Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Telden yaziyorum yanlis yerleri siz okurken duzeltiniz. Bende çok korkuyorum ama korkulucak bisey yok ilk 5 günden sonra rahatlarsiniz ve aci olayi kişiden kişiye değişir herkesçe ayni olmaya bilir ben çokzayiftim popodan belden ggöbekten basenden her yerden aliyorlar zaten oralar aciyor ama agri kesiciler bayagi rahatlatiyor
Senin adına sevındım çünkü memnun olan kadar olmayanda var acaba bu ameliyatın fiyatı ne?bılgı verirmisin:KK53:

Herkesin derdi başka işte.Ben de kendimi paralıyorum bir kaç kilo vereyim diye:KK48:
Aslında ben zayıf değildim normal bi kiloya sahiptim.. ama yağın kilo ile tam alakası yok zayıf olupta vücut kütlesinde yağ oranı fazla olabilir ya da tam tersi ağırdır ama kas kütlesi fazladır...
popoyu kasınca eskiden büzüşük görüntü olmazdı artık oluyor aslında bu halimi sevmedim ama umarım oralardan yağ alınınca düzelir....
sen yağ istemiyor musun peki hazır yeterli yağında varmış

[QUOTETLmanman, post: 39572765, member: 659993"]Senin adına sevındım çünkü memnun olan kadar olmayanda var acaba bu ameliyatın fiyatı ne?bılgı verirmisin:KK53:[/QUOTE]
5 bin tl ye maal oldu bizimki canim

Bende 157 boy 48 kiloydum ameliyata girdigimde her yerden giriyor zaten doktor bende yağ cikmaz dedim ama bayagida aldi yağggüzelde doldurmuş benim popodanda bayagi almis alt taraflardan popoda sekil aldi eskiden az yaygindi toplandi simdi :)) frumda fotolarim olması lazim oradan bakabilirsiniz teline format atildi hic resim felan kalmadi silindi hepsi ama yakin zamanda cekinip atarim inşallah

arkadaşlar bu ara ankarada ameliyat olmayı düşünen varsa birlikte hareket edebiliriz

Aslında ben zayıf değildim normal bi kiloya sahiptim.. ama yağın kilo ile tam alakası yok zayıf olupta vücut kütlesinde yağ oranı fazla olabilir ya da tam tersi ağırdır ama kas kütlesi fazladır...
popoyu kasınca eskiden büzüşük görüntü olmazdı artık oluyor aslında bu halimi sevmedim ama umarım oralardan yağ alınınca düzelir....

Bende bana göre zayıf degılım yanı normalım ama bılıyosun doktor yag yokkı dıyo ben 49kg suan biaralar 43ken ozaman zayıftım bana göre..

Sizlerin kilolarını yanında ben baya kilolu kalıyorum:KK61:.Ben de de yağ bulamazsa Dr istifa etsin zaten.

merhaba ben izmir de prof.dr A.S ye ameliyat oldum.Benim ameliyatım ve sonrası çok rahat gecti.Ağrım yok denilecek kadar az oldu. 17.gün aksamadan rahat yürüyebildim.Benim silikon ve aynı zamanda dış bacak inceltme olduğu için 7 hafta kadar varis çorabı giydim.( Benim dışlar baya parantezdi eğer alınmasaydı sadece silikon yeterli olmuyacaktı dzelmesi için)
bende dr a dıs bacak alınmasını sordum ama dıs bacak kas oldugu ıcın alınmaz dedı bana senınnasıl alındı

Canlarim ben ilk defa operasyon geçirdim ilk ve son oldu bu çok carpikti benim içler bombostu Ferruh bey silikonun önermesi yoksa silikon düşünüyordum ben kok hücre yağ rnjeksiyonuyla daha iyi dedi ve öyle yaptik memnunum erimem pek olmadi etek sort giydim tatilde :) ve bu sene tahtan başka hic birşey giymedim yemin ederimki pantolon İspanyol paça nneymiş unuttum artik olanlarida attim.ilk 5 gün çok agri oluyor yağ alinan yerler felan hatip kalkinca kasiliyo yuruken aciyordu ama 2 haftaya kadar duzeliyor oyle fazla bir agri suzi kalmiyor ama. Ben iki hafta dinlendikten sonra isime gücüme gidebildim rahat hareket edebildim şimdide çok rahatim
slm ask006 ask006 bende yag enj dusunuyorum mart sonu gıbı belkı bende zayıfım yetermı dıye cok dusunuyorum bıde tabı erırse dıye 2. cıye yaptıranda cok var memnun olmayanda o yuzden senı gordugume cok sevındım burda ıyıkı yazmıssın bızı rahatlattın bıde resım paylasabılırsen oncesı ve sonrası kafamızda tam oturur tesekkurler

memkolik memkolik vucudunu sen bilirsin elini göbeğine attında gelen bir şey varsa yağdır yada popo kaslarını sıktığında selülit görüntüsü varsa oda yağdır ben sporu bıraktım aldığım kilolar yağa dönüşsün diye ve malesef selülit oldu popomda altta çizgi yoktu şimdi o oluşmaya başladı büyümüş yani zaten ben kilo alınca göbek ve basen oluşur dr a demiştim oda nerede oluşursa ordan alacağını söyledi..
V vrm-vrm canım senin demekki dış bacakta yağın yok olsa alınırdı kişisel opr bunlar..

bu aralar durdu kilo almam çok yoğunum :(

memkolik memkolik vucudunu sen bilirsin elini göbeğine attında gelen bir şey varsa yağdır yada popo kaslarını sıktığında selülit görüntüsü varsa oda yağdır ben sporu bıraktım aldığım kilolar yağa dönüşsün diye ve malesef selülit oldu popomda altta çizgi yoktu şimdi o oluşmaya başladı büyümüş yani zaten ben kilo alınca göbek ve basen oluşur dr a demiştim oda nerede oluşursa ordan alacağını söyledi..
V vrm-vrm canım senin demekki dış bacakta yağın yok olsa alınırdı kişisel opr bunlar..

bu aralar durdu kilo almam çok yoğunum

FAZLANAZLI FAZLANAZLI göğüsleri bitirdik şimdi bacaklara geldi sıra :) sen hf ta mı ameliyat olacaksın ?
aslında yıllardır bacak vardı aklımda bu foruma eskidende katılmışlığım varda şimdi baktım meme iyi oldu yani şükür ber beğendim memnunum bi danışmıştım anotomimin izin verdiği ölçede yapılabilir şeyleri gösterdi bende onun bana yeteceğini düşündüm olursam hf ye olurum

Back
X