Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bi gün girmedim neler ollmuş zaten kanatlada konuşmuştuk kanat haklıymışsın garipti bana da sürekli oytun dan bahsetti bi dünya şey sormuştu nedir bu ya
@soocute ha işte bu doktordan yeni değil hep bahsetmiş 2011.de şimdide neyse dediğim gibi Kazan bey çözer neyse mevzu,buralarda neler gördük forumu kullanıp neler neler yapmak isteyenler oldu oluyor da ben hep yazdığım burada iyi ve kötü yorumlara çok da itibar etmesin kimse!!!

Merhaba,
Ben sizlerin tarafından olaya bakıyorum ama bizim taraftan kimse olaya bakmıyor. Defalarca yazdım, memnuniyetsizliğinizi dile getirin diye. Lakin klavyenin ayarı yok, X doktora beceriksiz, kasap, paracı, paragöz, verdiğim para haram olsun vb tanımlamalar yapamazsınız. Bu kişilik haklarına saldırı ticari taraftan da maddi tazminata hak davalık suçtur. Bizde yayıncı olarak bunlara izin vermiyoruz. Bu cümleleri binlerce kez yazdım.

Çok taze bir olay anlatayım XXXX isimli üye, buradan mağduriyetini dile getirdi. Doktorun asistanı kendine mesaj yazdı, cevap alamadı. Telefon edildi, cevap alınamadı. Israrla burada paranıza yazık diyip durdu. Adamda bize ihtarname yolladı bu yazıyı ya kaldırın ya da yayıncı olarak sizi dava edeceğiz şeklinde. Avukatımıza danıştık haklı doktor dedi. Şuınu da ifade edeyim doktor aramasa aramaz. Mağdur ise gelsin çözüm üretelim diyen bir doktor topluluğu da var ki bana göre haklı.

İlk başvuru yapılması gereken yer bizzat operasyonu geçirdiğiniz doktordur.

Hakkınızı doktora karşı aramayıpta burada yazıyorsanız bunda ben iyi niyet aramam. Burada ki yazanları uyarma olarak ta anlamam. Kimse kimseyi böyle uyarmaz mutlaka altında bir çapanoğlu vardır. Ya parasını geri istiyordur ya da .....

Memnun olmayan bir kişi önce doktora gitsin, doktor çözemez ise sebepleri ile buraya yazsın. Bakalım siliyormuyuz ? Bu yazı ne zaman silinir, doktor bize derse ki ben adımın artık bu sitede geçmesini istemiyorum o zaman bütün doktor hakkında ki yorumları kaldırılır.

Bunu kaç kişi yapıyor ? 1 veya 2

Mağdur olan hep haklı hep haklı !

Bakın konu taze ; tıklayın

Bu yorumda size göre bir şey var mı yok mu ? Yüzlerce hatta binlerce memnun hastası olan bir hekime "bu kişi burundan falan anlamıyor, resmen reklamdan ibaret, her yerde reklamı var" yazarsan bu mesaj silinir.

Doktor senle ilgilenmedi mi ?

"Ben revizyon oldum ve sonuçlarından memnun değilim"

yaz bakalım bu mesaja müdahale ediliyor mu ?

Bu yorumda size göre bir şey var mı yok mu ? Yüzlerce hatta binlerce memnun hastası olan bir hekime "bu kişi burundan falan anlamıyor, resmen reklamdan ibaret, her yerde reklamı var" yazarsan bu mesaj silinir.

Forum üzerinden hekimlerden öç almak yüzlerce memnun olup şeffaf yorum yazan hastalarına bile fake yalan yazıyorlar diyenler bile var.Bende yazdım oldum memnun değilim revizyon oldum diye çok kez hiç bir yazım kaldırılmadı forumdan.

Bir çoğumuz yazIlan bir çok şeye inanabiliyoruz.Haksız yere dr karalamak ne kadar etik değilse,dr reklamı yapmakta o kadar etik değil BENCE.Ben açıktan veya özelden tavsiye isteyenlere asla isim veremem.Benim memnun kalmam ,onların da kalacağı anlamına gelmiyor.Milyon da bir ihtimal olan kötü bir durum olabilir.Veya ben memnun değilimdir,diğeri çok memnundur.Biraz öngörü, biraz da kısmet böyle şeyler.Umarım hiç kimse olumsuz bir durumla karşılaşmaz,hep iyi şeylerden bahsediyor oluruz.

Bir çoğumuz yazIlan bir çok şeye inanabiliyoruz.Haksız yere dr karalamak ne kadar etik değilse,dr reklamı yapmakta o kadar etik değil BENCE.Ben açıktan veya özelden tavsiye isteyenlere asla isim veremem.Benim memnun kalmam ,onların da kalacağı anlamına gelmiyor.Milyon da bir ihtimal olan kötü bir durum olabilir.Veya ben memnun değilimdir,diğeri çok memnundur.Biraz öngörü, biraz da kısmet böyle şeyler.Umarım hiç kimse olumsuz bir durumla karşılaşmaz,hep iyi şeylerden bahsediyor oluruz.

Zaten buradan şuna git diyenin sözü ile o doktora gidenin aklına şaşarım ....

1-2 deneme ses kontrol :)

Arkadaşlar eğer hastanede kalmak için şansınız varsa mutlaka kalın. Çünkü hemşire her daim yanınızda oluyor. Kalçadan ağrı kesici yapıyor.
İlk Gece yağ alınan yerler çok acıdı. Üstüne yatmamaya çalışıyorsun ama bi bakmışsın dönmüşsün üstüne yatmışsın ☺

Hastanenin kahvaltısı kötüydü. Ama bunada şükür.bitti ya hayırlısıyla.
Çok geçmiş olsun ne mutlu olup bu sıkıntıyı düşünmekten kurtuldunuz

Mrb canim korkuyorum olurmuki olmazmiki derken oldum bitti canim iilesme surecine devam su an bugun bir haftam bitti dun biraz gerginlik kasilma vardi baldirlarda baya odemliydi bugun daha iiyim ablamin ufakligi gezmeye goturdum hatta 23 nisan kutlamalarina.bu derdi yasayan herkese bu olayi hep uzaktan bakip cesaret edemeyen biri olarak sunu demek istiyorum.kafaniza cok takiyorsaniz ve hayallerinize kavusmak istiyosaniz asla korkulacak bir olay degil ben bu kadar kolay olacagini dusunmemistim cidden.artikyeterof cumartesi gunu eve donucem fotocekip aticam baya odemli su an cunku biraz daha azalsin
Çok geçmiş olsun aysima sen de kurtuldun sıkıntıdan nasıl olur die düşünmekten. darısı başıma inşallah:)

Ya ne demek ki bu kazen bey mi yoksa bayanmisiniz bilemiycem ama tabikide bizler okuyoruz fikir edinip hangi dr. Olabilir diye arastiriyoruz aklina sasarim ne demek bu forumu yillarca niye okuyuyoruz vakit öldürmek icin degil ameliyat olmus olacak kisilerden bilgi edinmek icin bicok kisi burda ailesine bile aciklayamadigi derdini anlatabiliyo insallah herkes iyi kararlar verip sonucdan memnun olur

Ya ne demek ki bu kazen bey mi yoksa bayanmisiniz bilemiycem ama tabikide bizler okuyoruz fikir edinip hangi dr. Olabilir diye arastiriyoruz aklina sasarim ne demek bu forumu yillarca niye okuyuyoruz vakit öldürmek icin degil ameliyat olmus olacak kisilerden bilgi edinmek icin bicok kisi burda ailesine bile aciklayamadigi derdini anlatabiliyo insallah herkes iyi kararlar verip sonucdan memnun olur
Arkadaşım Kazen beyin demek istediği her yazılana inanmayın ,özetle.

hesabimi kullanan kimse elbet ortaya cikacaktir.

Merhaba,
Sanırım siz forumu kullanmayı bilmiyorsunuz. Sizden ricam 1 mesaj atın bekleyin cevap gelince 2. atın sorun bundan kaynaklanıyor sanırım. Kendi mesajlarınızı alıntılayıp kendinize cevap vermişsiniz.

Kizlar eski ve yeni halleri eskisine gore cok cok ii isteyen herkese nasip etsin allah insallah

Eklentiler

• CYMERA_20150426_174812.webp
    CYMERA_20150426_174812.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 2.262
Back
X