artu çok merak ediyorum öncesi ve sonrası resimlerinibenim 9 ay sonra eridi .5 kilo almış olmama rağmen.süre üç ay falan değil .bence süre bir yıl.ancak kişiden kişiye değişirmi işte onu bilemem.
koysan biz de görsek ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artu çok merak ediyorum öncesi ve sonrası resimlerinibenim 9 ay sonra eridi .5 kilo almış olmama rağmen.süre üç ay falan değil .bence süre bir yıl.ancak kişiden kişiye değişirmi işte onu bilemem.
Aynen hem ince hemde cok carpikk anxak oyle duzelirıkısıde mı gerekleymıs ? cok mu ınce bacakların ?
Fotograf koyabilir misin ?Aynen hem ince hemde cok carpikk anxak oyle duzelir
Birazdan eklerim foto bu arada ameliyat yaptiripda resim paylasan varmiFotograf koyabilir misin ?
fikrimiz olsun
belki sadece yag ile de düzelebilir
bi kaç sayfa geriye git görceksinBirazdan eklerim foto bu arada ameliyat yaptiripda resim paylasan varmi
Aynen hem ince hemde cok carpikk anxak oyle duzelir
Evet canım benim üstler ayrık ince sayılır bu yüzden de altı fazla kalın yapmıyor Dr oran bozulmasın diye ikinci için yağ lazım sadece üstü yapmak için aman bunu yapan bi ortopedi Dr U bulursam en iyisi ona gideyim birleştrsin kırsın kemiklerimiFAZLANAZLI ust bacagını mı kalınlastıracaksın ?
Bi foto koy istersen beni izlemeye alırsan yağ sonucum var benimde çok ince hala ince ama kalın bacak demek güzel demek değil önemli olan orantıyı iyi kurmak sana fikir verir
Dr ismi vermiyoruz forumda özelden sorabilirsin
Evet canım benim üstler ayrık ince sayılır bu yüzden de altı fazla kalın yapmıyor Dr oran bozulmasın diye ikinci için yağ lazım sadece üstü yapmak için aman bunu yapan bi ortopedi Dr U bulursam en iyisi ona gideyim birleştrsin kırsın kemiklerimisağ dizim de içe dönük zaten Dr ne yapsın malzeme belli :)
Benim şöyle oldu üst bacak hiç konuşmamıştık ama ben hep istiyordum Dr yağın az diyordu ameliyat günü asıl sorunu halledip üste ve bileğe geçiş yapıcam oran düzgün olsun diye demişti ama ödemli hallerinde üst o kadar güzel oldu ki hep öyle olsun istiyorum ilk haftaki fotomu gösterdim böyle olsun diye o da bi bu kadar daha yağa ihtiyaç var dedi benim bacaklar ince ve ayrık olduğu için doldur doldur bitmiyor :) birazdan yeni foto ekliycem hafta sonu çektiğimin ışığı ve yeri farklı diğerini çektiğim yere çekeyim de fark var mı yokmu karşılaştırma yapalımcnm sen şimdi sadece üst bacak için mi 2. yi düşünüyosun ? alt bacakla ilgili bi sorunun kalmadı mı ?
Ekledim aynı aynada aynı açı ile :) aman aynı duruyor stres yapıyorum boşuna mm incelemek delirtecek beni yakındaFAZLANAZLI hadi gonder sabırsızlıkla beklyorum ..
bacakların yanyana iken birleşmiyor ama düz iniyor :))Belki yıllar sonra benim gibi bütün sayfaları fotoğraf görmek için tek tek gezecek birileri olur diye giyinik bi hale foto ekleyeyim dedimbugün keyifli günüm hadi bakalım
Bacaklarıım hiçbir zaman yan yana iken birleşmiyor malesef kemiksel bi sorun o yüzden hala ayrıklar görüldüğü üzere
Evet doğru diyorsun birleşmemesi de kalça kemiğimden miymiş ne annem beni yanlış bezlemiş bencebacakların yanyana iken birleşmiyor ama düz iniyor :))
Hakikaten bacaklar sütun gibi ama neden birleşmiyor ben de şaşırdımEvet doğru diyorsun birleşmemesi de kalça kemiğimden miymiş ne annem beni yanlış bezlemiş bence![]()