Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet sınava hazırlanıyor-dum-:43: çalışamıyorum kafamda bu var maalesef. konsantre olamıyorum bir türlü. biran önce bitsin bu . iyi dileklerin çok teşekkür ederim canım. fotoğraf koyamaz mısın? çok merak ediyorum. biran önce iyileş unutacaksın herşeyi.

lütfen çalışamıyorum deme. bu sınav senin geleceğini belirleyecek. bak para olmadan hiçbir şey olmuyor. forumda o kadar çok insan var ki para olmadığı için bu mutsuzluğa mahkum olan. KARARLI OL, HEDEFİNİ BELİRLE VE AZİMLE ÇALIŞ.

fotoğrafı bir dahaki kontrolde doktordan alıp ekleyeceğim inşallah.

arkadaşlar merhaba ferruh beyle görüşeceimi söylemiştim işlemi bana anlattı çok sempatik bir insan birsürü hastası vardı estetikle bukadar ilğili oldugumuzu bilmiyordum:)) yağlarım varmı diye baktı ben 47 kiloyum çünkü çıkmaz diye biraz korkmuştum neyseki yeteri kadar var dedi başka bacaklara yapılan işlemleri gösterdi gercekten çok sorunlu bacaklar gördüm oyuzden herkesin işlem sonrasının aynı gececeğini sanmıyorum banada 1 haftada kalkabileceğimi söyledi umarım öyledir bacaklarımın fazla sorunlu olmadığını minyon oldugum içinde yeteri kadar kalın durabileceğini söyledi ben eylül gibi istediğimi söyledim ozamana kadar cüzzi miktar fiyat değişişimi olabilirmiş fiyatı ise 5000 tl bütün masraflar içinde hastane falan siz yürüyemiyorum diyince biraz aklım karıştı yağ alımı sonrası bukadar zorluk yaşanıyormu gercekten

arkadaşlar merhaba ferruh beyle görüşeceimi söylemiştim işlemi bana anlattı çok sempatik bir insan birsürü hastası vardı estetikle bukadar ilğili oldugumuzu bilmiyordum:)) yağlarım varmı diye baktı ben 47 kiloyum çünkü çıkmaz diye biraz korkmuştum neyseki yeteri kadar var dedi başka bacaklara yapılan işlemleri gösterdi gercekten çok sorunlu bacaklar gördüm oyuzden herkesin işlem sonrasının aynı gececeğini sanmıyorum banada 1 haftada kalkabileceğimi söyledi umarım öyledir bacaklarımın fazla sorunlu olmadığını minyon oldugum içinde yeteri kadar kalın durabileceğini söyledi ben eylül gibi istediğimi söyledim ozamana kadar cüzzi miktar fiyat değişişimi olabilirmiş fiyatı ise 5000 tl bütün masraflar içinde hastane falan siz yürüyemiyorum diyince biraz aklım karıştı yağ alımı sonrası bukadar zorluk yaşanıyormu gercekten

yağ alımı sonrası sıkıntı yaşadık diyorsak yaşamışızdır, "gerçekten" demekle neyi kastediyorsun

1ay iyileşmek için çok uzun bir süre :((((

ben şimdilik sıkıntılar yaşadığım için doktor ismi vermeyeceğim. eğer bir dahaki kontrolde yaptığının arkasında durmaz ve sıkıntılarımı gidermezse insanları madur etmemesi için söylemeyi düşünüyorum. sıkıntılarım hem normal yürüyememem hem de yağ alınan yerlerde çukurlukların oluşması. bugün daha net farkettim ki yağ alınan yerlerim mahvolmuş. hafta içi doktorumla görüşüp sizleri bilgilendiririm. hiç bir doktor bu ameliyatı maddi manevi cok kolay olduğumuzu zannedip bizleri ortada bırakmaz inşallah. dünyanın borcuna girip oldum ameliyatı ve sonuç almak istiyorum. dahası düzgün olan yerimden olmak istemiyorum. o yüzden hem yakında foto ekleyeceğim hem de durumum netleştikçe bilgi vereceğim.
sen neden yürüyemedin? silikon olsa evet de yağ da böyle uzun süre yürüyememek oluyor mu? çukurların olması nasıl birşey hemen belli oluyor mu çukur olduğu? biryeri yaparken bir yeri yıkmasalar?beceremiyorlar mı bunu? aceleye mi getiriyorlar. özenli bir ameliyat olsa çökme olur mu? bir çok soru dolaşıyor kafamda. sen ameliyat geçirdin acı çekiyorsun. sadece sen değil biz de acı çekiyoruz burda. kimse kötü olsun diye ameliyata girmez. yaptılarsa bir hata arkasında dursunlar. yaptım bitti hoşcakal asla olamaz. bu doktorluk da değil zaten kasaplık oluyor.:47::47::47: ama seninn dr. sanmıyorum böyle yapsın. sonuçta çok fazla yapmış bu ameliyattan. mutlaka ilgilenecektir. senin şişler bir insin o zaman belli olur herşey. Allah yardımcın olsun kardeşim. inşallah sorunsuz atlatırsın bundan sonrasını. yeterince acı çektin zaten. sonucu güzel olsun yağların erimesin. şimdi seni görünce hiç ummadığın gibi gelişiyor işler. cesaretim kırılıyor korkuyorum. her vücudun tepkisi farklı, ameliyatta neler olduğunu hiç bilmiyoruz. Bugün nasıslsın peki az da olsa ağrıların azaldı mı, morluklar nasıl?

sen neden yürüyemedin? silikon olsa evet de yağ da böyle uzun süre yürüyememek oluyor mu? çukurların olması nasıl birşey hemen belli oluyor mu çukur olduğu? biryeri yaparken bir yeri yıkmasalar?beceremiyorlar mı bunu? aceleye mi getiriyorlar. özenli bir ameliyat olsa çökme olur mu? bir çok soru dolaşıyor kafamda. sen ameliyat geçirdin acı çekiyorsun. sadece sen değil biz de acı çekiyoruz burda. kimse kötü olsun diye ameliyata girmez. yaptılarsa bir hata arkasında dursunlar. yaptım bitti hoşcakal asla olamaz. bu doktorluk da değil zaten kasaplık oluyor.:47::47::47: ama seninn dr. sanmıyorum böyle yapsın. sonuçta çok fazla yapmış bu ameliyattan. mutlaka ilgilenecektir. senin şişler bir insin o zaman belli olur herşey. Allah yardımcın olsun kardeşim. inşallah sorunsuz atlatırsın bundan sonrasını. yeterince acı çektin zaten. sonucu güzel olsun yağların erimesin. şimdi seni görünce hiç ummadığın gibi gelişiyor işler. cesaretim kırılıyor korkuyorum. her vücudun tepkisi farklı, ameliyatta neler olduğunu hiç bilmiyoruz. Bugün nasıslsın peki az da olsa ağrıların azaldı mı, morluklar nasıl?

canım benim tek bacağımdaki ödem inmedi ve baldırımın acısından topallayarak yürüyorum ama düne göre iyiyim. demek ki her gün biraz daha iyi olacağım. yağ alınan yerlerin şiş olduğu için öyle göründüğünü söylüyorlar. o yüzden tam iyileşme olmadan olumsuz yorum yapmamaya karar verdim. doktorumun hakkını yemek istemiyorum. gayet güleryüzlü, ilgiliydi ve yaptığının arkasında olduğunu söyledi. beni memnun etti.

bence sen de cesaretini topla ve yaptır. bugün pantolon giydim ve o kadar mutlu oldum ki. diyelim ki yaptırdın ve istediğin olmadı, en fazla maddi zarara uğrarsın. manevi açıdan denediğin için kalben rahat edersin. burada maddi zararı küçümsemiyorum, çünkü ben maddi zarara uğrasam ona da üzülürüm ama denediğim için kalbim rahat eder. tabi tercih senin. doktorum 3-4 hafta sonra foto çekip karşılaştırma yapacak. o zaman ekleyeceğim inşallah ilk ve son halini. bu arada bacağımın biri mor diğeri çok iyi.

Son düzenleme:
"Yaşamışız diyorsak yaşamışızdır" üslup hoşuma gitmedi tanımadıgın insanlarla bu şekilde mi konuşuyorsun.. Gelelim soruna sen haricindeki bu işlemi yaptırmış insanların yorumlarını bekliyordum evet synen öyle yada bende ağrı olmadı gibisinden kaldiki isim belirtmedim.....

"Yaşamışız diyorsak yaşamışızdır" üslup hoşuma gitmedi tanımadıgın insanlarla bu şekilde mi konuşuyorsun.. Gelelim soruna sen haricindeki bu işlemi yaptırmış insanların yorumlarını bekliyordum evet synen öyle yada bende ağrı olmadı gibisinden kaldiki isim belirtmedim.....

neyse uzatmaya gerek yok. cümlen hoşuma gitmediği için sormak gereği duydum ben de. burada amacımız kimseyi kırmak üzmek değil.
herşey gönlünce olsun.

ikicanımvar bir arkadaş ak ile görüşmeye gidince neden dizlerden daha fazla almadığını sormuş oda eğer çok alırsam ayaktayken problem olmaz ama oturunca dizlerde çöküntü oluşur demiş sendede öyle oldumu senin baccakların gayet başarılı izleri saymazsak tabi

bir diğer başarılı ameliyatta yenidenin tabiki, yenide doktorun senin dizlerini neredeyse sıfırlamış otururken sende çöküntü varmı

bana göre benim diz çıkıntım var hala. çöküntü yok, ama yazın diğer yağ alınan yerlere bakmıştım. iç bacakta çok hafif bir dalga vardı. aynada ışık vurunca oluşan bir gölge. fakat üst bacağım zaten harita gibi, selülit vs kabartmalı :) onun yanında hiçbir şey dikkat çekmiyor :)

bu arada şimdi tekrar baktım. dalgalanma yok, olsa iç bacağımda olurdu çünkü sanırım en çok oradan ve belden almış. ameliyattan sonra kasıklarımda etler birleşmiyordu :)

bana göre benim diz çıkıntım var hala. çöküntü yok, ama yazın diğer yağ alınan yerlere bakmıştım. iç bacakta çok hafif bir dalga vardı. aynada ışık vurunca oluşan bir gölge. fakat üst bacağım zaten harita gibi, selülit vs kabartmalı :) onun yanında hiçbir şey dikkat çekmiyor :)

bu arada şimdi tekrar baktım. dalgalanma yok, olsa iç bacağımda olurdu çünkü sanırım en çok oradan ve belden almış. ameliyattan sonra kasıklarımda etler birleşmiyordu :)

iç bacak derken diz çıkıntısının içe bakan tarafının hemen üstündeki bölümden bahsediyorsun öyle değilmi bende sadece dizi değil orantılı biçimde üst bacağı inceltmesi gerektiğini düşünüyorum bu sayede orantılı olur bence senin bacaklarının ilk hali aklımda çok kalmadı ama şimdiki halinde, en azından fotoğraflarda, göze batan bir diz çıkıntısı yok o yüzden gayet düzgün duruyor senin ameliyattan önce diz sorunun yokmuydu

kızlar birşey hatırlatayım bunu drlarınıza özellkle belirtin benim ilk ameliyatta yani yağ enj olduğumda yağ alınan ve verilen yerlerde dikişler vardı ve onların silikte olsa izi kaldı 2. ameliyatta ise ben yine dikiş olacak zannediyordum ameliyattan bikaç gün sonra çorabı çıkarıp kendime korka korka baktığımda yağ alınan ve bileğe yağ konulan yerlerde minicik sinek ısırığı gibi izler vardı yani incecik kanüllerle girilmiş sizde operasyondan önce bunu özellikle belirtin

Bunak umarım görürsün alıntı yapamıyoruz ya senden:42: Senin dr. a yağ dolgusu yaptıran kimlerdi? silikon çıkarttıranları ve yerine yağ olanları hatırlıyorum. Yanlış değilse. Bir de iz kalan bir arkadaş vardı. loresimaydı sanırım. Peki senin dr. için yağ dolgusu önerir misin? Çok da fazla yok yaptıran bacak sanırım. Ya da ben bilmiyorum. Acaba demiyor da değilim? Ne dersin olabilir mi?

iç bacak derken diz çıkıntısının içe bakan tarafının hemen üstündeki bölümden bahsediyorsun öyle değilmi bende sadece dizi değil orantılı biçimde üst bacağı inceltmesi gerektiğini düşünüyorum bu sayede orantılı olur bence senin bacaklarının ilk hali aklımda çok kalmadı ama şimdiki halinde, en azından fotoğraflarda, göze batan bir diz çıkıntısı yok o yüzden gayet düzgün duruyor senin ameliyattan önce diz sorunun yokmuydu

İç bacak dediğim yukarısı. Kasık altı. Eski halim var albümde. Dizde daha çıkıntı vardı tabii. Teşekkür ederim bu arada tekrar :)

kanat ben sizi yönlendiremem kimseye, vebal almak istemem, birde ben silikon taktırdım yağ sadece bileklere kondu .ben 140 cc taktıranların hep çıkarttırdığını duydum çünkü 140 cc kalın bileklilerde işe yarar benimde bilek ince o yüzden 110 yada 120 cc istiyordum ama iyiki onlar olmamış çünkü 90. 110 120 olanların kalınlığı daha fazla ve uzunluğu daha kısa benimki 165 cc 2.1 cm kalınlık 23.9 cm uzunluk yani hem bileğin üzerine uzanıyor hemde kalın değil

benimde o kasık altı iç kısımlar balon gibiydi diz kapağına doğru içe doğru inceliyordu oradan biraz almış orantılanmış biraz daha kalça altı ve bel arkasından almış ama izleri yok alınan yerler belli değil

birde ben tarihi 24 şubat yazmışım 24 ocak olacak yani şubat tatilinin başladığı okulun tatile girdiği gün ordan yanlış yazdım heralde

Arkadaşlar bundan sonra benden doktorumla ilgili asla bilgi istemeyin. Ben sırf size yardımcı olabilmek için yaşadığım olumlu vede olumsuz herseyi yazmıştım ama düşünemezdimki sizin gidip doktorla bunları paylasacaginizi. Bu yaptığınız gerçekten çok ayıp konuyla ilgili doktorum beni aradığında gerçekten çok utandım. Biz burada birbirimize yardımcı olmak için varız paylasimlarimizi olduğu gibi doktora yetiştirmek için değil. Neyse sayenizde artık bu konuda ben yokum.
Bu arada eski dostlarıma sevgiler.

Arkadaşlar bundan sonra benden doktorumla ilgili asla bilgi istemeyin. Ben sırf size yardımcı olabilmek için yaşadığım olumlu vede olumsuz herseyi yazmıştım ama düşünemezdimki sizin gidip doktorla bunları paylasacaginizi. Bu yaptığınız gerçekten çok ayıp konuyla ilgili doktorum beni aradığında gerçekten çok utandım. Biz burada birbirimize yardımcı olmak için varız paylasimlarimizi olduğu gibi doktora yetiştirmek için değil. Neyse sayenizde artık bu konuda ben yokum.
Bu arada eski dostlarıma sevgiler.

Doktorunuz sizden bahs edildiyini nasil anlamish? Demek ki isminizde verilmish, oyleyse bu insan eski arkadashlarinizdan, yenilerden kim isminizi biliyorki? Birde bence kotu niyyetle soylenmemish, doktor bu insanda boyle olmush bendede ayni problem ola bilirmi diye sora bilmish ola bilir. Amma yok isim vermishse, size sormadan, ayip olmush.

Back
X