Bacak dolgusu yaptıran var mı?

pardon ya değişmiş burası ben bilmiyodum
şmdi açtım göreblrsnz
il kseanstan sonra fazla bişey kalmadı bende tek tük kaldı o da fayda etmedi ortaya da konmadıgı için

Yaptırdın yani daha önce nerelere eklenmişti benziyor hakikaten senin üstler az daha kalın gibi yapısal olarak ayrık .... özelden yazar mısın hangi dr

canlarım rütuş ameliyat gibi olmuyor göbek deliğinden giriyor ondan sonra nerede az yag varsa oraya şırınga yöntemi ile gönderiyorlar göbek harici dikiş yok yani ve uyutuyorlar ama narkoz değil ilk ameliyat gibi bir agırlıgı yok kolay işlem benim doktor f.b idi 2014 temmuz ayı ramazan ayının son 1 haftasında ameliyat olmuştum . leydi ile beraber olduk tüm ameliaytlarımızı rütuşlarımızı ikimiz el ele gittik gittik geldik
bidakka yaa ne dikişi bende hiç bir dikiş yok 2. de dikişmi varrr

Yaptırdın yani daha önce nerelere eklenmişti benziyor hakikaten senin üstler az daha kalın gibi yapısal olarak ayrık .... özelden yazar mısın hangi dr
sadece dizimin çökük yerlerine eklemsti onlardan da ço kaz yag kaldı
pek bişey farketmedi ortaya eklemedigi için
benden çok az yag çkmştı o yüzden yagı az eklemşti

İlk indede dikisimiz vardi ufak ufak ikinci rutustada gobekde dikiş vardi sadece
Dikis dedigimiz sey baldira eklenen yaglarda da mi var? Alinan ve konulan deliklere dikis mi atti dr? BEnim silikonlar takilirken ic bacsga da yag koymasini istemiştim. Belimden alınan yerler de 2 ve konulan yerlerde 12 adet delik var ve hepsi+ seklinde dikisli. Üstelik leke kaldi ic bacagimda. Dikis izi hafifledi ama malum dikis oldugu icin beyaz pembe cukurlar Seklinde. Ve delikler simetrik. Iz kalmadan yapilmasi lazim aslinda muhtemelen kanuller kalın.

Dikis dedigimiz sey baldira eklenen yaglarda da mi var? Alinan ve konulan deliklere dikis mi atti dr? BEnim silikonlar takilirken ic bacsga da yag koymasini istemiştim. Belimden alınan yerler de 2 ve konulan yerlerde 12 adet delik var ve hepsi+ seklinde dikisli. Üstelik leke kaldi ic bacagimda. Dikis izi hafifledi ama malum dikis oldugu icin beyaz pembe cukurlar Seklinde. Ve delikler simetrik. Iz kalmadan yapilmasi lazim aslinda muhtemelen kanuller kalın.
Evet hem yag alınan hem de koyulan yerde dikiş var dediğin gibi + seklinde ama senin dedigin gibi delik felan yok bende toplamda 6 adet dikiş yeri var bende izler çukur felan olmadi izde varla yok arasi bisey çok dikkat etmeyince goremezsin bile

Kızlar kendinizi ve sizden sonra ameliyat olacakları düşünüyorsanız, DOKTOR ADI KULLANMAYIN. Fiyatlar katlanıyor ,reklam oluyor bir nevi.Dr adı vermek istiyorsak özelden mesajla yazalım.
Yani inanin rotusa bile zam yapılmış , Bursa daki dr. Ise tavan yapmış fiyat 9binlere çıkmış. Bu nedir allahaskina? En guzel hast.lerden birinde 3 kez op.oldum.hastane parasini biliyorum ki cogu dr bu kadar iyi bir hast. (Tam tesekkullu) yapmiyor Ken aldiklari para sadece cebe. Bu kadari insafsizlik. Lutfen dikkat edelim. Cogu kisiye 2. Gerektigine göre fiyatlar olunamayacak kadar yuksek.

Evet hem yag alınan hem de koyulan yerde dikiş var dediğin gibi + seklinde ama senin dedigin gibi delik felan yok bende toplamda 6 adet dikiş yeri var bende izler çukur felan olmadi izde varla yok arasi bisey çok dikkat etmeyince goremezsin bile
O da zamanla gecer cukur yoksa. Erimesin de cukur kalsın degil mi lolicim? Toplamda 6 bisey dehil zaten 3 er belli olmaz o kadar i kim dikkat eder ki? Cocukluktan kalma birsuru iz tasiyoruz zaten.

Slm arkadaslar bayadir yokum baya cogalmis burasi sevindim aneliyat olanlar bizi birakmasinlar lütfen yazmaya devam edin loli bacaklarin harika olmus ömür boyu sürsün insalah ne kadar mutlu görünüyorsun resimde darisi bizim basimiza insallah bence bu yag enj.biraz da sansa bagli ve bünyeye.......

[QUOTElroff, post: 39654581, member: 651608"]Slm arkadaslar bayadir yokum baya cogalmis burasi sevindim aneliyat olanlar bizi birakmasinlar lütfen yazmaya devam edin loli bacaklarin harika olmus ömür boyu sürsün insalah ne kadar mutlu görünüyorsun resimde darisi bizim basimiza insallah bence bu yag enj.biraz da sansa bagli ve bünyeye.......[/QUOTE]
Canim benim sagol darisi en yakin zamanda sizin basiniza sizleride mutlu görmek isterim hepimiz mutlu olalim canim .

Evet ya bencede isim kullanmayalım baksana ameliyat olacak arkadaşlar maddi yönden zorlanacak bu gidişle . rutusa da parami aliyorlar bideislerini düzgün yapsalar zaten rutusa gerek kalmaz ki bazi doktorlarca çok vicdansizmis drmekki onlar paradan başka biseyi gözleri görmüyor . inşallah iyi doktorlara denk gelirsinizde paradan önce size önem verip önce sizin mutlu olmanizi sağlarlar ardından zaten güzel bi is cikardiklari için kendileride hem mutlu olurlar hem de aldiklari parayi helal bi şekilde yerler

Slm benim silikonlar 3.yili doldurdular masallah ; ) Ben memnunum bir sıkıntım da yok çok şükür.zaten silikonlar ömürluk olduğu için bir sorun olmuyor.O konuda rahat olabilirsiniz
masaallah diyerek başlıyim :) 3 yılı sıkıntısız doldurman cok gzl, bir ömür sorunsuz yasarsın ins, canım dr'un sana 6 ayda yada yılda bir ultrasonla baktirmanı tavsiye etmismiydi, dr'larimiz farklı o yuzden soruyorum ??

Kızlar nasılız:)) ben bugün bi doktorla görüştüm bana simit,basen, göbek lipoşaksın çarpık bacaklarım içinde agualift dolgu (80 cc) 10 bin olur dedi:(

Anlamadigim gobek basen simit vs lipoda bacak niye aqualifting o yaglar ne kiymetli varya parayla satilsa alcaklari taniyirum sekil a:))))) beeen:)) arkadaslar ya bizde bugun olduk bitti yazicaz dimi bi gun:)

E="simonesimone, post: 39634057, member: 487313"]Bacak diz iclerine ilk operasyonda birşey koymadi doktor normalde oraya konulmuyomus o + bir işlenmiş ama ben ikinci rutus olayinda söyledim kendisine az bisey koysaniz dedim oda kirmadi sağolsun oraya da yağ koydu ve kok hücre yöntemi ile yapiyor olene kadar bisey olmaz cok asiri kilo vrrmediginiz surece erimez ilk uc ayda biraz erir kalanda size olene kadar yeter dedi cok guven verdi doktor suan 8 aydayiz bi sorun yok bakalim halen ayni inşallah da olmaz[/QUOTE]
ortaya neden konmuyomuş ?
parantezlik gitmez ki o zaman :/[/QUOTE]
Simone sana kac cc koyuldu acaba bacaklarina birde hangi doktordu senin bana ozelden yaoarmisin

Mrb arkadaşlar uzun süredir yazmadım ama takip ediyorum.2 Mart opr.olacagım.hayırlısı inşallah merak ettiğiniz bütün soruları fırsat buldukça cevaplayacağım

[QUOTElroff, post: 39654581, member: 651608"]Slm arkadaslar bayadir yokum baya cogalmis burasi sevindim aneliyat olanlar bizi birakmasinlar lütfen yazmaya devam edin loli bacaklarin harika olmus ömür boyu sürsün insalah ne kadar mutlu görünüyorsun resimde darisi bizim basimiza insallah bence bu yag enj.biraz da sansa bagli ve bünyeye.......
Canim benim sagol darisi en yakin zamanda sizin basiniza sizleride mutlu görmek isterim hepimiz mutlu olalim canim .[/QUOTE]
ben goremıyorum resımlerını @lolio6

masaallah diyerek başlıyim :) 3 yılı sıkıntısız doldurman cok gzl, bir ömür sorunsuz yasarsın ins, canım dr'un sana 6 ayda yada yılda bir ultrasonla baktirmanı tavsiye etmismiydi, dr'larimiz farklı o yuzden soruyorum ??
canım çook teekkür ederim. Ultrasonla ilgili hiç birşey soylemedi bana.Ben formu çok takip edemiyorum sende silikon mu yaptırdın?

Kızlar ak ya mail atmıştım dönen olmamıştı dün yine attım hemen cvp vermişler aynen yapıştırıyor

Merhaba, benim size önerim, üst tarafa yağ enjeksiyonu, alt bacağa silikon şeklinde. Ancak yağınız yoksa alt bacağa küçük bir silikon koymak gerekecek. Diğer türlü üst-alt uyumu bozulacaktır....

Üst bacağı yağ yaptıran oldu mu daha önce
cvp biraz saçma geldi üste yağ alta silikon diyor sonra yağ yoksa alta silikon diyor zaten alt her türlü silikon diyor anlamadım açıkçası

Back
X