Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar yağ dolgusu daha çok yaptırılıyor silikon olanlar kimler silikon sonuçlarını da merak ediyorumda:oops:

"masteks, post: 38460738, member: 609024"]doktorun muayenesini çok merak ediyorum.
hayırlısıyla atlattın, inşallah herşey yolundadır.
Doktorum 10 uzerinden 11 olmus dedi dikis yerleri pansuman edildi.Simdilik iyi ama dun cok fazla yol yürüdüm ama bu istanbulda da baska turli olmuyor napim[/QUOTE]
canım merhaba FAZLANAZLI FAZLANAZLI arkadaşımdan öğrendim bacağın için silikon ameliyat olmuşsun bende düşünüyorum daha çok silikona yatkınım . öncesi ve sonrası fotoların varsa görebilir miyim. birde memnunmusun tavsiye edermisin maliyeti ne kadar oldu bilgi verirsen sevinirim. istersen benim fotolarımı da gönderebilirim.

AQUAFİLLİNG yöntemiyle ilgili bilgisi olan var mı? ben bir doktorun sayfasında okudum. yağ değil su enjekte ediliyormuş sanırım. 5-8 yıl arası kalıyormuş. meme büyütme falan da yapılıyor bu yöntemle. bu forumda bu yöntemle dolgu yaptıran var mı arkadaşlar. yağın erime olasılığını göz önüne alırsak, su enjektesi daha mantıklı sanki. araştıran varsa yazarsa sevinirim.

AQUAFİLLİNG yöntemiyle ilgili bilgisi olan var mı? ben bir doktorun sayfasında okudum. yağ değil su enjekte ediliyormuş sanırım. 5-8 yıl arası kalıyormuş. meme büyütme falan da yapılıyor bu yöntemle. bu forumda bu yöntemle dolgu yaptıran var mı arkadaşlar. yağın erime olasılığını göz önüne alırsak, su enjektesi daha mantıklı sanki. araştıran varsa yazarsa sevinirim.
Sanırım b arkadas yaptırmış çok pişmandı aynı yöntem mi bilmiyorum

AQUAFİLLİNG yöntemini ben Göğüs için baya araştırdım bir kaç DR ye mail attım evet yapılıyor fakat silikonu tercih edersek çok daha iyi sonuçlarla karşılaşacağımızı yazmışlar. Bazıları da o yöntemi yapmam hastalarıma da asla önermem demişlerdi..
Hem geçici hem de çok daha fazla para ödeniyor.Yani DR nin biri bana 14,000 ile 16,000 TL diye fiyat verdiler (deli para) Ben ameliyata cesaret edemediğim için araştırmalar yaparken buradan bir arkadaşımız bana mail attı ve kesinlikle yaptırma göğüslerim birkaç ayda eski haline döndü ve param boşuna gitti dedi ve beni uyardığı için teşekkür ediyorum çünkü baya kafama takmıştım..Yani AQUAFİLLİNG yöntemi 5 ila 8 yıl arası diyorlar ama bazı vücutlar çok çabuk bu maddeyi emebiliyormu.Verilen paraya çok yazık olur herhalde :(

Evet bende Nisani merak ediyorum. Nasil oldu acaba?
Benim yaralar iyiye gidiyor, tam düzelemedm daha .28 gündür sabah aksam penesilin hapi kullaniyorum :( bacagimda olusan album moralimi bozuyor bir türlü inmiyorlar Doktorum biraz daha devam edelim,iltahap tam kurumadi ,sinirlere baski yapiyor o yüzdenmis sislikler.
Bu halimede sükür. ,

Kizlar bu ince olani ben ondan almistim kalin olanindanda siparis verdim pzt gelecek aradaki farki gorursunuz ne bilim tasima suyla degirmende donmezde napiyim kilo alip maddi imkani toparlayana kadar mecburum:(

Eklentiler

• IMG_20150124_124019-1.webp
    IMG_20150124_124019-1.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 220
  • IMG_20150124_124019-1.webp
    IMG_20150124_124019-1.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 174
Arkadaşım bu haliyle gayet iyi duruyor, gönül rahatlığı ile kullan bence.Ben de almayı düşünüyorum. Buradan hiç belli değil,yürürken falan rahatsız ediyor mu?

Arkadaşım bu haliyle gayet iyi duruyor, gönül rahatlığı ile kullan bence.Ben de almayı düşünüyorum. Buradan hiç belli değil,yürürken falan rahatsız ediyor mu?
Yok canim hic rahatsiz etmiyor ben hic boyle kullanmadim ama bunu evde yaptim gordum o kadar ya yapay biseyya sonucta biri anlarmi diyorum kendi kendime ne biliyim anlasalar dusunsene ne salak diyecekler:(

Yok canim hic rahatsiz etmiyor ben hic boyle kullanmadim ama bunu evde yaptim gordum o kadar ya yapay biseyya sonucta biri anlarmi diyorum kendi kendime ne biliyim anlasalar dusunsene ne salak diyecekler:KK43:
Yazıları fazla okuyamadım ama dikkatimi çeken bi yazı oldu bacak silikonu başka çözüm yok mu kızlar ameliyattan başka ne bileyim kış ayında kapatırsın tayt, pantolon vs ama yazında ben bacaklarım kalın olsun isterim hele ki şortların altında kilo almak çözüm görükse bile kilo alınca kollara ve bacaklara gitmiyor karın kalça bölgesine ne yazık ki

Back
X