Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bunun hayaliyle kpss ye çalışıyorum.
valla bunun hayaliyle kpss ye çalışıyorum.
öncelikle diz içlerimden yağ alındı benim dizlerim birleşiyordu ama böyle birbrirne daha yakın ve güzel görüneceğini söyledi sonra dizin altındaki fazla olan o boşlağa(dizle baldır kasının başladığı üst uç arasındaki kısmı) doldurdu ben buranın aşırı dolmasını istemedim bana hasta resimlerini gösterdi ben onlarda beğenmediğim ben de böyle olmasın dediğim kısımları söyledim mesela bir hastanın bacağı bana göre fazla kalınlaştırılmış ve diz altında hiç boşluk kalmadan aşağıya devam ediyordu hasta memnun kalmış ama ben bu durumu beğenmedim benimki böyle olmasın dedim burada biraz boşluk olması gerekiyor internetten bacaklar inceledik falan ben ne istediğimi anlattım sonuçta daha çok yeni ama şuanki halinden oldukça memnunum eğrilik tabiki kalmadı
Merhaba arkadaslar' bundan 3 sene once ben de bacagima yag enjeksiyonu yaptirdim Ankarada. Eskiden beri takip edenler belki hatirlarlar beni. Konulan yaglarin hepsi kalmadi tabii; ilk gunler odemin de etkisiyle daha dolgundular. Su an tam istedigim gibi olmasa da yaglarin hepsi erimedi; bir kez daha yaptirabilsem daha iyi olabilir diye dusunuyorum...
Ekledim seni. :)
Gecmiş olsun canım
Beni de ekle pleaseeeeee:)
Allah yardımcın olsun. Umarım tüm hayallerinle birlikte bu hayalin de gerçek olur.
Sagol krenaekliyorum
beni de ekleyebilir misin? resimler daha fikir verici olacağı için görmek istedim sakıncası yoksa. sen ameliyat olmuştun sanırım. ne yaptırdın? nezaman yaptırdın? memnun musun? ben eğer yağ enj karar verirsem 19unda olacağım.Sagol krenaekliyorum
Hangi resim eski canım:)
beni de ekleyebilir misin? resimler daha fikir verici olacağı için görmek istedim sakıncası yoksa. sen ameliyat olmuştun sanırım. ne yaptırdın? nezaman yaptırdın? memnun musun? ben eğer yağ enj karar verirsem 19unda olacağım.
merhaba arkadaşlar.
ben de çarpık bacak probleminden muzdaribim ve dolgu yaptırmak istiyorum.
iki gün önce hıfzı bey ile görüştüm. yağ transferi yapabileceğini söyledi. 3-4 seans sonunda kalıcı olacağını söyledi ve ikna oldum ama dün bu konuyu
farkedince başladım okumaya ama o kadar sayfayı bitirmemin imkanı yoktu. acaba bana bu ameliyatı olanlar ankarada hangi doktoru ve yöntemi önerirler. yağ transfer mi yoksa kalıcılık açısından silikon mu daha avantajlı. Ferruh beyin asistanı ile telefonda görüştüm, kendisi silikon yapıyoruz dedi. hıfzı bey yağ transferi diyor ve ben inanın o kadar mutsuzum ki. bu problemden sorunsuz kurtulmak istiyorum.
YARDIMLARINIZI HEYECANLA BEKLİYORUM![]()
Ben aml oldum cnm yaj enj superdry oldum ben. 1 mart da oldum cok yeni henuz. Biraz daha zaman gectiginde daha dogru fikir vermis olurum. Ama suan cok cok memnunum ruya gibi. Sekli cok guzel oldu. 11gun oldu sekilde hic bir degisiklik yok. Dr um coraplari cikarabilirsin dedi daha da rahatladim simdi. Senide ekliyorum resimlerime bakabilirsin corapli olanlar aml sonrasi
Selam benimde ilk amelıyatımı Hıfzı bey yapmıştı.İlk yapıldığında sonuç güzel oluyor tabi ama 3 ay sonra şişlik ödem inince ee tabi birazda yaglar eriyince görüntü tam anlamıyla tatmin etmiyor insanı, en az 2 3 seans yapılması gereken bir işlem bu doktorun dogru söylemiş yani canım, ama bazı arkadaşlar tek seferde bile memnun kalabildiler yani çok erime problemi yaşamadılar.Seni uyarmak istedigim tek nokta yağlarını donma yöntemi ile saklatma 2. 3. işleme gerek duyarsan tekrar o amelıyatı olmak zorundasın çünkü donmuş yagın hiçbir etkisi yok benim 2. seansımda donmuş yag kullanıldı ve pek sonuç alamadım sonra gittim 2. amelıyatı oldum![]()
leydi özellikle senin mesajlarını forumda takip ettim, hıfzı beye ameliyat olduğun için. önce umutsuzluğa kapıldım yağların çoğu eridiği için ama diğer doktorun transferi de çok başarılı olmadı diyince demekki bünyeden olabjilir diye düşündüm. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. doktor bana 3-4 seans dedi. bu sayı çok mu acaba bilemiyorum? bana her seferinde lipo yapacağım dedi. bu başarı anlamında iyi bir şey ama lipo her seferinde zor olur diyenler bana sebebini açıklamadı. çok mu zor oluyor her seferinde lipo yaptırmak?
senin son ameliyatı olalı ne kadar oldu? son durumun nedir?