Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım baldır kısmına . ve . desen müttiş olur derim.ama bileklere konan kalmıyor burda öğrendiğim kadarıyla benim bilekte hiç kalmadı.ama dediğim gibi senin doktorun şu an türkiyede bacakta en iyi doktor o 2. ve 3. yaparsak tutar dediyse kesinlikle güven.çünkü ben 1 defa oldum
FD mi en iyi Dr değişik bir bakış açısı hastaya yaklaşımı bile kötü bana göre tabi sağdan soldan duyduğum ve bizzat arkadaşımın çok kötü sonucunu gördüm.... bacak değil di tabi bacakta iyi olduğunu bile duymamıştım

Dr a kalsa pazartesi başlarsın demişti ama çarşamba başladım yalnız arka bacaklar komple mosmor ağrım acım o yüzden miş fazla uğraştığı için olmuş normal de daha rahat geçermiş
bi tek bu forumda değil Dr adına da rekormuş bu zayıflıkta birinden 1800 cc yağ çıkarmak.. 49 50 arası kilodaydım

49 -50 kilo mu, ayyyyyyyyyyyy çokkkkkkk zayıfmışsın sen.

Artuuuu özürrr yanlismi yazmisim ben azrm fotolarindan bahsettim senin resmini görmedim hemde yokmusda zaten tekrar özür cnm

FAZLANAZLI FAZLANAZLI canım sen ameliyat öncesi dr'una bu forumdan bahsetmişmiydin, haberdarmı yani senin burayı takip edip bilgi alışverişi yaptığından ???

FAZLANAZLI FAZLANAZLI canım sen ameliyat öncesi dr'una bu forumdan bahsetmişmiydin, haberdarmı yani senin burayı takip edip bilgi alışverişi yaptığından ???
Canım Dr a oturup kk dan mı bahsedeyim hiç onunla benim aramda bunun mevzusu olmadı neden böyle bir şey sordun çok garibime gitti .. sürecimi ayrıntısı ile anlattığım için mi ben 6 yıllık üyeyim bu siteye. Daha önce meme ameliyatı da oldum onu da ayrıntılı anlattım çünkü ben olmadan önce merak ettiğim şeyleri be başkası da merak eder diye düşünüyorum tek sebebi bu

Edit: 6 ay önce meme icin gittiğimde burda bi kaç sonuç gördüğümü o şekilde cesaret aldığımı söylemiştim.. Onun harici hiç konuşmadım.

Canım Dr a oturup kk dan mı bahsedeyim hiç onunla benim aramda bunun mevzusu olmadı neden böyle bir şey sordun çok garibime gitti .. sürecimi ayrıntısı ile anlattığım için mi ben 6 yıllık üyeyim bu siteye. Daha önce meme ameliyatı da oldum onu da ayrıntılı anlattım çünkü ben olmadan önce merak ettiğim şeyleri be başkası da merak eder diye düşünüyorum tek sebebi bu

Edit: 6 ay önce meme icin gittiğimde burda bi kaç sonuç gördüğümü o şekilde cesaret aldığımı söylemiştim.. Onun harici hiç konuşmadım.[/QUOT
Yok birebir anlatıp olmayanlarida bilgilendirmen gzl birsey tabikide, ameliyat olan hepimiz geçtik bu yoldan ne yasadiysak birebir anlattık senin gibi, yanlis anlaşılmak istemem o anlamda sormadım canım, hani banada sormuştun ya resimlerini gösterebilirmiyim diye, merak edip o yuzden sordum sadece, garibine gitmesin lutfen sadece bu yuzden merak ettim ;)

Edit: 6 ay önce meme icin gittiğimde burda bi kaç sonuç gördüğümü o şekilde cesaret aldığımı söylemiştim.. Onun harici hiç konuşmadım.
Yok birebir anlatıp olmayanlarida bilgilendirmen gzl birsey tabikide, ameliyat olan hepimiz geçtik bu yoldan ne yasadiysak birebir anlattık senin gibi, yanlis anlaşılmak istemem o anlamda sormadım canım, hani banada sormuştun ya resimlerini gösterebilirmiyim diye, merak edip o yuzden sordum sadece, garibine gitmesin lutfen sadece bu yuzden merak ettim :KK66:

Yok birebir anlatıp olmayanlarida bilgilendirmen gzl birsey tabikide, ameliyat olan hepimiz geçtik bu yoldan ne yasadiysak birebir anlattık senin gibi, yanlis anlaşılmak istemem o anlamda sormadım canım, hani banada sormuştun ya resimlerini gösterebilirmiyim diye, merak edip o yuzden sordum sadece, garibine gitmesin lutfen sadece bu yuzden merak ettim :KK66:
Aklımda seninki gibi bacak vardı ama gelgör ki gittiğimde bırak foto göstermeyi yağın yok yağın yok diyip durduğundan o ne derse razı gelmiştim sadece diz altı oyuk kısmı dolacaktı diz içleri alınacaktır .. Ameliyat sabahı döküldüm şöyle olsun böyle olsun olmuşsun mükemmel olsun öyle bi bakışı vardı ki mükemmel bi şey bekleme olmaz yağın ne kadarsa o kdar olacak demişti.... bende yanlış anlaşılmak istemem .... ama zaten benim bildiğim Dr lar asistan lar falan takip ediyor sanırım burayı kurallar içinde yazıyo o yüzden vaktinde kazen çok uyarmıştı.... davalar falan açıldı edildi vs vs
bu ameliyat olan herkes bence kk dan geçmiştir insan cok şey öğreniyor burdan

Aklımda seninki gibi bacak vardı ama gelgör ki gittiğimde bırak foto göstermeyi yağın yok yağın yok diyip durduğundan o ne derse razı gelmiştim sadece diz altı oyuk kısmı dolacaktı diz içleri alınacaktır .. Ameliyat sabahı döküldüm şöyle olsun böyle olsun olmuşsun mükemmel olsun öyle bi bakışı vardı ki mükemmel bi şey bekleme olmaz yağın ne kadarsa o kdar olacak demişti.... bende yanlış anlaşılmak istemem .... ama zaten benim bildiğim Dr lar asistan lar falan takip ediyor sanırım burayı kurallar içinde yazıyo o yüzden vaktinde kazen çok uyarmıştı.... davalar falan açıldı edildi vs vs
bu ameliyat olan herkes bence kk dan geçmiştir insan cok şey öğreniyor burdan
Kesinlikle evt, bu sayfa olmasa ben asla cesaret edemez sadece dusunmekle gecirirdim sanırım ömrümü, senin gibi yazanlar sayesinde bilgilenip cesaret toplanıp çıkılıyor bu yola, sen ben ve bizim gibi bu sayfada olan tüm arkadaşlarda böyle dusunuyordur eminim, tekrar yineliyorum yanlis anlama lütfen sadece resimler icin sormak istemiştim, özelden yazdiginda soracaktım bu soruyu ama kısmet bugüne oldu, ameliyat sonrasına denk gelince yanlis anlaşıldım sanirim, afedersin zamanlamam yanlis oldu ;)

Kesinlikle evt, bu sayfa olmasa ben asla cesaret edemez sadece dusunmekle gecirirdim sanırım ömrümü, senin gibi yazanlar sayesinde bilgilenip cesaret toplanıp çıkılıyor bu yola, sen ben ve bizim gibi bu sayfada olan tüm arkadaşlarda böyle dusunuyordur eminim, tekrar yineliyorum yanlis anlama lütfen sadece resimler icin sormak istemiştim, özelden yazdiginda soracaktım bu soruyu ama kısmet bugüne oldu, ameliyat sonrasına denk gelince yanlis anlaşıldım sanirim, afedersin zamanlamam yanlis oldu :KK66:
Yok canım önemli değil zaten ben i ihtimal gösterebilirim diye düşündüm kendisinin tarzı değil ne sonrası foto göstermek ne de elinde foto ben böyle istiyorum diyen hastaya beklentisini sunmak her beden farklı diye. .. Sağ olasın yinede .... insanlar bacak estetiği diye bişey olduğunu bile bilmiyor hala ben söyledim bi iki arkadaşa ya onundamı varmış estetiği falan oldular.. Bende iki üç yıl önce bakıyordum buralara o zamanlar Denizli de yaşıyordum.. bacak benim için küçük bi ihtimal di öncelik memeydi ist a bi taşındım baştan aşağı yyenilendiim kaporta tamam :P

Yok canım önemli değil zaten ben i ihtimal gösterebilirim diye düşündüm kendisinin tarzı değil ne sonrası foto göstermek ne de elinde foto ben böyle istiyorum diyen hastaya beklentisini sunmak her beden farklı diye. .. Sağ olasın yinede .... insanlar bacak estetiği diye bişey olduğunu bile bilmiyor hala ben söyledim bi iki arkadaşa ya onundamı varmış estetiği falan oldular.. Bende iki üç yıl önce bakıyordum buralara o zamanlar Denizli de yaşıyordum.. bacak benim için küçük bi ihtimal di öncelik memeydi ist a bi taşındım baştan aşağı yyenilendiim kaporta tamam :p

Arkadaslar okudukca icim kipirdiyo. Yazi bekliyorum calistigim icin ama bir sabah uyanip duramiyorum diyip amlyta gidicem die kendimden korkuyorum. Surdaki yazilanlar ayni sorunlarin yasanmasi ve memnun kalanlar oyle buyuk destek oldu ki bana. Kendimi yalniz hissederdim. Bu sorunu yasayan dunya da bir tek ben varim saniyordum. Ve cesaret edemiyordum.

Arkadaslar okudukca icim kipirdiyo. Yazi bekliyorum calistigim icin ama bir sabah uyanip duramiyorum diyip amlyta gidicem die kendimden korkuyorum. Surdaki yazilanlar ayni sorunlarin yasanmasi ve memnun kalanlar oyle buyuk destek oldu ki bana. Kendimi yalniz hissederdim. Bu sorunu yasayan dunya da bir tek ben varim saniyordum. Ve cesaret edemiyordum.
Bu işler cesaret ile oluyor gerçekten biraz delilik te gerektiriyo Allah kimseyi pişman etmesin ertelememek lazım bazen olsun bitsin aklımda kalacağına diye düşündüm

Bu işler cesaret ile oluyor gerçekten biraz delilik te gerektiriyo Allah kimseyi pişman etmesin ertelememek lazım bazen olsun bitsin aklımda kalacağına diye düşündüm
Bana kalsa gidicem hemen ama isim cocuklarla donemi tamamlamadan gidemiyorum. Ama elim tele yapisti. Sureyi uzatinca endiselerde artiyor aslinda kafaya koydun mu kalkip gidiceksin. Yoksa dusunmekten kafan ucuyor :)

Bugün ödemlerim biraz daha inmiş gerçek sonuç ortaya çıkmaya başlıyor bundan sonra da üç ay beklemesi var bakalım nasıl olacak

Kizlar az once dusundugum doktorlardan biri aradi beni elimden geldigi kadar fazla yag koyucam ve ikinci amliyati olupta sizi magdur etmemek icin elimden geleni yapicam dedi. Ne kadar cok inanmak istedim :)

Back
X