Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Neyse, gelelim bizim konuya, yoksa ilizarovu reklam edirmish gibi olucak. Ben kararimi verdim, lipofillingi sectim,doktorumuda sectim, inshallah 4-cu ayin 17-si ucuyoruz Istanbula,ameliyyat ayin 18dir:17:

3aydir bu konuyu takip ediyorum, nerdeyse butun sayfalari bir bir sirayla okuyup bitirdim) kafam cok karishdi, cinki konunun bashindan diyil, ortasindan bashlamishtim,bitirdikten sonra, basha gectim. Eskilerden tekbenmiyim, palmadore, lady-yi hatirliyorum. Bashka hatirladiklarimda var, shimdi isimleri aklima gelmiyor(

Ben en bashta H.A hocaya ameliyyat olmayi dushunuyordum, youtube -da onun videolarini cok izledim. Hatta kendisiilede , yazda ameliyyat olmak istediyimi soyledim. Sonra H.F ve A.K buldum) her ikisine yazdim, H.F yalniz birdefa dondu bize,sorularim cevapsiz kaldi, A.K her soruma sirayla, sabirla bir-bir cevap Verdi. Oyle oluncada kararimi onda durdurdum)

Aslinda Ben evlendikten sonra, kusuruma bakmayarak hep Kisa giyindim( Isyan edirmish gibi))) Kocamin cok hoshuna gidiyordu)) birde evlendikten sonra bashka ulkeye goctuk. Burda bizdeki gibi kimse hickimseyi ellemiyor, kusur aramiyor. Herzamanda kendimi guzel saydim, cunku yuzum cok hosh, iki cocuk annesiyim fiziyim hala yerinde, bir tek bacaklar rahatsiz ediyor beni.

Kocama ameliyyat olmak istediyimi soylediyimde cok shashirdi)) shaka yaptigimi dushundu)) Ben birsheyi anlamiyorum, butun millet bu kusuru gorurken, bunlar nasil gormuyorla)) ( bunlarinki demekki hakikaten ashk:9:

Kizlar, cok cok rica ediyorum, benide arkadash olarak ekleyin, bacaklarinizi cok merak ediyorum. Bende cok Kisa zamanda fotomu ekleyicem, yorumlariniz cok onemli benimcin(

Back
X