Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu hafta e.k.nın ameliyathanesinde bende varım bana dua edin nolur allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
evet ama bunun için bu doktoru ikna edebilirmiyim sence birde bu kadarcık yağı bulabilmek için bile 9 ayrı yerimden yağ almış zayıf kesinlikle değilim 64 kiloyum ama vücudumun orantısını bozmak istememiş sanırım eğer yine ak ye ameliyat olursam onu dizlerimdeki yağı almaya ikna edebilirmiyim kontrol için bile olsa istanbul a gitmek bir dert olumzuz bir yanıtla dönmekte istemiyorum bir kaç ay daha bekleyip bacak fotoğraflarını atıp ondan gelicek cevabı beklerim olmazsa başka doktor araştırıcam artık
Boyle duymak bile guzel oluyor arkadasim sevindim valla bizde sansimizi deneyecegiz bakalimbirde senin ne kadar gecti ameliyatin ustunden jelesec onu merak ettim
kızlar bu hafta e.k.nın ameliyathanesinde bende varım bana dua edin nolur allaha emanet olun öpüyorum hepinizi
benim bir buçuk sene oldu,büyük emek hem maddi hem manen allah gönlümüzde ki sonuçları nasip etsin hayal kırıklığı yaşamak kötü
sağlıkla atlat inşallah kalacak yeri ayarladın demek ki iyi haberlerini bekliyoruz
Jelesec bende ist disindan gelicem. Bende kalacak yer soracaktim sana ihtiyac olursa diye. Ogretmenevi falan da olabilir yardimci olursan cok sevinirim oraya yakin biryer varmi?
şehir dışından ve yurt dışından k.ka dan gelen arkadaşlar ataşehire yakın öğretmenler evinde kaldılar ama yer bulmak sorun arayıp sormak lazım birde flora apart var hemen hastaneye 10.dakikalık yerde orası otelden ucuz ama en uygun yer ö.evi fiyat olarak
Yag dolgusu yaptirmis olan arkadaslar bir sorum olacak. Yag konulan yerlerde putur putur bir goruntu varmi yosa duzmu? Selulit gibi bir goruntu olusuyormu merak ettim
Bende pütürlü değil renkli renkli bir görüntü var![]()
Canim senin morluklar gecmedimi daha
Yag dolgusu yaptirmis olan arkadaslar bir sorum olacak. Yag konulan yerlerde putur putur bir goruntu varmi yosa duzmu? Selulit gibi bir goruntu olusuyormu merak ettim
Forumda 3 gündür derin bir sessizlik var. Bende de aynen öyle... Gel-gitler yaşıyorum silikon konusunda malum en uygun zaman öğretmenler için 15 tatil...yaklaşık 4 senedir bu konuya hemen hemen her gün göz atıyorum önceleri yağ enjeksiyonu yaptıranları takip ediyordum denedim eridiğini görünce silikon yaptıranları tecrübelerini takip etmeye başladım(Bir) kulak ameliyatı ,(iki) normal doğum,( bir) bacağa yağ transferi gibi ameliyat tecrübesi olan biri olarak silikondan çok korktum... Tüm zemini 15 tatile hazırladım -Bebeğimi artık sallamadan yatırıyorum.- Maddi olarak hazırım -Çocuklara bakması için annemi il dışından çağırdım.- Eşimi gönüllü gönülsüz razı ettim- Doktorla 3 hafta önce görüştüm- Hastane için gecelik vs.. aldım ama korkuyorum eşime dik kararlı duruyorum ama günler kala hala emin değilim. Desem ki ben korkuyorum sil başa döneriz. Şeklini beğenmezsem ameliyat sonrası emboli riski var. Tekrar karşısına geçip silikonu çıkarttırmak istiyorum dersem ben sana demiştim olacak ,acısı, yara izi cabası Ayrıca doktor şubatın ilk haftası yurt dışında ya bir aksilik olursa kim müdahale edecek onuda daha konuşmadım.
Aynanın karşısına geçip nasıl görünebileceğini tahmin etmeye çalışıyorum vazgeçiyorum. Alışverişte bayanları görüyorum yaptırmalıyım diyorum Eğer ben net olabilirsem pazartesi için randevu alıcam yoksa artık bu sevdadan tamamen vazgeçmiş olucam.
leyla doktor sana kaç cc yağ koymuştu acaba.