Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kanat eve gidince resim çekip göndereceğim sana hiç birşey kalmadı inan.8 _9 ay sonra nasıl erir aklım ermiyor

Kızlar yarın ameliyat ım var böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum hep bi kararsızlık var zaten içimde bi yarım güveniyor ama bi yanımda hep bi soru işareti var....

Susuyorum nice zamandır ama zamanı gelmiş anlaşılan. Dr.lar burada hafiyelik yapacağına işlerini düzgün yapsalar daha iyi olacak. Dr.um bana mail atıyor diyor ki kanat hanım kadınlar kulubunde arkadaşlarınız olan hastalarım beni uyardı. Bu kadar güzel sonucu daha güzel fotoğraflamak gerekir sizin koyduğunuz fotoğraf net değilmiş!!! size bacağınızın öncesi ve sonrasını gösteren fotoğraf yolluyorum bunu siteye koyun. . Ben canımın derdindeyken deli gibi acılar çektiğimi bilirken bu neyin kaygısıydı acaba? Bu hastanın kim olduğunu bilmiyorum ama o dr. a ameliyat olan ve benim listemde olan kişilerden birleri. benim albümümü görebildiklerine göre benim listemde ekli birileri. Bunu yapan nası bir amaç taşıyor olabilir? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Bu durum benim acılarıma tuz biber ekti. Bacağı taşıyan benim ve sonucun doğru olmadığı başka dr.lar tarafından da onaylanmıştı. Sonuç zaten güzel olsa ben neden tersini söyleyeyim ki hayatıma bakarım bacaklarımın tadını çıkarırım. Bunun adı nedir sorarım size? Bütün yaz gözyaşlarım dinmedi yakınımdakiler çektiğim acıların şahitleridir. Gerek burada olsun gerek gerçek yaşamda olsun.
Çok canım yandı madden ve manen. ÇEktiğim sağlık sıkıntıları tamamen iyileşmiş değil. Başka bir dr. onayıyla silikonları çıkartma kararı aldım. o dr. bana siz istesiniz de ben size şuanda yeni bir silikon takmam, sizi ameliyat etmem. çıkarın ve 6 ay bekleyin demişti. mevcut silikonların boyu uzundu dolayısıyla cebi büyüktü. aynı seansta takılırsa kayacağını söyledi. ben de çıkarıp bekleme kararı almıştım. fakat dr.um beni aynı seansta 2. silikon için ikna etti. kaymayacağını söyledi. 2. kez silikon takıldı. daha küçüğü. 1 hafta içinde silikon bileklerime indi. zaten o fotoları bilen biliyor.nitekim 2. op.dan 18 gün sonra yeniden ameliyat olup onlar da çıktı. yani ben 3.5 ay içinde 3 kez ameliyat oldum. Elimde ne var? Giden sağlık, umutlar, çekilen acılar, gözyaşları ve maddiyat ki az bir para değil.

Çok üzüldüm gerçekten. Bu nasıl doktor önce sağlık gelir, güzellik sonra. Biz sağlıklıyken güzellik kaygısına düşüyoruz ama önce hayırlısı ve sağlıklısı olsun :( Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Kızlar yarın ameliyat ım var böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum hep bi kararsızlık var zaten içimde bi yarım güveniyor ama bi yanımda hep bi soru işareti var....
kesinlikle ümitsizliğe düşürmek istemiyorum seni.forumu eskisi gibi takip edemiyorum.ama sürekli söyledik burda eğer yağ yapılıyorsa 2. yi yapmak şart çünkü edime kesinlikle oluyor.benim kızdığım sürekli para istemeleri bu iş için dünyanın parasını alıyorlar 2. de şartsa niçin tekrar para isteme cüretinde bulunuyorlar.kastende hastane masrafı diyorlar kulahıma anlatsınlar bunu.biz çok yüz verdik bu doktorlara lütfen isim telefüz edilmesin.sanada acil şifalar diliyorum

arkadaşlar benimde yarın var ama inanın bugün duyduklarımdan dolayı şuan vazgeçmek üzereyim . bu kadarhayaller hepsi boşunamı yani ayrıca maddiyat . yokmu yani tek seferde memnun olan

arkadaşlar benimde yarın var ama inanın bugün duyduklarımdan dolayı şuan vazgeçmek üzereyim . bu kadarhayaller hepsi boşunamı yani ayrıca maddiyat . yokmu yani tek seferde memnun olan

Umarım sonuç istediğin izden çok daha iyi olur.

arkadaşlar ben iptal ettim . zaten hep içimde bir kararsızlık vardı . burda yazılanları da okuyunca vazgeçtim.iyimi yaptım bilmiyorum ne hayaller kurmuştum ama sonuç hayal kırıklığı olacaksa kendime hem maddi hem manevi olarak zarar vermenin bir manası yok ilerde ne yaparım şimdilik bilmiyorum ama belkide kabullenicem böyle yaşamayı

arkadaşlar ben iptal ettim . zaten hep içimde bir kararsızlık vardı . burda yazılanları da okuyunca vazgeçtim.iyimi yaptım bilmiyorum ne hayaller kurmuştum ama sonuç hayal kırıklığı olacaksa kendime hem maddi hem manevi olarak zarar vermenin bir manası yok ilerde ne yaparım şimdilik bilmiyorum ama belkide kabullenicem böyle yaşamayı
canım kıyamam doktorunu iyi araştırdıysan ilgisi alakasıyla içine bir güven aşıladıysa ve bacaklarında çok kötüyse ol derim herkes aynı sorunu yaşıyacak diye birşey yok memnun olanda var olmayanda bebende oldum ameliyat 8 ay bitti halen memnunum . en azından şansını bir kerede olsa dene en azından denedim dersin sonuçlarında güzel olursa deyme o keyfi yaşamak dünyalara bedel .

öyle oldu zaten aysimacım ama bu konu benim için kapanmadı bu şekilde de kapanamaz. sen nasılsın ? özelden yaz istersen.

canım çok üzüldüm bu yasanan olaya aramızda ki o dedikoducuyuda ne niyetle anlattıysa kınıyorum doktor ona madalyamı takmış karşılıgında . doktorlar haklarında eleştiri istemiyorlarsa işlerini güzel yapıcaklar yaptıklarınınarkasında duracaklar yanlışlarını düzeltmeyi bilecekler. öyle para para para demiyecekler hatalarının bedelinidemi biz ödücez yada ben bu işin ehliyim diye ortaya çıkmayacaklar aslında doktor ismi kullanmayalım diyoruz ama kötü sonuç yasadıgımız doktorların isimlerini kullanalım ki başkalarıda o hataya düşmesinler ve doktorlarda madem burayı takip ediyorlar övüldüklerinde sevinip övülmediklerinde kaba çıkış yapmıyacaklar

canım kıyamam doktorunu iyi araştırdıysan ilgisi alakasıyla içine bir güven aşıladıysa ve bacaklarında çok kötüyse ol derim herkes aynı sorunu yaşıyacak diye birşey yok memnun olanda var olmayanda bebende oldum ameliyat 8 ay bitti halen memnunum . en azından şansını bir kerede olsa dene en azından denedim dersin sonuçlarında güzel olursa deyme o keyfi yaşamak dünyalara bedel .

ya ben inan şuan içinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam anlatacak kelime bulamıyorum şimdi. zaten bir kere yaptırdıktan sonra memnun olmama korkusu beni o kadar çok strese sokuyorki anlatamam . 2. olarak maddi olarak zaten zorlanıyoruz . bilmiyorum şimdi sende böyle deyince yine kararsız kaldım

Ceren bi foto koysana üzüldüm iptal etmene

Bana kesinlikle ikinciye gerek kalmayacağını söyledi Dr um ben bu iş için özellikle zar zor 4 e yakın kilo aldım Dr uma güveniyorum sigarayı bile bıraktım sırf yağ erimesin diye. .
Ama şans mı nedir bu bilmiyorum artu normalde kilo vermediysen neden eriyor peki Dr unla konuştun mu ne diyor keşke hepimiz mutlu olsak iyi sonuç alsak

Ceren bi foto koysana üzüldüm iptal etmene

Bana kesinlikle ikinciye gerek kalmayacağını söyledi Dr um ben bu iş için özellikle zar zor 4 e yakın kilo aldım Dr uma güveniyorum sigarayı bile bıraktım sırf yağ erimesin diye. .
Ama şans mı nedir bu bilmiyorum artu normalde kilo vermediysen neden eriyor peki Dr unla konuştun mu ne diyor keşke hepimiz mutlu olsak iyi sonuç alsak

benim foto var canım girip bakabilirsin hatta bakıp yorum yaparsan sevinirim

Yenide var ikicanımvar var mesela bana göre çok iyi sonuçlar yağ da iyi sonuç alanda VR almayanda ama neyi göre mesela ben kolay kilo veren bi yapıya sahibim bilmiyorum kafam karıştı bunu yarın bi sorayım

ya ben inan şuan içinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam anlatacak kelime bulamıyorum şimdi. zaten bir kere yaptırdıktan sonra memnun olmama korkusu beni o kadar çok strese sokuyorki anlatamam . 2. olarak maddi olarak zaten zorlanıyoruz . bilmiyorum şimdi sende böyle deyince yine kararsız kaldım
canım sadece sen değil bir cok kişi içinde bende dahil olmak üzere ilk operasyon parasını zor ayarladık ikinci opr.düşünemiyoruz bile mecburiyetten . ben erisede ikinciyi olamam imkanım yok çünki. bunu bile bile girdim bu işe ama bir kerede olsa denedim derim dedim ve allah şahit çok mutluyum eskiden olmayan güvenim yerinde artık yürürken giyinirken korkakarak çekinerek hareket etmiyorum çok harika olmasada eskisinden çok güzel buda beni havalara ucuruyor . bence herşeye ragmen şansını dene insan ameliyattan önce kırktane şey geliyor aklına olumsuz ama ameliyat başarılı olunca bu herşeyi unutturuyor . tek yapmamız gerekn iyi bir doktor iişine emeğine iinsana saygı duyan paraya tapmayan bi doktor bulmak lazım o güveni yakalladınmı herşey yolunda gider . . ssana kalmış birşey iyi düşün bacagın güzelse işleme girme ufak tefek şeyler için ama kötüyse bir kere dene

yakın zaman da geçmiş sayfalarda var dı. yeni resim çekinip atamadım daha fıfırsat bulamıyorum ama en yakın zamanda çekinip atıcam

arkadaşlar tamam kusura bakmayın son kararımı verdim tekrar aradım yaptırıcam . inşallah hayırlısı olur. düşündümki ben yaptırmasam ömür boyu bunun pişmanlığını çekicem . belki çok olmasada biraz düzelme olur en azından şansımı denedim derim. inşallah kötü bişey olmaz dua edin benim için nolur

arkadaşlar tamam kusura bakmayın son kararımı verdim tekrar aradım yaptırıcam . inşallah hayırlısı olur. düşündümki ben yaptırmasam ömür boyu bunun pişmanlığını çekicem . belki çok olmasada biraz düzelme olur en azından şansımı denedim derim. inşallah kötü bişey olmaz dua edin benim için nolur

dudalarım seninle ve tüm arkadaşlarımızla ggüzel düşün güzel olsun herşey vee bol bol dua et seni mutlu mesut bekliyorum haberin olsun .

Back
X