17.12.2013 salı günü
leyla sen ne zaman gün aldın, atlamışım. hadi bakalım. en güzel bacaklara adayımsın :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17.12.2013 salı günü
leyla sen ne zaman gün aldın, atlamışım. hadi bakalım. en güzel bacaklara adayımsın :))
Kizlar ben anlamadim bacak yaptircaz diye yari ciplakmi kaliyoruz orda? Ameliyatta onluk var diye okudum, peki bu onluk arkadanda uzunmu, yoksa kabak cicegi gibi ortadami hersey? Ben cok utanirimda....:)
Kizlar ben anlamadim bacak yaptircaz diye yari ciplakmi kaliyoruz orda? Ameliyatta onluk var diye okudum, peki bu onluk arkadanda uzunmu, yoksa kabak cicegi gibi ortadami hersey? Ben cok utanirimda....:)
önlük var ama sadece önlük giydirdiler bana.. dizlerdeydi yanlış hatırlamıyorsam arkadan bağladılar falan ama dikişli olmadığından açılabiliyo..zaten odada giyip yatağa yatıyorsun seni alıp götürüyorlar. kimse ayakta o halde görmüyor ama ameliyatta çıkarıyo olabilirler :)
malesef ameliyat ekibi her yerini görecek başka şansın yok aslında bende çok utanırım ama Allahtan ki o esnada baygın olucam bu da bir şey
Eki Görüntüle 856827 sanırım böyle bir şey
Ne guzel nasiass, sen bunlari atlattin...keske hic haberim olmasaydi hihi
ayyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! en mahrem yerini açıkta bırakıyor buuuuuuu ne anladık bu işten. Bana bak ya bıçak altına yatıcam onu düşünmüyorumda giyicem kıyafeti beğenmedim onu düşünüyorum kadın her yerde kadındır ameliyat masasında bile
benim yayınladığım daha iyiydi
Ne guzel nasiass, sen bunlari atlattin...keske hic haberim olmasaydi hihi
o kadar düşünme boşver :) bize tuhaf geliyor belki rahatsız ediyor ama o insanlar o şekilde kaç kişi görüyorlarzaten bunu giydim. doktor geldi son kez bakıyor ameliyattan önce çizim yapıyor. sonra yatağa yatırdılar beni açtıkları damar yolundan hemşire bişey enjekte etti. ben heralde ameliyata hazırlık için ilaç falan diye düşünürken sonrasını hatırlamıyorum bile.. uyandığımdam her şey bitmişti :)) oda da uyudum oda da uyandım. ameliyathaneyi görmemek o stresi yaşatmıyor
Enejksiyonu nereye yapiyorlar canim? Ay benim canimda nasil tatli ya, bin soru soruyorum :)
elinin üstünden damaryolu açılıyor 1 defa iğne batırılıyor sonra bir daha iğne acısı yaşamıyorsun. ondan sonra bütün ilaçlar oradan enjekte ediliyor iğnesiz :)
Hmm dogumumda bunu yapmislardi evet, agri kesici veriyorlardi .... Bunuda atlatirim herhalde:) ben simdi o onluk meselesine kendimi alistirayim:) Iyi geceler canim.....