- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
- 323
Evet canim neler dedi bak anlatiyim cok sevke geldim.bu yontem ozel bi yontem oldugu icin kaliciligi daha fazla dedi kok hucreymis.bir haftada ii olursun bibgece hastanede kalicakmisim diyoki ertesi gun donebilirsin sakinca olmaz.bulent beye olursam 9.5 diger doktorlara olursam 7.5mus birazini nakit verip geri kalanini kredi kartins taksit yapabiliolarmis benim adima kimlik fotokopimi gonderdigimde bankadan kredi cekebiliolarmis yani maddi olarak her sekilde bana uygun dedikleri hersey .bulent beyin fiyatininyuksek olmasi cok fazla yogun oldugu icinmis.ama yontem ayni dedi.onun disinda beni en cok uzen gobeginizde elle tutulur yag varmi dedi bende gobekte yok basende var dedim oda olabilir ama doktorun gormesi lazik dedi fotolarimi bi iki hafta onceden gondercekmisim doktorlar degerlendirip bana gun verceklermis cagircaklaemis benim gobegimfe yag yok basendende cikarmi bilmiyorum yaa 164 57kiloyum dedim kilo almaya calisiyotum ama yok alamiyorum sigarada iciyorum biraksam kesin alcamm birakamiyorymda bu zikkimi