Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar merhaba bende bacak dolgusu yaptiricam hatta bir drdan fiyat bilgisi bile aldim hem yag enjeksiyonu hemde silikon yapilacak bu islemleri yaptiran varmi birde dr onerisi olan varmi

Aynen hem ince hemde cok carpikk anxak oyle duzelir

Bi foto koy istersen beni izlemeye alırsan yağ sonucum var benimde çok ince hala ince ama kalın bacak demek güzel demek değil önemli olan orantıyı iyi kurmak sana fikir verir
Dr ismi vermiyoruz forumda özelden sorabilirsin
FAZLANAZLI FAZLANAZLI ust bacagını mı kalınlastıracaksın ?
Evet canım benim üstler ayrık ince sayılır bu yüzden de altı fazla kalın yapmıyor Dr oran bozulmasın diye ikinci için yağ lazım sadece üstü yapmak için aman bunu yapan bi ortopedi Dr U bulursam en iyisi ona gideyim birleştrsin kırsın kemiklerimi :KK70: sağ dizim de içe dönük zaten Dr ne yapsın malzeme belli :)

Bi foto koy istersen beni izlemeye alırsan yağ sonucum var benimde çok ince hala ince ama kalın bacak demek güzel demek değil önemli olan orantıyı iyi kurmak sana fikir verir
Dr ismi vermiyoruz forumda özelden sorabilirsin

Evet canım benim üstler ayrık ince sayılır bu yüzden de altı fazla kalın yapmıyor Dr oran bozulmasın diye ikinci için yağ lazım sadece üstü yapmak için aman bunu yapan bi ortopedi Dr U bulursam en iyisi ona gideyim birleştrsin kırsın kemiklerimi :KK70: sağ dizim de içe dönük zaten Dr ne yapsın malzeme belli :)

cnm sen şimdi sadece üst bacak için mi 2. yi düşünüyosun ? alt bacakla ilgili bi sorunun kalmadı mı ?

cnm sen şimdi sadece üst bacak için mi 2. yi düşünüyosun ? alt bacakla ilgili bi sorunun kalmadı mı ?
Benim şöyle oldu üst bacak hiç konuşmamıştık ama ben hep istiyordum Dr yağın az diyordu ameliyat günü asıl sorunu halledip üste ve bileğe geçiş yapıcam oran düzgün olsun diye demişti ama ödemli hallerinde üst o kadar güzel oldu ki hep öyle olsun istiyorum ilk haftaki fotomu gösterdim böyle olsun diye o da bi bu kadar daha yağa ihtiyaç var dedi benim bacaklar ince ve ayrık olduğu için doldur doldur bitmiyor :) birazdan yeni foto ekliycem hafta sonu çektiğimin ışığı ve yeri farklı diğerini çektiğim yere çekeyim de fark var mı yokmu karşılaştırma yapalım

Belki yıllar sonra benim gibi bütün sayfaları fotoğraf görmek için tek tek gezecek birileri olur diye giyinik bi hale foto ekleyeyim dedim :KK70: bugün keyifli günüm hadi bakalım

Bacaklarıım hiçbir zaman yan yana iken birleşmiyor malesef kemiksel bi sorun o yüzden hala ayrıklar görüldüğü üzere

Eklentiler

• PhotoGrid_1430231369034.webp
    PhotoGrid_1430231369034.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 222
Belki yıllar sonra benim gibi bütün sayfaları fotoğraf görmek için tek tek gezecek birileri olur diye giyinik bi hale foto ekleyeyim dedim :KK70: bugün keyifli günüm hadi bakalım

Bacaklarıım hiçbir zaman yan yana iken birleşmiyor malesef kemiksel bi sorun o yüzden hala ayrıklar görüldüğü üzere
bacakların yanyana iken birleşmiyor ama düz iniyor :))

Back
X