Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim şekillendirici hala gelmedi((
dizden yağ alma ameliyatını soruyorsan ne kadara yapar sormadım ama burdaki arkadaşlar 2000 lira civarı olduğunu söylüyor
arkadaşım ''Olduğu kadar,olmadığı kader''.dış yanlar malesef hepimizin canını sıkıyor.ama içler dolu olunca,yada bacak düz bir şekilde aşağı inince göz; o bacağı çarpık gibi algılamıyor.bir çok insanın dış yanları çokk kalın ,ama iç taraflar normal olunca hiç dikkat çekmiyor.bak arkadaşlarıında çok beğenmiş.bence giyin,topuk boyunu çok uzun tutmadan.
ben sağlıklı düşünemiyorum belki de bu konuda artık.. yolda yürürken herkesin bacaklarına bakıyorum, çizme giymişse çizmesi yamuk duruyo acaba farkında değil mi, pantolon giymişse bunun da parantez diye sürekli eleştirirken buluyorum kendimi..ama eminim bizlerden başka kimse buna takılmıyordur. belki çok normal şu an bacaklarım ama inceliyorum bir defa elimde değil..çorapla kendimi çıplak gibi hissediyorum.artık çizmeyle giymeye başladım hava da buna elverişli zaten yaza doğru çizmeler çıkınca corapla da giyerim belki kim bilir :))
ben sağlıklı düşünemiyorum belki de bu konuda artık.. yolda yürürken herkesin bacaklarına bakıyorum, çizme giymişse çizmesi yamuk duruyo acaba farkında değil mi, pantolon giymişse bunun da parantez diye sürekli eleştirirken buluyorum kendimi..ama eminim bizlerden başka kimse buna takılmıyordur. belki çok normal şu an bacaklarım ama inceliyorum bir defa elimde değil..çorapla kendimi çıplak gibi hissediyorum.artık çizmeyle giymeye başladım hava da buna elverişli zaten yaza doğru çizmeler çıkınca corapla da giyerim belki kim bilir :))
Benim şekillendirici hala gelmedi((
arkadaşım ''algıda seçicilik'',herbirimiz karşımızdaki insana baktığımızda ilk olarak önemsediğimiz ,takıntılı olduğumuz bölgelere bakıyoruz.burun takıntısı olan,ilk karşısındakinin burnuna bakar,kilo takıntısı olan kilosuna,göğsü küçük yada büyük olan göğüslerine, .....bu böyle uzarrrrr gider.bizde bacaklara taktığımız için gözümüz direk bacaklara kayıyor.bende çizme giyinenlere çok bakıyorum bu ara,benim çizmeler yeni aldığımda iyi,ama bir kaç giyinmeden sonra yamulu veriyorlar.şöyle dar,bacağı sıkıca kavrayan,topuklu çizme giyinmeyi o kadar çok istiyorumki(
Arayıp ya da mail atıp sorsan olmaz mı ki? Bana hemen dönüş olmuştu((
Kargo takipten baktım meğer Cumartesi gelmiş, sözde beni evde bulamamış kağıt bırakmışlar.Bunu hep yapıyor bu kargo şirketleri alttan zile basıp evde bulamadık diye not bırakıp gidiyorlar.Ben not falan da bulamadım ya neyse.Bu günde alamadım artık yarına kaldı.Hayırlısı...
arkadaşım ''algıda seçicilik'',herbirimiz karşımızdaki insana baktığımızda ilk olarak önemsediğimiz ,takıntılı olduğumuz bölgelere bakıyoruz.burun takıntısı olan,ilk karşısındakinin burnuna bakar,kilo takıntısı olan kilosuna,göğsü küçük yada büyük olan göğüslerine, .....bu böyle uzarrrrr gider.bizde bacaklara taktığımız için gözümüz direk bacaklara kayıyor.bende çizme giyinenlere çok bakıyorum bu ara,benim çizmeler yeni aldığımda iyi,ama bir kaç giyinmeden sonra yamulu veriyorlar.şöyle dar,bacağı sıkıca kavrayan,topuklu çizme giyinmeyi o kadar çok istiyorumki(
:)) memko çizme örneği güzeldi:) gülüyorum ama inan aynı duyguları paylaşıyorum takıntımız göğüs olsa aslında bi nebze iyi olurdu dimi sonuçta kimse göğüslerini açıp gezmiyor dekolte giymediğinde garipsenmiyor küçücük göğüsler pekala silikonlu sütyenle çok hoş durabiliyor ve çıplakkende gören sanmıyorumki onu çok dert edecek olsunama biz sürekli pantolon ve bol paça giyiyoruz hiç feminen değil
sonuçta kadın olduğumuzun en önemli temsili şu bacaklar pofff
:)) memko çizme örneği güzeldi:) gülüyorum ama inan aynı duyguları paylaşıyorum takıntımız göğüs olsa aslında bi nebze iyi olurdu dimi sonuçta kimse göğüslerini açıp gezmiyor dekolte giymediğinde garipsenmiyor küçücük göğüsler pekala silikonlu sütyenle çok hoş durabiliyor ve çıplakkende gören sanmıyorumki onu çok dert edecek olsunama biz sürekli pantolon ve bol paça giyiyoruz hiç feminen değil
sonuçta kadın olduğumuzun en önemli temsili şu bacaklar pofff
Ayni seyi yazmisiz:))))
:)) ah göğsü dert edenler birde bizdeki derdi görseler
gerçi takıldım mı takılıyor işte dimi kimbilir onlarda bizi garipser..
Goguste cok kadinsi birsey ama bacak kotu olunca da kadina dair hic bisey giyemiyorsun etek elbise vb(
kızlar merhaba vallahi cesaretini toplayıp şu ameliyatı olan arkadaşlara o kadar imreniyorumki inşallah bu cesaretlerinin ve çektikleri sıkıntının karşılığını almışlardır benim gibilerde umarım en kısa zamanda kurtulur
Ben öğretmenim ama egedeyim istanbulda olsaydım belki bi nebze daha cesaretli olup çoktan olmuştum ha param trink yok ama bi şekilde kredi çekerdim ki hala öyle plan yapıyorum açıkçası ben paradan ziyade cesaretsizim ve mesafe sorunum var dün ilk estetik cerrahi tecrübemi yaşayarak benlerimi aldırdımkorkumdan dolayı bırak ameliyatı muayeneye bile gidemiyorum ha yakın olsa tamamda
sömestrda artık nihayetlendirmek istiyorum a.k. yada e.k. ye olarak. benim gibi gidemeyen varsa arkadaşlar istanbulda bi buluşalımda gidelim birbirimize cesaret verelim hı![]()