BACAK DÜZELTME AMELİYATI

votetoda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
1.042
1.409
133
Arkadaşlar , Parantez bacak düzeltme ameliyatı geçirenler var mı ? Çocukluğumdan beri bu konuyu taktım . Bacaklarım hem kısa hem çarpık. İlizarov aleti çok zor bir şey olduğunu düşünüp vazgeçtim . Araştırdım yeni yöntemler çıkmış artık dış aletsiz tek bir ameliyatta hemen sonucu elde edebilirsin. Sanırım kemiklere bir plaka yerleştiriyorlar. Bu tür ameliyat olanlar yorum yazabilir mi

Ameliyat olmadim ama arastirdim. Vucuttan alinan yaglarin enjekte edildigi bir operasyon var. Içeriye meme silikonu benzeri yapida bir sey yerlestiriyorlar o var. Bundan memnun olmayan bir kullanici vardi burada. Digeri icin de kilo vermemek gerekiyor. Verince o yaglar eriyor. Bir de pantolon ya da corap altina giyilen bir sey var carpik bacaklari düzeltiyor. Bacak duzlestirme diye sayfalar aratabilirsiniz. Ciplak bacakla kullanilmiyor. Ten gorunmedigi zamanlarda kullaniliyor. Alip memnun olan cok. Bakin buna da bir.

Benimde bacaklarım çarpık hep kilo problemim olmustu özellikle ergenlik dönemimde 40 li kilolardaydim o kadar takmiştim ki varsa ameliyatını olurum diyordum şimdi 57 kiloyum bacaklarımdaki çarpıklık çok az. Ameliyatın cidden çok zor olduğunu duymuştum. Eğer benim gibi bir durumunuz varsa öncelik birazcık kilo alın derim

Ben liposuction ve yağ enjeksiyonu yaptırdım bacaklarıma

Ben bu amaliyatı oldum daha iki gün oldu ama şu an sonuç çok iyi gibi duruyor üzerimde tayt var iki hafta kalıcak ondan sonra daha net bir görüntü ortaya çıkıcak tafsiye ederim

Ben o bahsettiğiniz ürünü 4 yıl kullandım ama çok sıkıntılı hergün onu yerleştirmek her sabah onunla vakit kaybı ve Pantalon hariç hiçbişey giyememek var etek giyemiyorsunuz elbise giyemiyorsunuz bir arkadaşınızla alışverişe çıkmak arkadaşlarınızla denize gitmek herşey sıkıntı uzun süre bacakta kalınca yankı yapıyor en sonunda amaliyat oldum ve kurtuldum şu an çok memnunum tafsiye ederim

Onu yaptirabilmem icin önce kilo vermem gerekiyor. Kilom fazla. Bu surecte onu yaparsam kilo verdigim zaman eriyip giderler.

Onu yaptirabilmem icin önce kilo vermem gerekiyor. Kilom fazla. Bu surecte onu yaparsam kilo verdigim zaman eriyip giderler.
Bence kiloluyken yaptırmak daha mantıklı ben hem silikon protez koydurdum hem yağ enjekte ettirdim ama 52 kiloydum yağım çok azdı ama yinede gayet iyi oldu zayıf olunca da yağ sıkıntı oluyor zaten yağınızı alacakları için zayıflıyorsunuz göbek bel hiçbişey kalmıyor ama sonuçta karar sizin

Ust bacaklarim cok kalin benim. Onlardan alabilirler mi? Onlari inceltmeden alt bacagi üst ile eşitletmek istemiyorum da

İki gün oldu şu an için görüntü çok güzel tayt olmasına rağmen eskisinden çok daha iyi ki bir kaç hafta sonra taytı çıkarınca daha güzel sonuç olacağını söyledi doktorum vallahi pisikolojim bozulmuştu artık kendimi daha iyi hissediyorum burada çok araştırma yaptım birsürü insanın sorunu olduğunu gördüğüm için yazmak istedim ömür boyu bununla yaşamak zorunda değilsiniz ben 15 yıldır bununla yaşadım artık daha iyi hissediyorum çok mutluyum

Tabiki de siz nasıl tercih ederseniz yağları oradan alıyolar üst bacak baldır bel size kalmış
Ay buna cok sevindim. Benim boşluk bayagi fazla. Ne kadar bir yag alirlar sizce? Soru yagmuruna tutmak istemem ama ozelde mi yaptırdınız bir de ne kadar ucret odediniz?

Olur mu öyle şey memnun olurum ben yaşadım o duyguyu biliyorum yardımcı olmak isterim tabiki de boşluk benim ki çok boşluktu o kadar dı ki yani siz düşünün artık ve üst bacakta aynı açıktı benim alt bacağa silikon koyuldu ve geri kalan yerlere yağ enjekte edildi şu an dümdüz çok güzel üst bacakta sorun yok ise alt bacağın açıklığına bağlı tabiki yağ ile oluru varsa yağ enjekte işlemi daha uygun fiyat olarak tabiki ama çok açık ise silikon koydurmanız daha mantıklı ömür boyu kalıcı çözüm çünkü özelde evet malesef bu tarz işlemler devlette yok benim işlemim çoktu 24 bin ödedim sadecd yağ dolgusu 16 bin sadece silikon 18 bin ikisi bir arada yapılırsa 24 bin oluyor ali mezdeği ye yaptırdım yutupta videoları var izlersiniz nişantaşında yeri ben 7 yıldır onu takip ediyordum zaten inanınki şu an ki mutluluğumu hiçbir fiyata değişmem hayatım kurtuldu gibi sanki yeni doğmuşum kısa abiye etek giyebileceğimi bilmek bile çok güzel bir duygu bunun için iki yıl para biriktirdim ve oldum umarım sizde olabilirdiniz yardımcı olduysam ne mutlu bana

Anlattiklariniza kendim yasamis gibi sevindim icim rahatlamayla doldu. Su an boyle bir seye butce ayiramiyorum malesef. Insallah bir gun ben de yaptirabilirim.

İsteyince yapamayacağımız hiçbirşey yoktur bizim inşallah umarım bu sıkıntıyı yaşayan herkes yaptırabilir hepimiz bunu hakediyoruz çok teşekkür ediyorum güzel düşünceleriniz için şimdiden kısa etek abiye bakıyorum inanılır gibi değil inşallah sizde yaptırabilirsiniz herbiriniz için dua ediyorum gerçekten

Anlattiklariniza kendim yasamis gibi sevindim icim rahatlamayla doldu. Su an boyle bir seye butce ayiramiyorum malesef. Insallah bir gun ben de yaptirabilirim.
Yanlış anlaşılma olmaz ise o yapışkanlı silikonlardan elimde var sanırım 6 çift kadar orta boy ve büyük boy hiç açılmamış kutum dahi var ihtiyacı olan var ise kullanmak isteyen gönderebilirim onlarda şu an yaklaşık 300 400 tl civarı para istemiyorum hediye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…