Bence değilsin.Sadece diz içlerin fazla dolu.O kısımda olmassa süper olurmuş.Oda o kadar basit bir operasyon ki.Hemde fiyat olarak uygun olur.Bizimkini düzeltmek için bir araba para lazım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mükemmel mi?değil ama çok şey fark etti.evliyim eşime söylemeden annemlerin yanına tatile geldiğimde 10 gün önce yaptırdım.şimdi iyiyim.
canım senin yine kemiklerin düzmüş dua et :) benim kemik yapım bozuk ve hiç doktora gitmedim gidemiyorum da iş dolayısıyla.sana şimdi fotolarını koycam bacaklarımın az önce cektimestatikle filan yapılırmı bilmiorum çarpık baya bi ama sonrası daha kötü olursa diye de korkuyorum. böyle de giydiğim hiç Eki Görüntüle 383498 Eki Görüntüle 383499 Eki Görüntüle 383500 birşey yakısmıyor etek filan da hiç giyemiyorum.bu konudan bende cokkkk muzdaribim yine de cok şükür kendi ayaklarımın üstünde yürüyorum kimseye yük olmadan o konuda şükrediyorum ama :44::44:
memnun muyum?doktorumun ilgisinden hiç memnun kalmadım ama diz içlerinden yağ alınması bile çok şey değiştirdi.
pek carpık değil bence yaa ama dız ıcınden azcık yağ alınsa yeter gibi altı ıyı..
biraz çarpıklık var canım
kesinlikle çarpık değil. diz içlerinde yağlanma var sadece. onun dışında sütun deriz biz buna :) benim bacaklarım eğri ne yazık ki ama ben ilizarov olacağım.ağrılarım var çünkü.
Cok merak ettim canım bacaklarını, nasıl bir egrilik, nasil bir ağrı, nasil bir teknik? Ben diger tarafta da yorum yaptım onun gibi bir şey mi?
merhaba arkadaslar,ben de esime söylemeden yapirmak istiyorum,sadece diz cinden yag aldirinca cabuk iyilesiyor mu?ortalama ne kadar süre gerekli?mükemmel mi?değil ama çok şey fark etti.evliyim eşime söylemeden annemlerin yanına tatile geldiğimde 10 gün önce yaptırdım.şimdi iyiyim.