merhaba arkadaşlar
ben ilk defa yazıyorum çok fırsatım olup oturup sayfaları inceleyemedim üç binin üzerinde mesaj olması ve minnak bir bebişim olması itibariyle :)
mevzuya gelecek olursak... benimde çarpık bacak ve kalça problemim var ve bu sorunu bir an önce çözmek istiyorum zira evliliğim böyle sapsaçma bi mevzuya takılmış durumda. ben bu saydığım iki bölge dışında dışardan hoş bir bayan profili çiziyorum kanımca ama gel gör ki erkekleri vücut güzelliği tatmin ediyormuş
merhaba arkadaşlar
ben ilk defa yazıyorum çok fırsatım olup oturup sayfal
arı inceleyemedim üç binin üzerinde mesaj olması ve minnak bir bebişim olması itibariyle :)
mevzuya gelecek olursak... benimde çarpık bacak ve kalça problemim var ve bu sorunu bir an önce çözmek istiyorum zira evliliğim böyle sapsaçma bi mevzuya takıl
mış durumda. ben bu saydığım iki bölge dışında dışardan hoş bir bayan profili çiziyorum kanımca ama gel gör ki erkekleri vücut güzelliği tatmin ediyormuş bunu evlenince eşimden öğrenmiş oldum. bence oldukça bayağı bir durum bu ya bu konuda isyanlardayım ve beni ben ola
rak kabulllenemeyişini hazmedemiyorum.. diğer taraftanda onu seviyorum ve istediği görüntüye kısa sürede kavuşmak istiyorum( o kilo aldığımda bunun çözüleceği
ni sanıyor fakat bizde ırsi olarak zayıf ve ince kalça bacak olayı olduğunu biliyorum çünkü annem sıska bacaklara ve kalıınca bi vücuda sahip )... bunları sanırım içimi size dökmek için yazıyorum.. aslında sormak istediğim şey ankarada benim işimi görecek iyi bir estet
isyen ismi & kliniği..? para döküp rezil olmadan ve sağlığım etkilenip bebeğimin (6 aylık şuan ) hakkına girmeden şöyle temizinden bir oh şükür elh diyeceğim bir dr lazım bana. taksit imkanı da olan yerlerden bahsetmişsiniz birde öyle olursa yeme de yanında yat du
rumu olur inş.
bunu evlenince eşimden öğrenmiş oldum. bence oldukça bayağı bir durum bu ya bu konuda isyanlardayım ve beni ben olarak kabulllenemeyişini hazmedemiyorum.. di
ğer taraftanda onu seviyorum ve istediği görüntüye kısa sürede kavuşmak istiyorum( o kilo aldığımda bunun çözüleceğini sanıyor fakat bizde ırsi olarak zayıf ve ince kalça bacak olayı olduğunu biliyorum çünkü annem sıska bacaklara ve kalıınca bi vücuda sahip )... bunları sanırım içimi size dökmek için yazıyorum.. aslında sormak istediğim şey ankarada benim işimi görecek iyi bir e
stetisyen ismi & kliniği..? para döküp rezil olmadan ve sağlığım etkilenip bebeğimin (6 aylık şuan ) hakkına girmeden şöyle temizinden bir oh şükür elh diyeceğim bir dr lazım bana. taksit imkanı da olan yerlerden bahsetmişsiniz birde öyle olursa yeme de yanında yat durumu olur inş.