Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşım problem olucak bir durum yok aslında ortada.geçmiş sayfaları okuduysan eğer,o kadar çok dr vs reklamı varki.insanlar slikon ameliyatı oldum,yağ doldusu oldum deyip allandıra ballandıra dr
u anlatıp,insanları yanlış yönlendirip,iki gün sonrada forumu terkediyorlar.kalanlarda sorularla başbaşa kalıyor.o yüzden çoğumuz güveni sarsıldı,o yüzden anormal görmemek lazım sanırım.bende daha önce yazdığım gibi güzel bir ürüne benziyor ama ,fiyatı neden bu kadar pahalı anlamadım.insanlar elbette dr lara 5000 ,6000 tl ödediler ama,ameliyat oldular sonuçta.fiyatı daha uygun olsaydı kesin düşünürdüm.

Bence düşünülebilir.Diyelim ki özel pahalı bir malzeme. Ama keşke daha güvenli bir satış yöntemi olsa. Sadece facebook üzerinden olunca ben de düşündüm.

kızlar ben bugün o siteye msj attım.cevap yazdılar hemen.aynen aktarıyorum;

"MERHABA ..... HANIM, ÜRNÜMÜZ ŞUAN İÇİN STANDART. BÜYÜK ÖLÇÜDE İHTİYACI KARŞILAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. ANCAK İLERDE TALEBE GÖRE FARKLI ÖLÇÜLERDE ÜRETEBİLİRİZ..
ÜRÜN BACAĞA KENDİLİĞİNDEN YAPIŞIYOR, SİLİKON ÜRÜNE YAPIŞKANLIK ÖZELLİĞİ VERİLEREK ÜRETİLDİ. ÜRÜNÜN YÜZEYİNDE HERHANGİ BİR YAPIŞKAN MADDE KULLANILMADIĞI İÇİN CİLDE HİÇBİR ZARARI YOK. VAKUM ETKİSİYLE BACAĞI SARIYOR VE BACAKTA ISINDIKÇA DAHA DA SAĞLAM BİR ŞEKİLDE TUTUNUYOR. DAR PANTOLON VE TAYTLARLA RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ. ANCAK BOL KIYAFETLERLE ÜZERİNE BİR ÇORAP GİYMENİZİ TAVSİYE EDERİZ.."

Arkadaşlar şu bacağa yapışan üründen bugün sipariş verdim.Ödeme kapıda yapılıyormuş.Bir hafta içinde elimde olacağını söylediler.Bakalım sonuç ne olacak.

Yenide hamilelik nasıl gidiyor arkadaşım,ailene verdin mi güzel haberi?(arkadaşım anneni arayıp;teyze biz sizden önce biliyoduk ki,diyesim var:1:)

:)) iyi gibiyim memkocum. Söyledim de onlar sizin kadar heyecanlanmadılar :1: biraz keyifsiz ilk zamanlar. Sevmiyorum sanırım ben hamileliği. Oğluma çıtlatayım dedim. Olursa vs. Doğduğunda onu doğduğuna pişman ediceeeeemmm dedi :52:

Arkadaşım ben bu ayın sonunda olucağını sanıyordum.umarım sonuç mutlu eder seni.Bizleride haberdar et.

Memkocum aslında yarındı ama maddi olarak biraz problem yaşadık bu yüzden önümüzdeki aya kaldı. Belkide böylesi daha hayırlıdır.
Ben sizleri hiç habersiz birakirmiyim fotoğraf bile yüklerim:30::17: yapabilirmiyim aceba ayıp yaw

Yenidecim 21 aralıkta ameliyat olacağım ama doktorum beni pek tatmin etmiyor inşallah pişman olmam.

Bu işi yapan çok doktor var aslında. Daha vaktin de var . bakabilirsin başkasına da. Aynı doktor mu bacakla? Ama değildir sanırım. Benim de burnum kaldı. Benim de içime sinmiyordu aslında. Benim doktorun yaptığı bir burun gördüm burda. benimki gibi yamultmuş. Canım sıkılmıştı. Senin ameliyatın daha risksiz. Çoğunlukla başarılı oluyor. Doktoru dinlemek lazım. Ablam yaptırmıştı yıllar önce. Doktorun dediğinden küçük istedi ısrarla. Şimdi biraz kilo alınca yine küçük kaldı. Keşke onun dediği boya tamam deseydim diyor. Benim büyük onun küçük. Ne uyuz bir durum

Arkadaşlar şu bacağa yapışan üründen bugün sipariş verdim.Ödeme kapıda yapılıyormuş.Bir hafta içinde elimde olacağını söylediler.Bakalım sonuç ne olacak.

rosehouse lütfen eline ulaşır ulaşmaz düşüncelerini,işe yarayıp yaramadığını haber ver bizlere :) güle güle kullan şimdiden :)

Bu işi yapan çok doktor var aslında. Daha vaktin de var . bakabilirsin başkasına da. Aynı doktor mu bacakla? Ama değildir sanırım. Benim de burnum kaldı. Benim de içime sinmiyordu aslında. Benim doktorun yaptığı bir burun gördüm burda. benimki gibi yamultmuş. Canım sıkılmıştı. Senin ameliyatın daha risksiz. Çoğunlukla başarılı oluyor. Doktoru dinlemek lazım. Ablam yaptırmıştı yıllar önce. Doktorun dediğinden küçük istedi ısrarla. Şimdi biraz kilo alınca yine küçük kaldı. Keşke onun dediği boya tamam deseydim diyor. Benim büyük onun küçük. Ne uyuz bir durum

Arkadaşım benim yaşadığım şehirde yalnızca 1 doktor yapıyor bu ameliyatı bende mecburen onunla görüşmek zorunda kaldım. Doktor hanım beni anlamıyor istediğimden daha küçük yapmak istiyor bende o boyutta bir silikon için o kadar acı çekmek istemiyorum ama başka da şansım yok çünkü şehir dışına gitmem mümkün değil. Ankaradaki doktorumla görüştüm oda çookk para istiyor :50::50:
Yenide ne kadar şanslisin bir bilsen keşke bende senin gibi büyük olduğu için şikayet etseydim.

Selam kizlar :) benim ameliyatta 10 subata ertelendi bir gece kalmam icin erteledik. Bu arada burundan radyofrekans ameliyati oldum ve baya zorlandim. Aklima bacak ameliyati geldi cesaretim kirildi. Bu kadar eziyete degecekmi die dusundum:(( yag enjeksiyonu old icin off moralim bozuldu

Arkadaşım benim yaşadığım şehirde yalnızca 1 doktor yapıyor bu ameliyatı bende mecburen onunla görüşmek zorunda kaldım. Doktor hanım beni anlamıyor istediğimden daha küçük yapmak istiyor bende o boyutta bir silikon için o kadar acı çekmek istemiyorum ama başka da şansım yok çünkü şehir dışına gitmem mümkün değil. Ankaradaki doktorumla görüştüm oda çookk para istiyor :50::50:
Yenide ne kadar şanslisin bir bilsen keşke bende senin gibi büyük olduğu için şikayet etseydim.

Sen meme silikonu mu olacaksin ikicanimvar? Sonuclari cok guzel oluyor ins cabuk atlatir ve memnun kalirsin arkadasim;)

Back
X