Canim senin bacaklarin ayni, erime olmamishki) . Profiline girip 6 gunluk resminle kiyasladim, Ben bir deyishiklik fark etmedim)
Cok sevindim saya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim senin bacaklarin ayni, erime olmamishki) . Profiline girip 6 gunluk resminle kiyasladim, Ben bir deyishiklik fark etmedim)
Eki Görüntüle 1104849 . Kizlar bacaklarimin son durumu direkt buraya ekledim
Eldacim albumumde eskisi var. Ama benim yagim az oldugu icin az yag konuldu cok fark olmadi. İc kisimlar biraz daha doldu sadece
Elsa olacakti o![]()
Eldacim albumumde eskisi var. Ama benim yagim az oldugu icin az yag konuldu cok fark olmadi. İc kisimlar biraz daha doldu sadece
Elda ekledim seni![]()
Değmezmi diyorsun ?? Aslında haklisin ucak bileti alırım ben o parayaCanım Ben ameliyat icin Ağustost'a şimdiden gun alıyım belki aralıklarla randevu veriyorlardir düşüncesiyle yazdım bir gun almak icin ama bir hafta oldu hic cvp gelmedi, bu konuda cok sabırsız oldum ben
sen yazdinmi hic bu aralar cvp alabildinmi?? Yada yazipta cvp alan varmı ?? HF yapamam dedi kibarca, pfff bu dr'da cvp vermiyor 3. Alternatifim de yok eee kaldimmi yine böyle 😔:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1104849 . Kizlar bacaklarimin son durumu direkt buraya ekledim
angelin sen op. geçireli 2 ay oldu . iki fotoyu yanyana getirdim aynı büyüklüğe getirdim yanılgı olmasın diye. erime dediğin miktar çok küçük. zaten bu da beklenen birşey. öyle dediğin gibi yarısı değil rahat ol canım. ilk fotonda zaten 6. günlüktü. yani bacakların henüz ödemli.yani senin erime dediğin şey ödem gitmesi olabilir . ben belirgin bir fark göremedim. ama 2. olursa şahane olur.Kizlar simdi albumume baktim da gercekten cok erimemis sanirim.
yok güzelim sen bana bakma şaka yaptım bn..o şekillendiriciyi(bacağa yapıştırılan silikondan bahsediyosun diye düşünüyorum) bazıları kullanmıştı..hangi sayfalarda olduğu aklımda değil ama memnun gibi bahsettiklerini hatırlıyorum. pantolonların altında iyi duruyomuş öyle okumuştum. dktor konusundada sizle görüşüp duruyorum valla doktorun haberi bile yok kendine ameliyat olcamdan:)) bende daha zaman var diye ağırdan alıyodum ama sizlerin yorumunu okuyunca bnde hemen görüşmeyi düşünüyorum artık.çünkü gelip gidemem bn iznim belli.20 gün içinde herşeyin bitmesi lazım..bi aksilik olmazsa ağustos ve eylül başı uygun olan bi zamanda olmak istiyorum..
angelin sen op. geçireli 2 ay oldu . iki fotoyu yanyana getirdim aynı büyüklüğe getirdim yanılgı olmasın diye. erime dediğin miktar çok küçük. zaten bu da beklenen birşey. öyle dediğin gibi yarısı değil rahat ol canım. ilk fotonda zaten 6. günlüktü. yani bacakların henüz ödemli.yani senin erime dediğin şey ödem gitmesi olabilir . ben belirgin bir fark göremedim. ama 2. olursa şahane olur.
Çok teşekkür ederimmm güzeller de azcıkta şekil olsa hiç fena olmıcak![]()
yok güzelim sen bana bakma şaka yaptım bn..o şekillendiriciyi(bacağa yapıştırılan silikondan bahsediyosun diye düşünüyorum) bazıları kullanmıştı..hangi sayfalarda olduğu aklımda değil ama memnun gibi bahsettiklerini hatırlıyorum. pantolonların altında iyi duruyomuş öyle okumuştum. dktor konusundada sizle görüşüp duruyorum valla doktorun haberi bile yok kendine ameliyat olcamdan:)) bende daha zaman var diye ağırdan alıyodum ama sizlerin yorumunu okuyunca bnde hemen görüşmeyi düşünüyorum artık.çünkü gelip gidemem bn iznim belli.20 gün içinde herşeyin bitmesi lazım..bi aksilik olmazsa ağustos ve eylül başı uygun olan bi zamanda olmak istiyorum..
Sagol kanatcim valla moral oldu. İkinci olursa tam iyi olacak bakalim seneye dusunebilirim ikinciyi![]()