Arkadaşlar merhaba, ben de aldım silikon şekillendiriciden Cuma günü elime ulaştı, düğüne gideceğim için çok inceleyemeden
yapıştırdım ve 100 denye çorap ile giyip düğüne gittim akşam inşallah parlama falan olmamıştır insanlar anlamamıştır , bana belli
olmuyor gibi göründü, dediğim gibi çok inceleyemedim... silikonun doğru konumlandırırsanız işe yarar, ancak her ne kadar yapışkan olsa da dar bir çorap ile düşmemesini garanti edebilirsiniz, benim kullandığım 100 denye çorap işe yaradı, yalnız şöyle bir sıkıntı oldu
silikonun uç kısımları gittikçe inceldiğinden çorabı giyerken katlanabiliyor ve çoraba yapıştığı için bacakta pot bir görüntü oluşturdu, biraz uğraşmam gerekti, katlanan kısmı açtım tekrar çorabı yapıştırarak kaymadan giydim vs. benim tam diz içlerimde boşluk olduğundan biraz öne doğru yapıştırırsanız oturduğunuzda katlanıyor ve dışarıdan bakan birine garip bir görüntü oluşturabilir, benim bacaklarım masa altında olduğundan kimse bişey anlamadı, ayakta dururken sorun yok ... pantolon ve bot içinde çok işe yarar hiç anlaşılmaz daha önce dediğim gibi ben aynı şeyi bot içine çorapla yapıyordum, skinny pantolon için ideal görünüyor ancak ben henüz deneyemedim... yazın işe yaramaz kesinlikle belli olur ancak çok çok kalın ten rengi bir çorap giyerseniz bir ihtimal anlaşılmaz ancak yazın da çorap giyilmez zaten...