çok sağol canım evet atlattım ameliyatı çok şükür çıktım hastaneden. Ama beklediğimden çok daha zor ve ağrılı bir gece geçirdim. Gece 11e kadar yataktan kalkamadım ben hiç ağrı kesici iğne ve serumla durabildim ancak, yatağın kenarında oturunca bile tansiyonum düştü hemşirelerde korktu bir daha kaldırmadılar beni. Gece 2 kişinin yardımıyla tuvalete kadar gidebildim, bugün de milim milim yürüyebiliyorum ancak ama ciddi gerilme kasılma var canım acıyor baya. 2 gün daha arkadaşta kalıp eve dönmem gerekiyor ve böyle giderse evdekilerin anlamaması imkansız sizler eşlerinizden ailenizden nasıl sakladınız hayret ediyorum ya da benim bünyem çok zayıfmış bilemedim. Bu arada benim silikonlar 2.6 cm asimetrikte 180cc.nin kalınlığı buymuş uzunluğu da 23.1 cm. Diz içi ve bileğe de kök hücreyle yağ konuldu. Ama bana kalın geldi biraz 49 kilo olduğum için biraz daha incelir umarım ödemler gidince. Ve yürümemin normale dönmesi uzun sürecek diye korkmaya başladım dün ağrıdan bakmadım bile bacaklarıma bugün gördüm daha/QUOTE]