Bacak dolgusu yaptıran var mı?

gecmis olsun canim benmde ilk gun 9 a kadar pek agrim olmamisti ne kadar kolaymis demistim narkozun filan etkisi devam ediyordu sanirim..aama 9 dan sonra mahvoldum topugumun agrisindan duramadim gece gözüme uyku girmedi ama geciyor insallah sonuç memnun etsinde bu cektiklerimize degsin..
Çürük gibi acıyor belim ve iç bacak özellikle basen göbek öyle değil inş memnun oluruz tek tesellim bu valla hepimize geçmiş olsun sağ ol

Çürük gibi acıyor belim ve iç bacak özellikle basen göbek öyle değil inş memnun oluruz tek tesellim bu valla hepimize geçmiş olsun sağ ol
yag alinan yerlerim dokununca aciyodu oda 3 gune gecti morluklar icinde auriderm kullandim 2. Surmede gecirdi insallah seninde bi an once geçer

Popo dolgusu için acil yardım....doktor önerisi olan birde büyük abdesti yaparken dolgu çıkacak gibi oluyormuş deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız

Cokk gecmis llsun soocute atlattin cnm ins. Istedigin gibi olur ve kalir kanat cok üzüldüm ne yazicagimi inan bilemiyorum bu kadarina pess dogrusu ama elsa emine loli bunlar memnun arkadaslar yazmislarda sagolsunlar positif düsünmek zorundayiz

teşekkür ederim artikyeteroff inş istediğim gibi olur darısı isteyenlerin başına üç dört gün izin almak şart gibi

Sadece yag di degilmi soocute senin nolur bize yazmaya devam et f.b degilmi dr.un kanat a olanlar cok üzdü beni en iyi dr.lar anlar derken derdimizden

Kızlar çok özgünüm hani üç ay sonra erime biter diyorlardiya doktorlar bende öyle olmadı.9 ay oldu yağ enjeksiyonu olalı inanın 2 aydır çok hızlı bir erime oldu.boşuna doktor 1 seneden önce 2. operasyonu yapmak istemiyorum dememiş.doktorum a k idi .bacaklar tamamen eridi ve kiloda vermedim aksine ameliyattan sonra 5 kilo aldım.dünyanın parasını verdim.çok özgünüm çokk
nsl ya eridi mi hepsi yani :(((( insanların ne umutlar var ve ben para biriktiriyorum olmak için

İlk baş canım yanıordu ama şu an yürüyorum hatta abartmıyorum müzik açtım hafif dans ettim maşallah çekelim lütfen sırf gözünüz korkmasın diye yazıyorum insan çok korkuyor
cok gecmiş olsun işallah
sen silikon mu yaptırıyorsun canım? benim yaşadığım mağduriyeti kimsenin yaşamasını asla istemem. ne kadar hayalimizi ve umdumuz var. bunu sadece bir ameliyat olarak düşünemeyiz. bir hayat alıyoruz yeniden. olay kesip biçmek değil aynı zamanda ruhumuzdaki açılmış derin yaraları da onarıyorlar. bunun farkında olmaları lazım. bu ameliyata nasıl anlamlar yüklendiğinin de. bu dr.lar tıp eğitiminin yanında hasta psikolojisi dersleri de alıyor olmalılar.
sorun çıkarttıkları bir op .da da hastanın psikilojisi bozuk hiçbirşeyi beğenmiyor yafyasını yapıştıramazlar. sonuç güzl olursa hastaya yeni bir hayat hediye ediyorlar ama varolan şeyi de bozup bu kadar oluyordu dediğinizde kararan umutları düşünmüyorlar. işte ben onları Allah'a havale ediyorum. Bu demek değil ki hakkımızı aramayacağız.
Cerencim çok doğru bir konuya temas etmişsin burda adları geçtikçe dolarlar avrolar havada uçuşmaya başlıyor. işini iyi yapsın dr. haketsin. kimsenin sağlığıyla hayalleriyle oynamasınlar, bizler çok zengin insanlar da değiliz. zaten zenginin burda işi ne ? işini iyi yapmayan dr.lar da zaten gitmeyerek en cevabını vermiş oluruz.
kanat yazdıklar icin cok teşekkürler aynen katılıyorum

500 cc civari alinmisti cok fazlaydi morluugm. sende morluk cokmu
Benden 1800 cc alınmış 1200 cc konulmuş şu anlık göremiyorum korsem ayak bileğime kadar ben 300 400 cc sanıyordum.. Üstelik sürekli kilo al kilo al diye kabul etmemişken..

Sadece yag di degilmi soocute senin nolur bize yazmaya devam et f.b degilmi dr.un kanat a olanlar cok üzdü beni en iyi dr.lar anlar derken derdimizden
Benim ki ist da hf sadece yağ evet beni asıl üst ayrıktı allah vicdanı olanlarla karşılaştırsın bizleri ne onlarsız oluyor ne onlar ın eline düşmek le.... işleri güzel yapınca insan dua ediyor yani şahsen ben az mı dua etmiştim :):)

Şu an çok iyiyim her yerden iliğime kadar yağ almışlar toplam 1800 cc alınmış ayrıştırıcılınca 1200 cc koyul Muş üst bacak dahil her yere koyuldu benden o kadar yağ çıkması mucize
Cokk gecmis olsun socute sende atlattinn
... 1800 cc ne demek yaa yagsiz olan sendwn o kadar yag cikmasi gercekten mucize olmus : )))

Benden 1800 cc alınmış 1200 cc konulmuş şu anlık göremiyorum korsem ayak bileğime kadar ben 300 400 cc sanıyordum.. Üstelik sürekli kilo al kilo al diye kabul etmemişken..
soocute taburcu olmuşsundur artık herhalde. evde dinlen itiyaçharicinde kalkma ilk 3 gün çok önemli canım. ya bu arada senin gibi zayıf bir kızdan 1600 cc. yağ 1.5 litre demek neredenden buldu o kadar yağı define arar gibi aramış resmen. maşallah diyeyim . çok şaşırdım ama duyduğum en yüksek yağ bulunma oranı. valla bu emsal teşkil eder hf.ye gidecek olanlar seni örnek göstersin. yok yok diyordu 1.5 litre yağ çıkıyor. e o zaman ak. sınıfta kalıyor 60 kg.dan 280 buluyor ancak bu kadardı diyor. ben anlamadım bu işten valla. senin göbeğini de kaliteli bulmamıştı buruşur sarkar demşti. geriye neresi kalıyor:)) meme desem diil:)
1200 cc. bacak başı 600 cc. 300 altt 300 üst . inan çok merak ettim bacaklarını. bu forumda çığır açacaksın:))

soocute taburcu olmuşsundur artık herhalde. evde dinlen itiyaçharicinde kalkma ilk 3 gün çok önemli canım. ya bu arada senin gibi zayıf bir kızdan 1600 cc. yağ 1.5 litre demek neredenden buldu o kadar yağı define arar gibi aramış resmen. maşallah diyeyim . çok şaşırdım ama duyduğum en yüksek yağ bulunma oranı. valla bu emsal teşkil eder hf.ye gidecek olanlar seni örnek göstersin. yok yok diyordu 1.5 litre yağ çıkıyor. e o zaman ak. sınıfta kalıyor 60 kg.dan 280 buluyor ancak bu kadardı diyor. ben anlamadım bu işten valla. senin göbeğini de kaliteli bulmamıştı buruşur sarkar demşti. geriye neresi kalıyor:)) meme desem diil:)
1200 cc. bacak başı 600 cc. 300 altt 300 üst . inan çok merak ettim bacaklarını. bu forumda çığır açacaksın:))
evdeyim canım ama çok fena yani bana kolay bi Opr demişlerdi altı hissetmiyorum ama üst fena normal yaşamına dön demişti asistan korse meme altından bileğe kadar sadece tuvalet için arayı açık bırakmışlar rezillik çekiyorum korseyi sıyırsam 20 tane kopçası var yarım saat sürüyor bi wc ihtiyac.. .. Şu an itibariyle daha iyiyiM
1800 cc ne demek bunu bende anlamadım 1200 koyulmuş üst bacak istiyordum hatta tel açıp sormuştum orası büyük bi alan dolduramayız demişti çizim yaparken ben baldır istiyorum dedim yağın ne kadar yeterse o kadar geçiş yaparım dedi üst ve baldır için dopdolu olmaz ama göze de batmaz gibi geliyo.... göbekten pek almadı bi kayık sağ bi kaşık sol o kadar dedi yağ yok deri ve kas gevşekliğiymiş.... basen yapmıştım ve bel yapmışım simit dediklerinden ben bak buralar yağ falan diye gösterinnçe sana kalsa her yerin yağ demişti delik deşik olmuşum kendimi hedef tahtası gibi hissediyorum 12 den vurmuştur inşallah :P

Cokk gecmis olsun socute sende atlattinn
... 1800 cc ne demek yaa yagsiz olan sendwn o kadar yag cikmasi gercekten mucize olmus : )))
Çok sağ ol şu an itibari ile daha iyiyim berbat ötesi bi korse var alt bacaklar değilde üst fena benim kasık tarafına da lipo yapıldı üst bacak morarmış alt problem değil gibi ... kanatın da dediği gibi rafine çıkarır gibi bulmuş sağ olsun şu an şişim tabi ama inş mutlu eder şu çektiklerime değer

Çok sağ ol şu an itibari ile daha iyiyim berbat ötesi bi korse var alt bacaklar değilde üst fena benim kasık tarafına da lipo yapıldı üst bacak morarmış alt problem değil gibi ... kanatın da dediği gibi rafine çıkarır gibi bulmuş sağ olsun şu an şişim tabi ama inş mutlu eder şu çektiklerime değer

Çok Geçmiş olsun canım ,

Back
X