Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Doktorları araştırıyorum,operasyon olan arkadaşların deneyimlerini takip ediyorum.

öncelikle diz içlerimden yağ alındı benim dizlerim birleşiyordu ama böyle birbrirne daha yakın ve güzel görüneceğini söyledi sonra dizin altındaki fazla olan o boşlağa(dizle baldır kasının başladığı üst uç arasındaki kısmı) doldurdu ben buranın aşırı dolmasını istemedim bana hasta resimlerini gösterdi ben onlarda beğenmediğim ben de böyle olmasın dediğim kısımları söyledim mesela bir hastanın bacağı bana göre fazla kalınlaştırılmış ve diz altında hiç boşluk kalmadan aşağıya devam ediyordu hasta memnun kalmış ama ben bu durumu beğenmedim benimki böyle olmasın dedim burada biraz boşluk olması gerekiyor internetten bacaklar inceledik falan ben ne istediğimi anlattım sonuçta daha çok yeni ama şuanki halinden oldukça memnunum eğrilik tabiki kalmadı

torisay sen yağ enj mi yaptırdın? şuan memnun musun? yaşadıklarını anlatabilir misin?

Merhaba arkadaslar' bundan 3 sene once ben de bacagima yag enjeksiyonu yaptirdim Ankarada. Eskiden beri takip edenler belki hatirlarlar beni. Konulan yaglarin hepsi kalmadi tabii; ilk gunler odemin de etkisiyle daha dolgundular. Su an tam istedigim gibi olmasa da yaglarin hepsi erimedi; bir kez daha yaptirabilsem daha iyi olabilir diye dusunuyorum...

canım sen hangi doktora yaptırdın yağ enj uygulamasını ve bir kez mi yaptırdın?

beni de ekleyebilir misin? resimler daha fikir verici olacağı için görmek istedim sakıncası yoksa. sen ameliyat olmuştun sanırım. ne yaptırdın? nezaman yaptırdın? memnun musun? ben eğer yağ enj karar verirsem 19unda olacağım.

Ben aml oldum cnm yaj enj superdry oldum ben. 1 mart da oldum cok yeni henuz. Biraz daha zaman gectiginde daha dogru fikir vermis olurum. Ama suan cok cok memnunum ruya gibi. Sekli cok guzel oldu. 11gun oldu sekilde hic bir degisiklik yok. Dr um coraplari cikarabilirsin dedi daha da rahatladim simdi. Senide ekliyorum resimlerime bakabilirsin corapli olanlar aml sonrasi

merhaba arkadaşlar.
ben de çarpık bacak probleminden muzdaribim ve dolgu yaptırmak istiyorum.
iki gün önce hıfzı bey ile görüştüm. yağ transferi yapabileceğini söyledi. 3-4 seans sonunda kalıcı olacağını söyledi ve ikna oldum ama dün bu konuyu
farkedince başladım okumaya ama o kadar sayfayı bitirmemin imkanı yoktu. acaba bana bu ameliyatı olanlar ankarada hangi doktoru ve yöntemi önerirler. yağ transfer mi yoksa kalıcılık açısından silikon mu daha avantajlı. Ferruh beyin asistanı ile telefonda görüştüm, kendisi silikon yapıyoruz dedi. hıfzı bey yağ transferi diyor ve ben inanın o kadar mutsuzum ki. bu problemden sorunsuz kurtulmak istiyorum.
YARDIMLARINIZI HEYECANLA BEKLİYORUM:43:

Selam benimde ilk amelıyatımı Hıfzı bey yapmıştı.İlk yapıldığında sonuç güzel oluyor tabi ama 3 ay sonra şişlik ödem inince ee tabi birazda yaglar eriyince görüntü tam anlamıyla tatmin etmiyor insanı, en az 2 3 seans yapılması gereken bir işlem bu doktorun dogru söylemiş yani canım, ama bazı arkadaşlar tek seferde bile memnun kalabildiler yani çok erime problemi yaşamadılar.Seni uyarmak istedigim tek nokta yağlarını donma yöntemi ile saklatma 2. 3. işleme gerek duyarsan tekrar o amelıyatı olmak zorundasın çünkü donmuş yagın hiçbir etkisi yok benim 2. seansımda donmuş yag kullanıldı ve pek sonuç alamadım sonra gittim 2. amelıyatı oldum :9:

Ben aml oldum cnm yaj enj superdry oldum ben. 1 mart da oldum cok yeni henuz. Biraz daha zaman gectiginde daha dogru fikir vermis olurum. Ama suan cok cok memnunum ruya gibi. Sekli cok guzel oldu. 11gun oldu sekilde hic bir degisiklik yok. Dr um coraplari cikarabilirsin dedi daha da rahatladim simdi. Senide ekliyorum resimlerime bakabilirsin corapli olanlar aml sonrasi

İnşallah istediğin güzel sonucu elde edersin. Karar vermek zor, yaptırmak zor ama sonucu beklemek daha zordur eminim. Rüya gibi diyorsun ya inan anlıyorum seni. o rüyayı ben de görmeyi öyle cok istiyorum ki. Artık çok bunaldım. Rahatça ortamına göre giyinip çıkmak ne kadar rahattır.
güzel haberlerini bekliyorum. lütfen her gelişmeyi yaz olur mu? bu arada forumda paylaşımda bulunan herkese çok ÇOK ÇOOOOOK teşekkürler. eğer bu forumu görmeseydim çoğu şeyden haberim olmadan ameliyata karar verecektim. Resimleri şimdilik göremiyorum. bakabildiğimde yorumumu eklerim inşallah. tam aklıma gelmişken bir soru daha var aklıma takılan, dün internette yağ enj olayının 1-5 sene kalıcı olduğunu okudum. bu doğru mu acaba? özellikle bu uygulamayı uzun süre önce yaptıranlardan yorum bekliyorum

Selam benimde ilk amelıyatımı Hıfzı bey yapmıştı.İlk yapıldığında sonuç güzel oluyor tabi ama 3 ay sonra şişlik ödem inince ee tabi birazda yaglar eriyince görüntü tam anlamıyla tatmin etmiyor insanı, en az 2 3 seans yapılması gereken bir işlem bu doktorun dogru söylemiş yani canım, ama bazı arkadaşlar tek seferde bile memnun kalabildiler yani çok erime problemi yaşamadılar.Seni uyarmak istedigim tek nokta yağlarını donma yöntemi ile saklatma 2. 3. işleme gerek duyarsan tekrar o amelıyatı olmak zorundasın çünkü donmuş yagın hiçbir etkisi yok benim 2. seansımda donmuş yag kullanıldı ve pek sonuç alamadım sonra gittim 2. amelıyatı oldum :9:

leydi özellikle senin mesajlarını forumda takip ettim, hıfzı beye ameliyat olduğun için. önce umutsuzluğa kapıldım yağların çoğu eridiği için ama diğer doktorun transferi de çok başarılı olmadı diyince demekki bünyeden olabjilir diye düşündüm. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. doktor bana 3-4 seans dedi. bu sayı çok mu acaba bilemiyorum? bana her seferinde lipo yapacağım dedi. bu başarı anlamında iyi bir şey ama lipo her seferinde zor olur diyenler bana sebebini açıklamadı. çok mu zor oluyor her seferinde lipo yaptırmak?
senin son ameliyatı olalı ne kadar oldu? son durumun nedir?

leydi özellikle senin mesajlarını forumda takip ettim, hıfzı beye ameliyat olduğun için. önce umutsuzluğa kapıldım yağların çoğu eridiği için ama diğer doktorun transferi de çok başarılı olmadı diyince demekki bünyeden olabjilir diye düşündüm. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. doktor bana 3-4 seans dedi. bu sayı çok mu acaba bilemiyorum? bana her seferinde lipo yapacağım dedi. bu başarı anlamında iyi bir şey ama lipo her seferinde zor olur diyenler bana sebebini açıklamadı. çok mu zor oluyor her seferinde lipo yaptırmak?
senin son ameliyatı olalı ne kadar oldu? son durumun nedir?

Canım 2520. sayfada foto eklemiştim oradan bakabilirsin son durumum o şekilde en son 2009 da 2. amelıyatımı olmuştum.
Aslında diğer doktorun yaptığı iyiydi fakat sonrasında ben büyük sıkıntılar yaşadım çok hızlı kilo kaybım başladı, ister istemez de yağlar gitti tabi, ama tekrar kilo aldıkça tekrar kalınlaştıgını gördüm,şuan için iyiler en azından ilk hallerine göre, 4 değil de 3 seans diyelim biz ona, ama bünyeden bünyeye de fark olabilir, dediğim gibi burda ilk amelıyattan sonra bile erimedi erise de kalanlar yetti diye yazan arkadaşlarda oldu, o yüzden kişiden kişiye değişen bir durum aslında ben bile son bir rötuş amaçlı istiyorum ama şimdilik imkansız görünüyor.
Her seferinde lipo yaptırmak bencede zor, her seferinde üzerlerinden en az 6 ay geçmesi gerekiyor ama donmus yagdan iyidir :)) ilk amelıyatımda belimden alınmışken 2. amelıyatta göbegimden alındı biraz morluk oluyor agrı oluyor, ilk amelıyatımda cok agrım olmamıştı ama 2. amelıyatımda cok agrım oldu yazmıstım hatta, baya zor atlattım o süreci bünyeden bünyeye değişiyor, her seferinde lipo yaptırmanın zor olmasının bi sebebide bazı yerlerde çukurluklar kalabiliyo olması olabilir.O yüzden iyi karar verip emin ellerde olmak şart ama sanırım artık doktorlarda bu işi iyice ticarete dökmüş biraz okudum da sayfayı 10 binler havada uçuşuyodu :1: bu ne ya bizim amelıyat oldugumuz sıralar 2 bin, 3 binler de iken 10 bini görünce gözlerim fırladı yuh yani :20:

Back
X