Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sayacim sanada cok gecmis olsun okudum burdan hep. Yaglarim baya eridi zaten benim cok az konulmustu yag azdi simdi sabah bakiyorum sanki hepsi erimiz gibi geliyo. Aksam bakiyorum biraz sisince sekil farkli gibi oluyo demekki hepsi erimemis diyorum. Acaba gozum alisti da bana mi oyle geliyo. Bu da bir ihtimal resim ekleyemiyorum bi turlu. Deniycem tekrar:(

Ben soyleyecikdim canim, benden once yazdin, bence senin gozlerin alishmish. Bendede oyle oluyor, olcuyorum sm ayni biri 33 obiriside 34:1:, kendime geliyorum. Bence zamanla insan alishiyor. Benimkiler ilk zamanlar bana cok kalin geliyordular, shimdi bakinca normal bacak diyorum))

Ben soyleyecikdim canim, benden once yazdin, bence senin gozlerin alishmish. Bendede oyle oluyor, olcuyorum sm ayni biri 33 obiriside 34:1:, kendime geliyorum. Bence zamanla insan alishiyor. Benimkiler ilk zamanlar bana cok kalin geliyordular, shimdi bakinca normal bacak diyorum))

Gecen gun arkadasim bacaklarimda degisiklik oldugunu soyledi:) icleri dolmus sanki dedi kilo aldimda ondan dedim:)) belkide gercekten goz alisiyor. İkinci hatta ucuncu olsa tam istedigim gibi olurlar sanki:p bu ise bi bulastinmi hep fazlasini istiyor insan

öncelikle o smile ı yanlışlıkla koymuşum her gördüğümde bi tuhaf oluyorum nispet yapar gibi olmuş belirtmek istedim :(

ben ameliyat olalı 7 ay oldu. eskiye göre çok iyi. ama kusursuz da değiller. beni idare ediyorlar artık. çok büyük beklentiye girmemek gerekiyr. bi defa kalın oldu benim bacaklarım bunu göze almıştım. zaten önceden de ince değillerdi. inceyse bacakların daha şanslısın. hareketlerde falan kısıtlanma yok. silikonun varlıgını hissetmiyorum. spor yapabiliyorum. dizlerimi bükebiliyorum. her şey eskisi gibi anlayacağın. aklına gelen bir şey varsa sen sor daha çok yardımcı olabilirim.

canım selam yine ben :)
oncelikle tesekkurler ; cunku ameliyat oldun ; sonucun gayet basarılı ve hala burada bizlere yardımcı olmaya çalişiyorsun ; bunu yapan yok denecek kadar az sayıda insan var.
ben de silikon dusunuyorum ; erime olasiligi olmadigi ve tek seferde kurtulup sonucun daha iyi olacgına inandigim icin
HF silikon guzel olur dedi yine de acaba 3 seansı goze alip yag mı olsam diye dusunuyorum
benim resimlerimi biliyosun
silikonda korkum senin de dedign gibi kalın olmasi
sence cok kaslı kaslı kalın bir sonuc olur mu ?
Cunku eski yıllarda silikon olup cıkarttıranlar olmustıu bu nedenden

canım selam yine ben :)
oncelikle tesekkurler ; cunku ameliyat oldun ; sonucun gayet basarılı ve hala burada bizlere yardımcı olmaya çalişiyorsun ; bunu yapan yok denecek kadar az sayıda insan var.
ben de silikon dusunuyorum ; erime olasiligi olmadigi ve tek seferde kurtulup sonucun daha iyi olacgına inandigim icin
HF silikon guzel olur dedi yine de acaba 3 seansı goze alip yag mı olsam diye dusunuyorum
benim resimlerimi biliyosun
silikonda korkum senin de dedign gibi kalın olmasi
sence cok kaslı kaslı kalın bir sonuc olur mu ?
Cunku eski yıllarda silikon olup cıkarttıranlar olmustıu bu nedenden

canım bu senin ne beklediğine bağlı. bacaklarını bi ölç bence. benim eskiden 33 cm falandı şimdi 36-37 cm boyum da kısa oldugundan kalın yani.ama eski çarpık hali mi kalın hali mi dersen tabi ki kalın ama daha düz bacaklar derim. kalın olmasın istemem illa diyorsan silikona kalkışma derim.

krena bacaklarına yeniden baktım. ince bacakların senin. silikon belki erimez ama yağ dolgusu yaptırsan çok daha zarif olurlar kesinlikle. yeterli yağın varsa eğer onu düşün derim. ama azsa eğer sonuç seni memnun etmez.

krena bacaklarına yeniden baktım. ince bacakların senin. silikon belki erimez ama yağ dolgusu yaptırsan çok daha zarif olurlar kesinlikle. yeterli yağın varsa eğer onu düşün derim. ama azsa eğer sonuç seni memnun etmez.

Salo canım hıc kırmıyorsun bizi
Yağım az
Göbeğim yok
Ama bademden alırım demişti
Karar veremiyorummm

canım bu senin ne beklediğine bağlı. bacaklarını bi ölç bence. benim eskiden 33 cm falandı şimdi 36-37 cm boyum da kısa oldugundan kalın yani.ama eski çarpık hali mi kalın hali mi dersen tabi ki kalın ama daha düz bacaklar derim. kalın olmasın istemem illa diyorsan silikona kalkışma derim.

Canım
Bilekler 20 cm
En kalın yer 30 cm
En küçük silinin koyduysam nası olur acep

Gecen gun arkadasim bacaklarimda degisiklik oldugunu soyledi:) icleri dolmus sanki dedi kilo aldimda ondan dedim:)) belkide gercekten goz alisiyor. İkinci hatta ucuncu olsa tam istedigim gibi olurlar sanki:p bu ise bi bulastinmi hep fazlasini istiyor insan

angelin bunu duyduğuma çok sevindim sevindim dünden beri senin için üzülüp duruyordum. hepsi nasıl erir diye. senin gözün alışmıştır bak çevrenden bile farkediliyormuş:) : 2. olursa istediğin gibi olur ama define arar gibi yağ arayacak dr.

Benim de lekeler çok kötü. Uzun Tayt takiliriz artık :) sen şekillendirici ile. Benimki indirim yaparsa, tabii unutacak beni o zamana kadar :) bir de küçültme var istediğim malum bölgeleri. Karın germe filan ihtiyaç olmasın sakin. Kendim halledeyim onu da :)
morluklardan kalan lekeler değil mi yenide?
seninki ben baştan yarat olacak desene:32::32:
sen bebişini kucağına al da hayırlısıyla sonrası kolay. doğuma ne kadar kaldı?

Canım
Bilekler 20 cm
En kalın yer 30 cm
En küçük silinin koyduysam nası olur acep

kalın değilmiş senin bacaklar. silikon olsa benim ameliyat öncesi kadar olacak. sen ince ama uzun silikon istiyorum de. ben 1.58 im. boyun benden uzun anladıgım kadarıyla.

http://i.hizliresim.com/p4X9ym.jpg
http://i.hizliresim.com/krGJ4A.jpg
http://i.hizliresim.com/NVlWa5.jpg
Kızlar resim ekledim size, biliyosunuz bacak çalışıyordum, sanki azcıkta olsa faydasını görüyorum gibi, ilk resim önceki haliydi sonrakiler yeni ama ortadakinde biraz şişlikte var akşama kadar şişiyor bacaklar,resimde de kalın görünmüş ve solda çok hafif minnacık içe çöküş gibi bir şey var sanırım kas belli oldukça oda ortaya çıktı, ben 3. amelıyatı düşünüyordum biliyorsunuz birde stepe başlayınca biraz daha kalınlaşırlarsa amelıyatı erteleyebilirim.Alıntı olmazsa sevinirim belki silerim sonra kızlar.

Son düzenleme:
Leydicim ben de bugün soracaktım sana tammm isabet olmuş. içe çöküş dediğin yer de çokkk minik birşey dediğin gibi. ama bacakların süper görünüyor. baldırlarda hafif çıkıntı olsa tadından yenmez valla. Canım stepin faydasını kısa sürede hemen göremezsin isitkrarla çalışırsan o istediğin çıkıntıyı rahatlıkla elde edersin. ameliyata da gerek kalmaz.:34::34: peki step yapmaya başladıktan sonra nasıl değişiklik gördün kendinde? kalça,popo genişliyor mu daralıyor mu? mesela iç bacak nasıl? dr. bana iç bacak çalışırsan oradaki kavis kısmen yokedebilirsin demişti. olacağını bilsem hemen başlardım. herşeyi de ameliyattan beklememek lazım :emir_bebek:
spor birçok derde deva ama istikrar şart. bir süredir ben de hiç spor yapmıyorum ve vücudum yayıldı, gevşedi. Devam et canım çok iyi sonuçlar alacaksın. (alıntı yapmıştım yanlışla hemen düzelttim.)

Son düzenleme:
Leydicim ben de bugün soracaktım sana tammm isabet olmuş. içe çöküş dediğin yer de çokkk minik birşey dediğin gibi. ama bacakların süper görünüyor. baldırlarda hafif çıkıntı olsa tadından yenmez valla. Canım stepin faydasını kısa sürede hemen göremezsin isitkrarla çalışırsan o istediğin çıkıntıyı rahatlıkla elde edersin. ameliyata da gerek kalmaz.:34::34: peki step yapmaya başladıktan sonra nasıl değişiklik gördün kendinde? kalça,popo genişliyor mu daralıyor mu? mesela iç bacak nasıl? dr. bana iç bacak çalışırsan oradaki kavis kısmen yokedebilirsin demişti. olacağını bilsem hemen başlardım. herşeyi de ameliyattan beklememek lazım :emir_bebek:
spor birçok derde deva ama istikrar şart. bir süredir ben de hiç spor yapmıyorum ve vücudum yayıldı, gevşedi. Devam et canım çok iyi sonuçlar alacaksın. (alıntı yapmıştım yanlışla hemen düzelttim.)

Kızlar önceki hali dediğim 2 amelıyat sonrası yanlışlık olmasın :))
Kanatçım işte benim istedigimde o baldır kısmının az daha dolu olması yoksa çok büyük şikayetim yok bacaklardan ama işte isteyince hep iyisini istiyoruz :21:
Stepe daha yazılmadım canım gidip görüşücem eğer hoca faydasını görürsün derse yazılıcam ve birde step aleti var onu sorucam eğer oda işe yarar derse ondan almayı düşünüyorum.Benim tek istedigim iç bacagın az daha çıkıntılı olması yani ordaki kası çalıştırabilirsem amelıyata gerek kalmaz inşallah kas çıktıkça ordaki çukurluk iyice ortaya çıkarsa belki sadece oraya bir işlem yaptırabilirim bakalım bikaç ay daha devam ediyim sonuca göre hareket edicem.

Back
X