krena merhabalar
ben ak ya oldum muayeneye gittiğimde kendisi bana zaten silikon olmayacağını yağ koyulması gerektiğini söyledi. silikon çok ince bacaklarda işe yarıyormuş. 240cc yağ koydum demişti. karın ve bel bölgesinden ve dizlerden yağ aldı. evet ilk yapıldığında rüya gibiydi çok beğeniyordum şuan erimeler oldu. ama doktor zaten ilk muayenede bile ikinci gerekebilir demişti. bilemiyorum gereklmecekmi. benim şikayetçi olduğum tek yer diz içlerinde istediğim gelişmenin olmaması, özellikle sağ bacakda hala yağlar duruyor. oraya işlem yaptığını ve baya bi uğraştığını ameliyat sonrası oluşam fevkalede morluklardan biliyorum bakalım yakında doktora kontrole gideceğim o zaman sizlere de son hallerinden bahsederim.
Ya valla bıktık bu diziçlerinden kadercim

Neden çözüm yok buna? alan dr. alıyor ama. Yanidenin dr. mesela
Bir miktar daha alınsa belrgin bir düzelme olacak daha az girinti olacak.
almıyorlar ama hep aynı şikayetler.Moralimiz bozuluyor. Burda yağ dolgusu yaptıranların çoğu diziçlerinden şikayetçi.
İmza gibi kardeşim kimin yaptığı da belli:) adamın tarzı yani.
Bile bile lades mi olalım? Kafamı karıştırıyor bu durum.
Valla dr. agidince üstüne basa basa söylicem.
hiç girinti kavis vs. istemiyorum:44:
zaten eriyince kavis çıkacak ortaya. bildiğin boru olsun

Bir de şunu anlamıyorum:44: bazı kişilere çok yağ koyamam tutunmaz diyen aynı dr bazı kişlere çok yağ koyuyor.
Sana koyulan 240 c.c. mükemmel. Neden bazılarına az koyuyorlar. Burda 90 c.c. koyulan bile var. Sendeki erime ne durumda? Tabi ki başlardaki gibi olmayacaktır. yarısı duruyor mu mesela?
ben de çok sordum farkındayım. Hakkınızı helal edin.