Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet canim neler dedi bak anlatiyim cok sevke geldim.bu yontem ozel bi yontem oldugu icin kaliciligi daha fazla dedi kok hucreymis.bir haftada ii olursun bibgece hastanede kalicakmisim diyoki ertesi gun donebilirsin sakinca olmaz.bulent beye olursam 9.5 diger doktorlara olursam 7.5mus birazini nakit verip geri kalanini kredi kartins taksit yapabiliolarmis benim adima kimlik fotokopimi gonderdigimde bankadan kredi cekebiliolarmis yani maddi olarak her sekilde bana uygun dedikleri hersey .bulent beyin fiyatininyuksek olmasi cok fazla yogun oldugu icinmis.ama yontem ayni dedi.onun disinda beni en cok uzen gobeginizde elle tutulur yag varmi dedi bende gobekte yok basende var dedim oda olabilir ama doktorun gormesi lazik dedi fotolarimi bi iki hafta onceden gondercekmisim doktorlar degerlendirip bana gun verceklermis cagircaklaemis benim gobegimfe yag yok basendende cikarmi bilmiyorum yaa 164 57kiloyum dedim kilo almaya calisiyotum ama yok alamiyorum sigarada iciyorum biraksam kesin alcamm birakamiyorymda bu zikkimi:(

Yaşadığın şehirde doktir olması büyük avantaj..il dışından gidip amlyt falan zor oluyor..bülent beyin fiyatı fazla,ama doktor önemli..sadece yağ olacak sanirim..istanbulu da geçmiş fiyatlar..ödeme kolaylığı iyimis..ona yaptıranlar vardı..forumun başlarına bak,kimler vardı hatırlamıyorum..ama epey hastası var sanırım..int.den doktorun ismini bir arastir yine de..acele karar verme..

Aysima bende bursada olmaya karar verdim ama kafam karisik bu kok hucre yontemi dedikleri kadar iyi mi yoksa ayni mi yag eklemeyle birkac dr ile gorustum cok fark yokmus.ankaradayim burdan bursaya gitmek mantikli mi ki? Bursada ameliyat olan var mi?

Ufak bir on odeme de yapptim ben ameliyat randevusu icin. Konusmalar iyiydi iki kez gittim gorustum yagim yeterliymis. İl disi olmasi, gidip gelme e bir de aml.yapan dr.un ayni sehirde olmamasi dusunduruyor. Arastirdikca da birsuru dr ismi cikiyor. Sen ne zaman dusunuyorsun ameliyati. Bursada ameliyat olan biri yazsa rahatlicam.

S szn10 neden ankarada f b ye gitmiyorsun ki forumda çok güzel sonuçları olanlar var şehir Dışı zor olur gibi geldi tabi sen bilirsin,

Benim bildiğim zaten yağı alıp bi işlem den geçiriyorlar bi bakıma o yağı alıp ayrıştırıp zenginleştinip öyle yapıyorlar a k nın bununla ilgili video ları var diğer Dr ları bilmiyorum sormak lazım normal yağ yüzde 40 sa zenginleştirilmiş kök hücre dedikleri yüzde 70 80 miş

Sln szn yazdigini okudum ve kok hucre tabiki nornal yag enj.degisik kok hucre, hic hava almadan vucudan yag alinip islemden gecirip eksik olan yere veriliyo ve kaliciligi 100%70 oluyormus ayrica kizlar okuuyunca inanin gozlerim doldu nasil bi duygu cok iyi biliyorum ben yakinda 42 olucam ve bu yasda illaki dahada riskli umudunuzu yitirmeyin gec kalmjs degilsiniz hepimjz kurtulacagiz allahin izniyle ben 10ayda olucam planim oyle katilmak isteyen olursa haberlesiriz gerci daha sevgiler kader arkadaslarim....

aslında hiç istemiyorum ama başladığım işi bitirmedende duramıyorum yaptırmasam akılımda kalıcak umarım bu sefer derdimi anlatabilirim

Benımde gıtmem lazım ama erteliyorum. İnsallah istedıgın gıbı olur. Bak aynaya neresını begenmıyorsan not al. Insan doktorla karsılasınca bırden herseyı unutuyor.

Sln szn yazdigini okudum ve kok hucre tabiki nornal yag enj.degisik kok hucre, hic hava almadan vucudan yag alinip islemden gecirip eksik olan yere veriliyo ve kaliciligi 100%70 oluyormus ayrica kizlar okuuyunca inanin gozlerim doldu nasil bi duygu cok iyi biliyorum ben yakinda 42 olucam ve bu yasda illaki dahada riskli umudunuzu yitirmeyin gec kalmjs degilsiniz hepimjz kurtulacagiz allahin izniyle ben 10ayda olucam planim oyle katilmak isteyen olursa haberlesiriz gerci daha sevgiler kader arkadaslarim....
Size %100 kalıcılığı var diyen inanın umut tacirliği yapıyor. öyle bir oran yok. Bu hayallarle op. geçirirseniz hüsrana uğrarsınız. %70 kalırsa başarılı bir op. geçirmiş olursunuz ve daha gerçekçi oranlar. ama siz kendiniz % 50 ye hazırlayın. kök hücre dediğiniz şey laboratuvar ortamında hazırlanıyor ve çok pahalı bir şey. ablam da yaptırdı o hava almadan denilen yöntemden aynı dr. a. hiç de öyle dediğiniz gibi bir oranı olmadı. eriyor. hem de dr. erimeyecek dediği halde. ama şu var hiçbir zaman eski haline dönmüyor. eskisinden iyi oluyor. Bu nedenle bu op.u 2. rötuşu göze almanız lazım. ancak o zaman oldu diyebilirsiniz. leydi var burda o da o dr. op. geçirdi. ama bu yaz fb. ye yeniden op. oldu. çünkü tek seans yeterli değil. Hangi dr. olursa olsun. Yine ilk seansta simetriyi tutturmak oldukça güç.

Son düzenleme:
Şu uyarıyı yapmak isterim biz dr.ların adını geçirdikçe fiyatlar tavan yapıyor. Dr. ismi geçirmezseniz bu sizin için iyi olur. söylenen rakamlar dudak uçuklatacak oranda. Bu kadarı da insafsızlık artık.

kızlar ben tayt giymeye başladım ama içime sinipte giymiyorum kafamın bir tarafında bacak estetiği fikri dolanıp duruyor ama sanırım öncelikli göğüs yaptırırım yaptırırsam.

Bence bacaklarıni yaptir önce..bekarmisin bilmiyorum ama,hamilelikte kimilerinin balon gibi oluyor,oylecede kalıyor..zaten birde deforme olacak..ama bacak şekli değişmiyor maalesef

Selam arkadaslar bu siteye yeni üye oldum,maviuraya sayesinde dogru foruma geldim sanirim tskler:)benim sikintim bacaklarim egri yani etwk veya tayt giyemiyorum:(yag enjeksiyonu olmicagini ögrendim bikac doktora fotolarimi gönderdikten sonra zayif oldugundanmis..buaraya boyum 1,63 kgda 49..bacaklarina silikon taktiran varsa bana yardimci olabilirmi?

Ufak bir on odeme de yapptim ben ameliyat randevusu icin. Konusmalar iyiydi iki kez gittim gorustum yagim yeterliymis. İl disi olmasi, gidip gelme e bir de aml.yapan dr.un ayni sehirde olmamasi dusunduruyor. Arastirdikca da birsuru dr ismi cikiyor. Sen ne zaman dusunuyorsun ameliyati. Bursada ameliyat olan biri yazsa rahatlicam.
Valla canim bulent bey cok pahali ya 9.5nwdir yaaa.bu doktorlarin yamuk bacakli bi esi olsada bi anlasa o ruh halini:( karninda elle tutylur yag vaemi dedi zaten asistani yok maalesef:((164 57 yag cikmazmi yaa kizlar nolur bi yorum :((

Selam arkadaslar bu siteye yeni üye oldum,maviuraya sayesinde dogru foruma geldim sanirim tskler:)benim sikintim bacaklarim egri yani etwk veya tayt giyemiyorum:KK43:yag enjeksiyonu olmicagini ögrendim bikac doktora fotolarimi gönderdikten sonra zayif oldugundanmis..buaraya boyum 1,63 kgda 49..bacaklarina silikon taktiran varsa bana yardimci olabilirmi?
Bir foto yuklesene albüme,bakalım..

Şu uyarıyı yapmak isterim biz dr.ların adını geçirdikçe fiyatlar tavan yapıyor. Dr. ismi geçirmezseniz bu sizin için iyi olur. söylenen rakamlar dudak uçuklatacak oranda. Bu kadarı da insafsızlık artık.
kesinlikle katılıyorum bizler bu ameliyatı yeni olduk sayılır burda fiyatı kasıtlı yükseltenler var doktor isimleri bile kasıtlı veriliyor özelden inandığınız kişilerden isim ve fiyat alın.bikere yağ yapanlar 6000 -7000 den fazla asla vermeyin.ne kaptırırlaRSA MİSALİ OLUYOR.VE DOKTORLARIN HEPSİ BU FORUMU TAKİP EDİYOR BURDAN GEÇMEDEN AMELİYAT OLANI DUYMADIM

kesinlikle katılıyorum bizler bu ameliyatı yeni olduk sayılır burda fiyatı kasıtlı yükseltenler var doktor isimleri bile kasıtlı veriliyor özelden inandığınız kişilerden isim ve fiyat alın.bikere yağ yapanlar 6000 -7000 den fazla asla vermeyin.ne kaptırırlaRSA MİSALİ OLUYOR.VE DOKTORLARIN HEPSİ BU FORUMU TAKİP EDİYOR BURDAN GEÇMEDEN AMELİYAT OLANI DUYMADIM
Artu peki yag dolgusundan memnun musun onerir misin ankarada misin bu arada? Kok hucreyle normal yag eklemenin cok farki yok suslu cumleler dedi bana ankarada bir dr.ikisi de tekrar ister dedi bunyeye gore. Kafam karisti o zaman bursaya gerek var mi? Fb silikon demisti bana o yuzden dusunmedim. Ben bu isi ankarada cozmek istiyorum ama saskinim.

Artu peki yag dolgusundan memnun musun onerir misin ankarada misin bu arada? Kok hucreyle normal yag eklemenin cok farki yok suslu cumleler dedi bana ankarada bir dr.ikisi de tekrar ister dedi bunyeye gore. Kafam karisti o zaman bursaya gerek var mi? Fb silikon demisti bana o yuzden dusunmedim. Ben bu isi ankarada cozmek istiyorum ama saskinim.
ben geçen temmuz ayında oldum.kanatın dediği gibi % 70-80 gibi bişey kalmıyor.kalıyor diyen yalan söylüyor.ama %40 bilemedin en fazla %50 kalıyor.tabiki memnunum ancak % 40 bana yetmedi temmuzda 2. olucam ve sanırım o zaman bitecek.sürekli söylüyoruz burda yağda 2. şarttt

Back
X