Merhabalar,
Ben aranıza yeni gelmiş olarak görünsemde aslında çok uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum. Maalesef ki benim de bacaklarım çarpık. Bu konuyla ilgili ilk olarak ortopedi doktoruyla görüştüm 8 cmlık bir boşluk varmış bacaklarımın arasında 15 cm olmadan kesinlikle ameliyat yapmadığını yapsa dahi bacaklarımın çok kötü gözükeceğini söyledi. (kemik kırma operasyonu) . İleride kemik erimesi olacağını ve açıklığın daha da artacağını öğrendim. Daha sonra araştırmalarda bulundum . İzmir'de bu işi çok az doktor yapıyor. en sonunda prof. a.s. bey e karar verdim.
bacaklarımdaki kas miktarı iyi olduğu için yağ enjeksiyonuna karar verdik.
1. operasyon 2 buçuk saat sürdü.
2. karından yağ alındığı için sırtım ve karnım mosmor oldu. 4 hafta boyunca giymem gereken bir korse var. Morluklarım yavaş yavaş geçior . yağ alınan yerlerde hafif ağrılar oluyor bazen.
3. ameliyat olalı 4 gün oldu ayaklarımın üzerine tam basamıyorum. basınç az olsun diye topuklu ayakkabı ile yürüyorum. Ameliyattan sonra direk varis çorabı giydirdiler. Çorap olmadığında ağrı dahada fazlalaşıyor. çorap kan dolaşımını hızlandırıyor ve de dokuları sıktığı için daha çabuk bir iyileşme olacağını düşünüyorum.
4. Dalgalı duruyor bacağım biraz . doktora bunu ameliyattan sonra söylediğimde heykel traş değilimki ben dedi

bazı yerler biraz çökük daha çok yeni belki düzelme olur ileride . Zaten ikinciyi yaptıracağım zaman olmadı oralara yağı enjekte eder diye düşünüyorum.
Daha önce bu ameliyatı olmuş arkadaşlar ağrılarınız tam olarak ne zaman geçtı. Dizinizin yanından yağ alındı ise dizinizde uyuşma var mıydı?