BACAK DÜZELTME AMELİYATI

Ne kadar tatlısınız. Tesekkur ederim ihtiyacı olan bir genç kız olur belki. O yaşlarda daha cok takılıyor kafaya. Ben bir nebze daha gormezden gelebiliyorum.

B
Ben de liposuction oldum bacak için ve yağ enjeksiyonu yaptırdım bacaklarıma.rica etsem özelden foto atar mısınız

Merhaba özelden fotomu atmıştım siz de bugün atacaktiniz
Çekim yapmadı malesef ya taytı çıkardı bantları aldı geri giydirdi çıkardığı haliyle taylı hali arasında çok fark var çıkardığında sonuç harika hastanedeki ilk günkünü atayım şimdilik birde 15 gün sonra çıkarınca gerçek halini atıcam

Bu ameliyati bende arastiriyorum estetik cerrah değil ortopedi doktoru yapiyor. Direk kemigi duzelttigi icin boyda uzuyor 3,4 cm. Ben silikon koydurmustum keske bu ameliyatı olsaydim diyorum. Silikon beni tatmin etmedi çünkü

Ben bu amaliyatı oldum daha iki gün oldu ama şu an sonuç çok iyi gibi duruyor üzerimde tayt var iki hafta kalıcak ondan sonra daha net bir görüntü ortaya çıkıcak tafsiye ederim
Slm cnm geçmiş olsun bnde düşünüyorum bnm.ki çok değil ama dolgu yağ da istemiyorum silikon düşünüyorum fiyat ne göz kapağı ile kombine olmak istiyorum fiyatlar ne acaba

Eğer cidden yanlış anlaşılma size olmayacaksa nasıl bir yapışkan bu günlük hayatta elbise etek giyebiliyormuyuz :/ çok isterdimmm çarpık bacaklarım pantalonlarımı hep bol alıyorum ..

Slm cnm geçmiş olsun bnde düşünüyorum bnm.ki çok değil ama dolgu yağ da istemiyorum silikon düşünüyorum fiyat ne göz kapağı ile kombine olmak istiyorum fiyatlar ne acaba
Yani fiyatlar değişiyor bana hem silikon koyuldu hemde vucudumun heryerinden yağ alınıp dolgu yapıldı çünkü bacaklarım çok aşırı çarpıktı 24 bin verdim ali mezdeği ye oldum şu an iki haftayı geçti sonuçtan çok memnunum iyiki diyorum keşke daha önce yaptırsaymışım

Bu ameliyati bende arastiriyorum estetik cerrah değil ortopedi doktoru yapiyor. Direk kemigi duzelttigi icin boyda uzuyor 3,4 cm. Ben silikon koydurmustum keske bu ameliyatı olsaydim diyorum. Silikon beni tatmin etmedi çünkü
Ya onu bende araştırdım ama çok ağrılı ve uzun bir süreç diye biliyorum aylarca yürüyemeyen insanlar var çocuklarda daha kolay ama yetişkin kemiklerinde süreç daha uzun ve ağrılı benim gözüm kesmedi o kadar ağrıya yatağa bağlı kalmaya dayanabilirmiydim bilemiyorum silikon koydurdum yağ dolgusu yaptırdım gayet güzel oldular ben memnun kaldım

Banada hem silikon hem yag dolgusu yapildi. Ama ne yazikki yaglar hic tutunmadi ayak bileklerim ve dizlerim incecik. Yag eriyince silikon cok sırıttı. Bide yapildiginda birkac kilo fazlam vardi. Sonrasi 2 beden küçülünce bedenime olan pantolonlar baldirimda gecmemeye basladiben halil buldu ya dusunuyorum kemik duzeltmeyi . Yeni yontemlerle daha kolay olacagini soyluyor iyileşme surecinin. Tek korkum silikonun cikmasi lazim. Çıkınca bacak derim deforme olur mu

Bende Halil Bulduyu düşünüyorum ama korkuyorum iyileşme süreci çabuk mu olur. Fiyatında sormuştum 24000 SGK fiyatı. Daha önce Halil beye bu tarz ameliyat olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…