Arkadaşlar önce ve sonraki hallerini ekledim.
benimkilere benziyoooooo.bu resmi gördüğüme çok sevindim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar önce ve sonraki hallerini ekledim.
yenide ciğim güzel haberlerini okudum. çok sevindim. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Arkadaşım problem olucak bir durum yok aslında ortada.geçmiş sayfaları okuduysan eğer,o kadar çok dr vs reklamı varki.insanlar slikon ameliyatı oldum,yağ doldusu oldum deyip allandıra ballandıra dr
u anlatıp,insanları yanlış yönlendirip,iki gün sonrada forumu terkediyorlar.kalanlarda sorularla başbaşa kalıyor.o yüzden çoğumuz güveni sarsıldı,o yüzden anormal görmemek lazım sanırım.bende daha önce yazdığım gibi güzel bir ürüne benziyor ama ,fiyatı neden bu kadar pahalı anlamadım.insanlar elbette dr lara 5000 ,6000 tl ödediler ama,ameliyat oldular sonuçta.fiyatı daha uygun olsaydı kesin düşünürdüm.
silikon geçici bir çözüm ne yazıkki ameliyatın yerini tutmaz
Nasılsın arkadaşım? Oldun mu ameliyatını? Haber bekleriz
Arkadaşlar şu bacağa yapışan üründen bugün sipariş verdim.Ödeme kapıda yapılıyormuş.Bir hafta içinde elimde olacağını söylediler.Bakalım sonuç ne olacak.
Yenidecim 21 aralıkta ameliyat olacağım ama doktorum beni pek tatmin etmiyor inşallah pişman olmam.
Nasılsın arkadaşım? Oldun mu ameliyatını? Haber bekleriz
Yenide hamilelik nasıl gidiyor arkadaşım,ailene verdin mi güzel haberi?(arkadaşım anneni arayıp;teyze biz sizden önce biliyoduk ki,diyesim var)
Arkadaşım ben bu ayın sonunda olucağını sanıyordum.umarım sonuç mutlu eder seni.Bizleride haberdar et.
Yenidecim 21 aralıkta ameliyat olacağım ama doktorum beni pek tatmin etmiyor inşallah pişman olmam.
Arkadaşlar şu bacağa yapışan üründen bugün sipariş verdim.Ödeme kapıda yapılıyormuş.Bir hafta içinde elimde olacağını söylediler.Bakalım sonuç ne olacak.
Bu işi yapan çok doktor var aslında. Daha vaktin de var . bakabilirsin başkasına da. Aynı doktor mu bacakla? Ama değildir sanırım. Benim de burnum kaldı. Benim de içime sinmiyordu aslında. Benim doktorun yaptığı bir burun gördüm burda. benimki gibi yamultmuş. Canım sıkılmıştı. Senin ameliyatın daha risksiz. Çoğunlukla başarılı oluyor. Doktoru dinlemek lazım. Ablam yaptırmıştı yıllar önce. Doktorun dediğinden küçük istedi ısrarla. Şimdi biraz kilo alınca yine küçük kaldı. Keşke onun dediği boya tamam deseydim diyor. Benim büyük onun küçük. Ne uyuz bir durum
Arkadaşım benim yaşadığım şehirde yalnızca 1 doktor yapıyor bu ameliyatı bende mecburen onunla görüşmek zorunda kaldım. Doktor hanım beni anlamıyor istediğimden daha küçük yapmak istiyor bende o boyutta bir silikon için o kadar acı çekmek istemiyorum ama başka da şansım yok çünkü şehir dışına gitmem mümkün değil. Ankaradaki doktorumla görüştüm oda çookk para istiyor
Yenide ne kadar şanslisin bir bilsen keşke bende senin gibi büyük olduğu için şikayet etseydim.