sen silikon mu yaptırıyorsun canım? benim yaşadığım mağduriyeti kimsenin yaşamasını asla istemem. ne kadar hayalimizi ve umdumuz var. bunu sadece bir ameliyat olarak düşünemeyiz. bir hayat alıyoruz yeniden. olay kesip biçmek değil aynı zamanda ruhumuzdaki açılmış derin yaraları da onarıyorlar. bunun farkında olmaları lazım. bu ameliyata nasıl anlamlar yüklendiğinin de. bu dr.lar tıp eğitiminin yanında hasta psikolojisi dersleri de alıyor olmalılar.
sorun çıkarttıkları bir op .da da hastanın psikilojisi bozuk hiçbirşeyi beğenmiyor yafyasını yapıştıramazlar. sonuç güzl olursa hastaya yeni bir hayat hediye ediyorlar ama varolan şeyi de bozup bu kadar oluyordu dediğinizde kararan umutları düşünmüyorlar. işte ben onları Allah'a havale ediyorum. Bu demek değil ki hakkımızı aramayacağız.
Cerencim çok doğru bir konuya temas etmişsin burda adları geçtikçe dolarlar avrolar havada uçuşmaya başlıyor. işini iyi yapsın dr. haketsin. kimsenin sağlığıyla hayalleriyle oynamasınlar, bizler çok zengin insanlar da değiliz. zaten zenginin burda işi ne ? işini iyi yapmayan dr.lar da zaten gitmeyerek en cevabını vermiş oluruz.