bacak yapıma yorum istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi kknk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kknk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
239
3
46
Eskişehir
$bacak.GIF
Kızlar merhaba

Benım sorunum diz kapagımının altında ve üstünde bacağımın iç kısmının boş olması(bacaklarımı birleştirince boşluk kalıyor) bacak yapım zaten ince.birde o boşluklar olunca daha bir çırpı gözüküyor. bacak yapımdan şikayetçi değilim çarpık falan değil ama boşluklara takmış durumdayın. resim ekledim daha iyi anlamanız için kırmızıyla çizili. dizimin tam altı çizili kızım ve dizimin üstü. bu arad boşluk derken yuvarlak bir daire tarzı bşluk düşünmeyin. resimdeki bacağın yanına öbür bacağı hayal edin. kilo alsam dolarmı acaba ?

canım senin yine kemiklerin düzmüş dua et :) benim kemik yapım bozuk ve hiç doktora gitmedim gidemiyorum da iş dolayısıyla.sana şimdi fotolarını koycam bacaklarımın az önce cektim :1: estatikle filan yapılırmı bilmiorum çarpık baya bi ama sonrası daha kötü olursa diye de korkuyorum. böyle de giydiğim hiç $553064_306442252758662_100001786694200_741428_785546647_n.webp $536307_306441919425362_100001786694200_741426_863369799_n.webp $548311_306441572758730_100001786694200_741424_123220408_n.webp birşey yakısmıyor etek filan da hiç giyemiyorum.bu konudan bende cokkkk muzdaribim yine de cok şükür kendi ayaklarımın üstünde yürüyorum kimseye yük olmadan o konuda şükrediyorum ama :44::44:

biraz karannlık görünüyor ama çarpık bacaklıyımmm :2::2::2:

Eki Görüntüle 363398
Kızlar merhaba

Benım sorunum diz kapagımının altında ve üstünde bacağımın iç kısmının boş olması(bacaklarımı birleştirince boşluk kalıyor) bacak yapım zaten ince.birde o boşluklar olunca daha bir çırpı gözüküyor. bacak yapımdan şikayetçi değilim çarpık falan değil ama boşluklara takmış durumdayın. resim ekledim daha iyi anlamanız için kırmızıyla çizili. dizimin tam altı çizili kızım ve dizimin üstü. bu arad boşluk derken yuvarlak bir daire tarzı bşluk düşünmeyin. resimdeki bacağın yanına öbür bacağı hayal edin. kilo alsam dolarmı acaba ?

benım bacagımda boyle yaaa doktr resmlerını gonder ona gore ne yplması gerekıosa yaparz dedı

albümünü göremedim yeniyim belki de ondan. bende ameliyat fln düşündüm. diğer üyenin bacakları kdr değil bnm kiler ama yine kötü. diz çevrem 34 diz altı 29.5 cm baldır 30 cm. boyum 157 cm kilom 48 nasıl düzelir kiiii acabaaa..

merhaba
bu forumu takip edeli daha 20 gün oldu,benim bacaklarım da tam çarpıktı.okudum,umutlandım ve hemen gidip kayserı de ameliyat oldum.benim diz içlerinden yağ alınıp diz altına konuldu.

memnun muyum?doktorumun ilgisinden hiç memnun kalmadım ama diz içlerinden yağ alınması bile çok şey değiştirdi.

mükemmel mi?değil ama çok şey fark etti.evliyim eşime söylemeden annemlerin yanına tatile geldiğimde 10 gün önce yaptırdım.şimdi iyiyim.

simdi çok iyiyim ama morluklarım hala var dikişlerim de bugün alındı. bir de sağ bacağım sol bacağıma göre daha kalın.bilmiyorum insh böyle kalırlar ama çok çarpıktı şimdiki hali gerçekten mutlu ediyor beni.

önceden bırakın dar paçayı boru paça bile giyemiyordum..şimdi bacaklarımın arasında boşluk yine var ama o kadar rahatsız etmiyor.

canım senin yine kemiklerin düzmüş dua et :) benim kemik yapım bozuk ve hiç doktora gitmedim gidemiyorum da iş dolayısıyla.sana şimdi fotolarını koycam bacaklarımın az önce cektim :1: estatikle filan yapılırmı bilmiorum çarpık baya bi ama sonrası daha kötü olursa diye de korkuyorum. böyle de giydiğim hiç Eki Görüntüle 383498 Eki Görüntüle 383499 Eki Görüntüle 383500 birşey yakısmıyor etek filan da hiç giyemiyorum.bu konudan bende cokkkk muzdaribim yine de cok şükür kendi ayaklarımın üstünde yürüyorum kimseye yük olmadan o konuda şükrediyorum ama :44::44:

abartılcak bişiy yok hatta bi çok mankenin resmen böyle olduğunu gözümle gördüm

canım senin yine kemiklerin düzmüş dua et :) benim kemik yapım bozuk ve hiç doktora gitmedim gidemiyorum da iş dolayısıyla.sana şimdi fotolarını koycam bacaklarımın az önce cektim :1: estatikle filan yapılırmı bilmiorum çarpık baya bi ama sonrası daha kötü olursa diye de korkuyorum. böyle de giydiğim hiç Eki Görüntüle 383498 Eki Görüntüle 383499 Eki Görüntüle 383500 birşey yakısmıyor etek filan da hiç giyemiyorum.bu konudan bende cokkkk muzdaribim yine de cok şükür kendi ayaklarımın üstünde yürüyorum kimseye yük olmadan o konuda şükrediyorum ama :44::44:

benimkiler de aynen böyle işte. yalnızım sanıyordum. yağ enjeksiyonu istiyorum

Back
X