Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar çok zoruma gidiyor.Bizler hayat kavgası içinde ,ömrümüz hesap kitap yapmakla geçerken.Bir tek aldığımız havaya vergi ödemezken,başımızdakilerin milyar dolarlarla oynaması ,bizlerin bunu film seyreder gibi izlememiz ve kendi adıma hiç bir şey yapamıyor olmak ,ÇOK ZORUMA GİDİYOR.........

Angelin inşallah hayalindeki bacaklara kavusursun :) doktora bacagın ne kadar yağ alıyorsa hepsini koymasını söyle bence. Zaten bir kısmı eriyecek.eridiği zaman kalan miktar seni mutlu eder o zaman :)))

Arkadaşlar çok zoruma gidiyor.Bizler hayat kavgası içinde ,ömrümüz hesap kitap yapmakla geçerken.Bir tek aldığımız havaya vergi ödemezken,başımızdakilerin milyar dolarlarla oynaması ,bizlerin bunu film seyreder gibi izlememiz ve kendi adıma hiç bir şey yapamıyor olmak ,ÇOK ZORUMA GİDİYOR.........

Ah memko ne cok sey var da söyleyecek....

Hem de nasıl memko artık haber izleyemiyorum. isyan ediyorum. Biz 3 kuruşun hesabını yapıyoruz ve üstelik onlar da bizim paramızı çalıyorlar. Ya hırsızlığa alkış tutanlar. adalete inancım kalmadı artık.

1 hafta izin aldim 10 gun evde olucam yetmezse daha alirim artik leyla ins cabuk toparlarim
iyi düşünelim iyi olsun Angel. Genel anestezi mi olacaksın? Epidural olmak istiyorum ben. Boyun ve bel fıtıklarım var. Genel de kendinden geçmiş bir vaziyette 1-2 saat sert bir zeminde kalırsam zarar görürüm gibime geliyor. Tabi epiduralden de korkuyorum. ama korkunun ecele faydası yok:) Öyle veya böyle olacağız bu operasyonu. İnşallah çok da acı çekmeden.

iyi düşünelim iyi olsun Angel. Genel anestezi mi olacaksın? Epidural olmak istiyorum ben. Boyun ve bel fıtıklarım var. Genel de kendinden geçmiş bir vaziyette 1-2 saat sert bir zeminde kalırsam zarar görürüm gibime geliyor. Tabi epiduralden de korkuyorum. ama korkunun ecele faydası yok:) Öyle veya böyle olacağız bu operasyonu. İnşallah çok da acı çekmeden.
Sagol kanat:) iyi dusunelim. Ben nasil anestezi olacagini bilmiyorum hoca bisey demedi genel olur sanirim. Hangisi derlerse o olacak zaten hayirlisi ins cabucak atlatirim dua edin;)

Kizlar ben ameliyat oldum yatiyorum suan. Agrim yok simdilik rahatim. Bacaklarimi henuz goremedim.
angelinnocent çokkk geçmiş olsun:)) kurtuldun artık yeni bir dönem başlıyor. doya doya tadını çıkar. şimdilik seni yormayayım çok soru var:) Dinlen iyice. Ağrının olmamasına çokk sevindim. Darısı bizim başımıza inşallah:))

angelinnocent çokkk geçmiş olsun:)) kurtuldun artık yeni bir dönem başlıyor. doya doya tadını çıkar. şimdilik seni yormayayım çok soru var:) Dinlen iyice. Ağrının olmamasına çokk sevindim. Darısı bizim başımıza inşallah:))

Ayaga kalktim simdi biraz tansiyonum dustu. Ama iyiyim. Otele gidicez birazdan. Bacaklarimi gordum. Cok hos olmuslar:) erimezlerse beni fazlasiyle mutlu ederler:)

Kizlar sekillendirici almistim ya ben. Hocaya onu gosterdim ben boyle istiyorum dedim. Hoca simdi daha iyi anladim ne istediginizi dedi. İse yaradi yani sizlerlede paylasayim dedim. Drunuzun ne istediginizi anlamasi acisindan fikir oluyor:)

Kizlar sekillendirici almistim ya ben. Hocaya onu gosterdim ben boyle istiyorum dedim. Hoca simdi daha iyi anladim ne istediginizi dedi. İse yaradi yani sizlerlede paylasayim dedim. Drunuzun ne istediginizi anlamasi acisindan fikir oluyor:)

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Ağrısız ,sızısız atlat inşallah.Şekillendiriciyi iyi düşünmüşsün.dr yağı ona göre yerleştirmiştir.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Ağrısız ,sızısız atlat inşallah.Şekillendiriciyi iyi düşünmüşsün.dr yağı ona göre yerleştirmiştir.

Sagol memkocum;) evet sekillendirici cok ise yaradi. Hoca basta farkli yerleri cizmisti. Sonra sekillendiriciyi yerlestirdim ben istedigim yere. Hoca onun ustunden tekrar cizim yapti. Ve sadece oralara yag koyucam dedi. Oyle de yapmis sagolsun. Sekline bayildim. Cok yagim yoktu zaten. Olani koymus

Leyla canim sen tek basina iyi basarmissin bu isi. Takdir ettim seni. Benim yanimda arkadasimvar olmasa naapardim bilmem. Buzlari falan nasil koydun tek basina. İyi yApabilmissin cnm

Back
X