Merhaba ben Ali Rıza Erçöçen e Lipödem ameliyatı oldum . Alt bacak ve kollarımdan. Bugün 2. Günüm tek başıma uçağa bindim. Yani baya iyiyim bacaklarım da baya inceldi ancak malum yolculuktan dolayı ödem topladı biraz.şimdilik güzel gidiyor.
merhaba arkadaslar , Ahmet karacalara ameliyat olmaya karar verdim , benim üst bedenim ince, bacaklarim kalin, . 1.60 boyunda yaklasik 55 kiloyum . grup indirimi denen seyden faydalanabiliriz belki , baska olmayi düsünen var mi ? subat 7de ilk muayenem var ona bile 750 lira istiyorlar. degisiklik olacak mi diye cok merak ediyorum öncesi sonrasi fotosu atar misiniz sevgili muayene olan arkadaslar ? :)
Ahmet Karacalar nedense cevap vermiyor mesajıma.((( Hafta sonu olduğu için mi acaba? Ama Cumaertesi tüm doktorların asistanları cevap veriyor. İnstagram hesabı da bulamadım, yaptığı işleri görmek isterdim. Ama yinede listemde ilk sırada, çok fazla güzel yorum var insan kendini tutamıyor işte.
Ben 3.5 hafta önce Prof. Dr. Ahmet Karacalar’a evre 1 lipödem nedeniyle ameliyat oldum, ameliyat sonrası ağrı sızıyı buradaki bazı tecrübeleri okuyarak çoook büyütmüşüm, birkaç güne toparladım ve birkaç gece çorabın yaptığı bilek ağrısı sebebiyle uyanmak dışında bir sıkıntı yaşamadım. Buraları okuyan varsa bunlar çok kişisel, olmak istiyorsanız gözünüzde büyütmeyin demeye geldim :) Süreci en ağır geçirenin bile 10 günden sonra sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ödemlerimin bir kısmı geçti daha inecek tabii ki ama şu anda bile sonucumdan çok ama çok memnunum kesinlikle gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz doktorumuza.
Ben 3.5 hafta önce Prof. Dr. Ahmet Karacalar’a evre 1 lipödem nedeniyle ameliyat oldum, ameliyat sonrası ağrı sızıyı buradaki bazı tecrübeleri okuyarak çoook büyütmüşüm, birkaç güne toparladım ve birkaç gece çorabın yaptığı bilek ağrısı sebebiyle uyanmak dışında bir sıkıntı yaşamadım. Buraları okuyan varsa bunlar çok kişisel, olmak istiyorsanız gözünüzde büyütmeyin demeye geldim :) Süreci en ağır geçirenin bile 10 günden sonra sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ödemlerimin bir kısmı geçti daha inecek tabii ki ama şu anda bile sonucumdan çok ama çok memnunum kesinlikle gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz doktorumuza.
Merhaba . Bende muayene olmak istiyorum ama öncesinde gidebileceğim devlet hastanesi için bir tavsiyeniz var mı ? Hangi bölüme görünmemiz gerekiyor acaba ?
Selam ben de ahmet karacalara tum bacak superdry+vaser operasyon oldum. Ayri konu actim detayli yasadiklarimi yaziyorum, odemli fotom bile var lol, merak eden soru sormak isteyen bakabilir. Ben de cook okudum buralari operasyon oncesi 1 sene boyunca. O yuzden yardimci olmayi idterim.
neden bilip bilmeden konusuyorsun? evet sadece bu forum icin kayit oldum. neden tekrar gireyim? ameliyat oldum ve BERBAT oldu memnun degilim !!!!!!!!!!!