Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sadece o oyuk kısım için istiyodum yaDiz içleri dediğim dizin ortasi değil dizin altındaki oyuk yer canim. Ve kanatcim sağol inşallahkalan benimdir erirse zaten yyapacak bisey yok kaderine küser bol etegimi giyer hayata devam ederim :) ama geçirdiğim zaman azicik da olsa onun mutluluğu o mutlulukla yasadigim sure bana ölenekadar bi ani kalir napiyim hatirlafikca mutlu olurum . cçünkü benim ilk ve sen sansimdi başkada para verme sansim yok
Benim bi tek oraya konulacak ve o bölge hareket etmediği için erime olmuyorrmuş sanırım pek.. kendi yorumum aslındaben sadece o oyuk kısım için istiyodum ya
kötü oldu bunu duydugum :/
anlamadm ben neden o zmaan bi doktor olup dyip digeri olmaz diyoBenim bi tek oraya konulacak ve o bölge hareket etmediği için erime olmuyorrmuş sanırım pek.. kendi yorumum aslında
Olmaz dememiş ki gerek görmemiş demekki sonradan da isteyince yapmış.. olmaz mı demiş ben kaçırmış olabilirim orayıanlamadm ben neden o zmaan bi doktor olup dyip digeri olmaz diyo
Canim valla parayi alinca doktorlar her yere döşerler yagi biliyorsun. Mesela nazi doktorlar bacak diş yeri torpuluyorlar benim doktor orasi kas oraya dokunamam yağ yok dedi kimi doktorlar bileğe enjekte etmiyor yagi orda kalici olmaz diyorlar benim bilenler çok inceydi doktor oraya da enjekte etti kalinlasti erimedide fazla yani her doktorun uygulaması ayriBenim bi tek oraya konulacak ve o bölge hareket etmediği için erime olmuyorrmuş sanırım pek.. kendi yorumum aslında
sen de haklısınnn ya ama olmaz demişse tutma ihtimali az olur diye dşünmstm fazla erimedi dedin içime su serpildiCanim valla parayi alinca doktorlar her yere döşerler yagi biliyorsun. Mesela nazi doktorlar bacak diş yeri torpuluyorlar benim doktor orasi kas oraya dokunamam yağ yok dedi kimi doktorlar bileğe enjekte etmiyor yagi orda kalici olmaz diyorlar benim bilenler çok inceydi doktor oraya da enjekte etti kalinlasti erimedide fazla yani her doktorun uygulaması ayri
Nereye koyulursa koylsun ilk hali gibi olmaz bence bu biraz yağ rezervine de bağlı eğer az varsa çok gerekli yerlerde kullanmak daha mantıklı.. dediğin gibi her yere koyabilirler istedikten sona yeterli yağda varsa neden olmasınCanim valla parayi alinca doktorlar her yere döşerler yagi biliyorsun. Mesela nazi doktorlar bacak diş yeri torpuluyorlar benim doktor orasi kas oraya dokunamam yağ yok dedi kimi doktorlar bileğe enjekte etmiyor yagi orda kalici olmaz diyorlar benim bilenler çok inceydi doktor oraya da enjekte etti kalinlasti erimedide fazla yani her doktorun uygulaması ayri
Canim sen yanlis okumusun yada ben yanlis yazdim orasi ayri bi ucretmis bacak operasyonunda oraya yag koyulmaz sadace bacak dedi oraya istersen ayri ucret denildi ayri islemdedi . ama ben bi iki defa hep orayi söyleyince orayi begenmedigim i dile getirince rutusta orayada senin icin koyuyorum çok istediğin için dedisen de haklısınnn ya ama olmaz demişse tutma ihtimali az olur diye dşünmstm fazla erimedi dedin içime su serpildi
son halinin fotografları var mı acaba 2. rötuştan sonraki bi de operasyonsuz hali
ilk operasyondan sonraki halini çok begenmştm
sen de haklısınnn ya ama olmaz demişse tutma ihtimali az olur diye dşünmstm fazla erimedi dedin içime su serpildi
son halinin fotografları var mı acaba 2. rötuştan sonraki bi de operasyonsuz hali
ilk operasyondan sonraki halini çok begenmştm
heh smdi tekrar içim rahatladı çok saolOlmaz demedi
Canim sen yanlis okumusun yada ben yanlis yazdim orasi ayri bi ucretmis bacak operasyonunda oraya yag koyulmaz sadace bacak dedi oraya istersen ayri ucret denildi ayri islemdedi . ama ben bi iki defa hep orayi söyleyince orayi begenmedigim i dile getirince rutusta orayada senin icin koyuyorum çok istediğin için dedi
olmaz dememiş orası için ayrı ücret istemiş kendisiOlmaz dememiş ki gerek görmemiş demekki sonradan da isteyince yapmış.. olmaz mı demiş ben kaçırmış olabilirim orayı
Bu albüm yapıp foto eklesene seninkine bakalım ne lazım ..artı bi işlemmişi ben çok ço kfarklı algılamşm sorun bende :))
albümümdde var fotolarım görünmüo mu ?Bu albüm yapıp foto eklesene seninkine bakalım ne lazım ..
pardon ya değişmiş burası ben bilmiyodumBu albüm yapıp foto eklesene seninkine bakalım ne lazım ..