Bacak estetiği - Lipödem - Prof. Dr. Ahmet Karacalar

Merhabalar siz ameliyat olalı bayağı olmuş. Ben de Ahmet beye ameliyat olmak istiyorum. Memnun musunuz şimdiki halinizden kilo aldınız?

Merhaba arkadaşlar bacak inceltme için ahmet beyle görüşmek istiyorum ama emin olamıyorum. bir yıl önce başarısız bir deri ameliyatı geçirdim zaten.. Ahmet beyi internette araştırmaya çalışıyorum ama çok fazla bilgi yok.. hastaların dönüşleri olmamış olumlu ya da olumsuz..

Ameliyat olan varsa aranızda lütfen benimle iletişime geçer misinz ?

Merhaba yazınızı yeni okudum.. ameliyat olali 3 sene gibi bir zaman geçmiş.. şimdi bacaklarınızın durumu nasıl.. forumda 2017 2018 yıllarında ameliyat olanlar paylaşım yapmış.. sonrasında konu ile ilgili hiç paylaşım olmamış.. ameliyattan sonra ödemleriniz ne zaman geçti.. lipodem tamamen gectimi.. bilgi verirseniz sevinirim

Merhabalar siz ameliyat olalı bayağı olmuş. Ben de Ahmet beye ameliyat olmak istiyorum. Memnun musunuz şimdiki halinizden kilo aldınız?
Ben çok memnunum yıllarca hiç beğenmediğim bacaklarıma şimdi çok güveniyorum doya doya etek giyiyorum iyi ki iyi ki olmuşum ancak söylemeden edemycem çok maliyetli ve acılı bir ameliyattı herkeste aynı mıdır bilmem ama benim sürecim acılı geçmişti ödemlerim çok zor iyileşmişti kişiden kişiye değişebilir bilemem ama hazırlıklı olun ben daha kolay bir süreç beklemiş hazırlıksız yakalanmıştım ilk günler kalkamıyorsunuz bakacak biri olmalı etrafınızda sonrası güzel kilo aldım ama bacaklarımdan almadım şimdi de geri veriyorum (totalde 6-7 kilo aldım)

Ali rıza Erçöçen de oldum. Yok diz altı ve biraz yukarısı oldum. Memnun olup olmadığımı 5 ay sonra yazabilirim. Şişlikler oluyor çorabı giymezseniz
Merhaba bende Ali bey e ameliyat olmayı düşünüyorum . Şimdi nasılsınız. Bacaklarınız nasıl oldu? Memnun musunuz?

Merhaba bende Ali bey e ameliyat olmayı düşünüyorum . Şimdi nasılsınız. Bacaklarınız nasıl oldu? Memnun musunuz?
İstediğim incelikte olmadı. Sağ ile sol bacağım arasında incelik farkı var. O gün varis çorabı giymezsem eski haline yaklaşıyor neredeyse. Kısacası pek memnun kalmadım sonuçtan ben. Tavsiye etmem Erçöçen'i .

merhaba, siz kimde amelyiat oldunuz acaba?

merhabaaa :) ali beye bunu söyledinizmi acaba? ne dedi bu durum icin?

merhaba acaba kimde ameliyat oldunuz?

merhaba oldunuzmu acabaa ali beyde? memnunmusunuz?
Hayır olmadım henüz. Zayıflamam gerektiğini söyledi. Ahmet karacalar ile aynı yöntemi kullanarak ameliyat ediyor ve çok daha uygun. Ancak yukarıdaki arkadaş memnun kalmamış Ali bey den iyice kararsız kaldım.

Ameliyata girdiğiniz kilonuz neydi. Ben 70 kiloyum Ali bey bana zayıflaman gerekiyor dedi. Alt üst bacak ayrı iki ameliyat olacağını ve süperdry yöntemi uygulayacağını söyledi. Siz ne zaman ameliyat oldunuz. Bende iyice kararsız kaldım. Ahmet karacalar iyi ama çok pahalı

Biraz daha birikim yapın Karacalar ı tavsiye ederim. Ben kilomu çok hatırlamıyorum sanırım 58 idim. Ne yöntemi kullanırsa kullansın erçöçen tavsiye etmiyorum

Biraz daha birikim yapın Karacalar ı tavsiye ederim. Ben kilomu çok hatırlamıyorum sanırım 58 idim. Ne yöntemi kullanırsa kullansın erçöçen tavsiye etmiyorum
Yaa ne kadar zayıfmışsınız. Bende düşünmüştüm ki acaba yüksek kiloda biri mi. O yüzden mi ameliyat sonucu güzel olmadı. Ama öyle değilmiş. Ahmet karacalar ile görüştüm çok pahalı ve iki ameliyat diyor yani toplamda yarım milyon

Merhaba. Ahmet Bey bana 6.000€ fiyat cikardi, Ali bey ise 3300€. Nasil daha uygun oluyor? Zaten 6000€ avrupada bile tutmuyor. Benim bir cok arkadasim onda oldu ve baya memnun kaldilar. Bende ondan randevu aldim ve onda olacagim.

Merhaba. Ahmet Bey bana 6.000€ fiyat cikardi, Ali bey ise 3300€. Nasil daha uygun oluyor? Zaten 6000€ avrupada bile tutmuyor. Benim bir cok arkadasim onda oldu ve baya memnun kaldilar. Bende ondan randevu aldim ve onda olacagim.
Yok bende Ali bey daha uygun demek istedim. Ama yanlış yazdım sanırım. Olunca bana da haber verir misiniz.

Ameliyat oldunuz mu acaba?

Gerçi reklam için üye olmuşsun. . Çünkü sadece Ali doktor için yorum yapmış ve bir daha siteye giriş yapmamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…