Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Cok gecmis olsun arkadasim uzuldum. Tabiki herseyin basi saglik bende hasta olunca bi dusunuyorum. Ama bu da saglikla ilgili anlamakta zorluk cekiyor insanlar birtek biz birbirimizi anlayabiliyoruz burda :(
Bende doktordan mail aldim simdi gece kalmam gerekiyormus cok zor olacak benim icin sanirim erteleyecegim:(
Keske esim yanimda ve yardimci olsaydi :((

Tabiki bu da sağlıkla ilgili fakat kim anlar.Dediğin gibi bizi ancak biz anlarız.ben de aynı gün dönmek istediğimi söylediğimde bir gece kalmalısın demişlerdi.Keşke,sadece eşler değil hiç kimse bu isteğimizi anlamıyor.

Cok gecmis olsun arkadasim uzuldum. Tabiki herseyin basi saglik bende hasta olunca bi dusunuyorum. Ama bu da saglikla ilgili anlamakta zorluk cekiyor insanlar birtek biz birbirimizi anlayabiliyoruz burda :(
Bende doktordan mail aldim simdi gece kalmam gerekiyormus cok zor olacak benim icin sanirim erteleyecegim:(
Keske esim yanimda ve yardimci olsaydi :((

Merhaba Angelinn; arkadaş listemde olduğundan yazın açınca gördüm bu konuda sana yazmak istediğim kalman senin için iyi olur ben bacak ameliyatı ve meme olurken yan odada bir genç kız vardı o bacaklarına silikon ve dolgu yaptırmıştı tek idi ailesinden gizli yaptırmış operasyon sonrası akşama doğu çıktı hastaneden ben arada dolaşırken konuştum zor yürüyordu :ssz:bence bir gece kalmak gerekli şartlarını uygun hale getirdiğinde ol sıkıntı yaşama :34:tek kalman çok sorun olmaz k.k.da tek ameliyat olan kalan vardı hastanede hemşireler ilgileniyor..hakkında hayırlısı olsun

Merhaba Angelinn; arkadaş listemde olduğundan yazın açınca gördüm bu konuda sana yazmak istediğim kalman senin için iyi olur ben bacak ameliyatı ve meme olurken yan odada bir genç kız vardı o bacaklarına silikon ve dolgu yaptırmıştı tek idi ailesinden gizli yaptırmış operasyon sonrası akşama doğu çıktı hastaneden ben arada dolaşırken konuştum zor yürüyordu :ssz:bence bir gece kalmak gerekli şartlarını uygun hale getirdiğinde ol sıkıntı yaşama :34:tek kalman çok sorun olmaz k.k.da tek ameliyat olan kalan vardı hastanede hemşireler ilgileniyor..hakkında hayırlısı olsun

Jelesec ilgilenip cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim;) sende ek ya ameliyat olmustun sanirim. Hastanede kalma konusunda haklisin bende op tarihimi degistirdim subatta olucam bi gece kalicam

Tabiki bu da sağlıkla ilgili fakat kim anlar.Dediğin gibi bizi ancak biz anlarız.ben de aynı gün dönmek istediğimi söylediğimde bir gece kalmalısın demişlerdi.Keşke,sadece eşler değil hiç kimse bu isteğimizi anlamıyor.

Bu isletin icinde biri olarak dikkat ettim baska estetikler rahat rahat soylenirken bacak isi hic konusulmuyor. Esime ilk soyledigimde cok sasirdi. Hadi meme protezi neyse diyo bacaga silikon olurmu hic diyor:(( o kadar yabanci ki meseleye. Birde ben rahatsiz degilim demesi yok mu. Sanki biz herseyi onlar icin yapiyorz. Bu tamamen bizimle ilgili bisey bizim bedenimiz giyim isteklerimizle ilgili ama anlatamiyorsun iste:(

Bu isletin icinde biri olarak dikkat ettim baska estetikler rahat rahat soylenirken bacak isi hic konusulmuyor. Esime ilk soyledigimde cok sasirdi. Hadi meme protezi neyse diyo bacaga silikon olurmu hic diyor:(( o kadar yabanci ki meseleye. Birde ben rahatsiz degilim demesi yok mu. Sanki biz herseyi onlar icin yapiyorz. Bu tamamen bizimle ilgili bisey bizim bedenimiz giyim isteklerimizle ilgili ama anlatamiyorsun iste:(

evet haklısın söz konusu bacak olunca insan bunu dillendiremiyor bir türlü. Çok ayıp utanılacak bir durum gibi geliyor insana bütün kadınların bacakları doğuştan süper olmalıymış , sanki biz bir suç işlemişiz gibi. Bizi en iyi biz anlarız

eşin konusunda da acele etme, biraz sabırlı ol genelde eşler bu konuda biraz tutucular. ama bizim üzüldüğümüzü anladıklarında da olaya bakışı değişiyor. inşallah senin eşinde zamanla yumuşar bu tek başına taşınmaması gereken bir yük .Sonuçta ben mutsuzsam kime ne mutluluk verebilirimki.

Biyopsi yapıldı,çok şükür sonuç iyi çıktı.Ama çok zor günlerdi.allah hiç kimseye göstermesin herşeyin başı sağlık.yinede takip gerekiyormuş.Bir ay sonra tekrar biyopsi yapılacak.bakalım neler olacak.Tabi bu süreçte buraya çok vakit ayıramadım.yenidenin haberi çok güzel geldi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Önce sağlık.

Çok çok geçmiş olsun. Bunu hep yaparlar .bak sağlık ne kadar önemli demek için her fırsatı değerlendirirler maalesef. Halledersin umarım. Biraz sabır :)
İyi dileklerin için de teşekkür ederim :)

yenideciğim canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Bebek haberi çok güzel geldi. İnan çok sevindim.İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı bir bebek kucağına alırsın. Benim için ettiğn dua için de çok teşekkür ederim. Çok iyisin vallahi. Unutmamışsın benim derdimi, ama ben umudu kestim artık canım, yine de teşekkür ederim. Allah tüm isteyenlere versin inşallah. Artık arkadaşlarımızın çocukkalrını severiz. Bu aralar da çevremde birsürü hamile var. Maaşallah.

Ümidini asla ama asla kaybetbe ,yeterki canı gönülden iste olmuyacak şey yoktur.

Bu arada en ufak şikayetimde ya da üzüntümde eşim yaşadıklarından ders almadın mı diye lafa başlıyor,yani bizim bacak işi yalan oldu.beni en çok sıkan şey kayınvalidemlerle yaşadığım sorunlardı.Şimdi o konuda bile şikayet,dile getirme hakkım kalmadı.Takmayacakmışım.Anlayacağınız bu iş yine birilerine yaradı.Onlar yola devam,ben sus,sus,sus:)))

Arkadaşım Allah yardımcın olsun,çok geçmiş olsun.Arkadaşım kayınvalide değilmi işte hepsinin köküne kibrit suyu:1:.takılınmıyıcak şeyler değil elbette ama ,eşininde dediği gibi kendi sağlığın için,çok düşünmemeye çalış.çok büyük mevzular değilse eğer,umursamamaya çalış.hatta onada yansıt bunu.bacak durumunu ertele bir süre,bu günler geçicek elbet ,zamanı gelince yine gündeme getirirsin.tekrar geçmiş olsun.

Merhabalar,
Ben aranıza yeni gelmiş olarak görünsemde aslında çok uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum. Maalesef ki benim de bacaklarım çarpık. Bu konuyla ilgili ilk olarak ortopedi doktoruyla görüştüm 8 cmlık bir boşluk varmış bacaklarımın arasında 15 cm olmadan kesinlikle ameliyat yapmadığını yapsa dahi bacaklarımın çok kötü gözükeceğini söyledi. (kemik kırma operasyonu) . İleride kemik erimesi olacağını ve açıklığın daha da artacağını öğrendim. Daha sonra araştırmalarda bulundum . İzmir'de bu işi çok az doktor yapıyor. en sonunda prof. a.s. bey e karar verdim.

bacaklarımdaki kas miktarı iyi olduğu için yağ enjeksiyonuna karar verdik.
1. operasyon 2 buçuk saat sürdü.
2. karından yağ alındığı için sırtım ve karnım mosmor oldu. 4 hafta boyunca giymem gereken bir korse var. Morluklarım yavaş yavaş geçior . yağ alınan yerlerde hafif ağrılar oluyor bazen.
3. ameliyat olalı 4 gün oldu ayaklarımın üzerine tam basamıyorum. basınç az olsun diye topuklu ayakkabı ile yürüyorum. Ameliyattan sonra direk varis çorabı giydirdiler. Çorap olmadığında ağrı dahada fazlalaşıyor. çorap kan dolaşımını hızlandırıyor ve de dokuları sıktığı için daha çabuk bir iyileşme olacağını düşünüyorum.
4. Dalgalı duruyor bacağım biraz . doktora bunu ameliyattan sonra söylediğimde heykel traş değilimki ben dedi :D bazı yerler biraz çökük daha çok yeni belki düzelme olur ileride . Zaten ikinciyi yaptıracağım zaman olmadı oralara yağı enjekte eder diye düşünüyorum.

Daha önce bu ameliyatı olmuş arkadaşlar ağrılarınız tam olarak ne zaman geçtı. Dizinizin yanından yağ alındı ise dizinizde uyuşma var mıydı?

Merhabalar,
Ben aranıza yeni gelmiş olarak görünsemde aslında çok uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum. Maalesef ki benim de bacaklarım çarpık. Bu konuyla ilgili ilk olarak ortopedi doktoruyla görüştüm 8 cmlık bir boşluk varmış bacaklarımın arasında 15 cm olmadan kesinlikle ameliyat yapmadığını yapsa dahi bacaklarımın çok kötü gözükeceğini söyledi. (kemik kırma operasyonu) . İleride kemik erimesi olacağını ve açıklığın daha da artacağını öğrendim. Daha sonra araştırmalarda bulundum . İzmir'de bu işi çok az doktor yapıyor. en sonunda prof. a.s. bey e karar verdim.

2. karından yağ alındığı için sırtım ve karnım mosmor oldu. 4 hafta boyunca giymem gereken bir korse var. Morluklarım yavaş yavaş geçior . yağ alınan yerlerde hafif ağrılar oluyor bazen.
3. ameliyat olalı 4 gün oldu ayaklarımın üzerine tam basamıyorum. basınç az olsun diye topuklu ayakkabı ile yürüyorum. Ameliyattan sonra direk varis çorabı giydirdiler. Çorap olmadığında ağrı dahada fazlalaşıyor. çorap kan dolaşımını hızlandırıyor ve de dokuları sıktığı için daha çabuk bir iyileşme olacağını düşünüyorum.
4. Dalgalı duruyor bacağım biraz . doktora bunu ameliyattan sonra söylediğimde heykel traş değilimki ben dedi :D bazı yerler biraz çökük daha çok yeni belki düzelme olur ileride . Zaten ikinciyi yaptıracağım zaman olmadı oralara yağı enjekte eder diye düşünüyorum.

Daha önce bu ameliyatı olmuş arkadaşlar ağrılarınız tam olarak ne zaman geçtı. Dizinizin yanından yağ alındı ise dizinizde uyuşma var mıydı?

Geçmiş olsun , benim kız kardeşim silikon + yağ oldu, 1 hafta sonra yürüyebildi, 1 ay içinde tamamen düzeldi, ben de yaptıracağım henüz tarih belli değil... siz ne kadara yaptırdınız?

Jelesec ilgilenip cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim;) sende ek ya ameliyat olmustun sanirim. Hastanede kalma konusunda haklisin bende op tarihimi degistirdim subatta olucam bi gece kalicam

İlk bacak ameliyatım H.f idi sonradan bacak revizyon için E.k ya oldum,çok iyi yapmışsın hastane konforunda 1.gece kalmak sana daha iyi gelecektir

Sagll umarim hepimizin operasyonlari basarili gecer.

amin inşallah

Merhabalar,

Hos geldin aramiza :) gecmis olsun bu arada. Ben daha once lipo olmustum bir haftada tamamen iyilestim 3 hafta korse giydim cnm

Merhabalar,

Hoşgeldin aramıza ve geçmiş olsun doktorun estetik doktoru olduğunun farkında değil sanırım ben heykeltraş değilim demek ne demek ya! Doktorun ismi neydi ?

Bu arada en ufak şikayetimde ya da üzüntümde eşim yaşadıklarından ders almadın mı diye lafa başlıyor,yani bizim bacak işi yalan oldu.beni en çok sıkan şey kayınvalidemlerle yaşadığım sorunlardı.Şimdi o konuda bile şikayet,dile getirme hakkım kalmadı.Takmayacakmışım.Anlayacağınız bu iş yine birilerine yaradı.Onlar yola devam,ben sus,sus,sus:)))

Geçmiş olsun, tahlil sonucunda umarım bir şey çıkmaz, ama dinimizde bile başkalarının görünce alay edeceği kişiyi toplumda zora sokan bir kusurunu düzeltmeye hakkı var. Bunun için Yüce Yaradanın bizi cezalandıracağını sanmıyorum ( bizimkide öyle bir kusur bence tabi konunun uzmanı değilim ama akıl yürüttüğüm kadarıyla bu böyle). Bende tek başına ameliyata gideccek olanlardanım ameliyatım 17 sinde ben gidip bir bakayım bu iş tek başına yapılıyormuymuş ben başarırsam sizde başarırsınız Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Arkadaşlar son iki haftadır oldukça zor günler yaşadım.önce boynumda,gırtlağımın yan tarafında bir ağrı oluştu.Önce boğaz ağrısı zannettim.Antibiyotik ve ağrı kesici aldım.Bir süre sonra orda bir kitle oluştuğunu farkettim.Bir hafta kimseye söyleyemedim.Sonra eşime söyledim,ultrasondan sonra radyoloji uzmanı kitlenin tiroid bezinde olduğunu,kötü olabileceğini söyledi.
canım çook gecmiş olsun.Allah bir daha göstermesin..

inan bana kimse için üzülüp sağlığından olmaya değmez sen bundan sonra sadece kendini düşün herkesin ayıbıda kendine kalsın..

Merhabalar,

canım geçmiş olsun bende aynı dr a silikon ameliyatı olmuştum:)

Jelesec memnunmusun ameliyat sonucundan iyiki yaptirdim diyormusun. Degecek mi bunca sikintiya cok kisisel ama merak ettim yinede

ben bacak,meme,karın ameliyatlarını aynı doktora oldum sonuçlarımdan memnunum ama karın daha 4.5.aylık sonradan sıkıntı olumu bilmiyorum ama şu ana kadar yaşadığım süreç beni memnun etti şükür....sende yağ var mı? Yani nereden alınacak? yara iyileşmen nasıl? ben lorisamanın izlerini gördüm kendimin kini maille atmıştım aynı doktor aynı teknik ama kişide yara iyileşmesi farklı olabiliyor umarım sende memnun kalanlar kervanına katılırsın:34:

Geçmiş olsun , benim kız kardeşim silikon + yağ oldu, 1 hafta sonra yürüyebildi, 1 ay içinde tamamen düzeldi, ben de yaptıracağım henüz tarih belli değil... siz ne kadara yaptırdınız?

teşekkür ederim. ameliyat olmaya karar vermek kolaydı benim galiba cahil cesareti) ameliyattan sonraki iki üç gün yatmak zorunda kalmak bana çok zor geldi. benim doktorumun bacak konusunda profesyonel olduğunu düşünmüyorum cnm. benim sadece yağ olduğu için fiyat 3.500 .

Back
X