bacak yapıma yorum istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi kknk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mükemmel mi?değil ama çok şey fark etti.evliyim eşime söylemeden annemlerin yanına tatile geldiğimde 10 gün önce yaptırdım.şimdi iyiyim.

hayırlı olsun canım ne kadara ve hangi şehirde yaptırdın paylaşırsan seviniriz

canım senin yine kemiklerin düzmüş dua et :) benim kemik yapım bozuk ve hiç doktora gitmedim gidemiyorum da iş dolayısıyla.sana şimdi fotolarını koycam bacaklarımın az önce cektim :1: estatikle filan yapılırmı bilmiorum çarpık baya bi ama sonrası daha kötü olursa diye de korkuyorum. böyle de giydiğim hiç Eki Görüntüle 383498 Eki Görüntüle 383499 Eki Görüntüle 383500 birşey yakısmıyor etek filan da hiç giyemiyorum.bu konudan bende cokkkk muzdaribim yine de cok şükür kendi ayaklarımın üstünde yürüyorum kimseye yük olmadan o konuda şükrediyorum ama :44::44:

benım bacaklarımın şeklinden aynı nerdeyse

kesinlikle çarpık değil. diz içlerinde yağlanma var sadece. onun dışında sütun deriz biz buna :) benim bacaklarım eğri ne yazık ki ama ben ilizarov olacağım.ağrılarım var çünkü.

kesinlikle çarpık değil. diz içlerinde yağlanma var sadece. onun dışında sütun deriz biz buna :) benim bacaklarım eğri ne yazık ki ama ben ilizarov olacağım.ağrılarım var çünkü.

Cok merak ettim canım bacaklarını, nasıl bir egrilik, nasil bir ağrı, nasil bir teknik? Ben diger tarafta da yorum yaptım onun gibi bir şey mi?

Cok merak ettim canım bacaklarını, nasıl bir egrilik, nasil bir ağrı, nasil bir teknik? Ben diger tarafta da yorum yaptım onun gibi bir şey mi?

aslında bebekken annem beni götürmüş doktora doktor normal olduğunu sonradan düzeleceğini söylemiş. benim alt bacaklarım parantez. bir diz kapağımda biraz içe bakıyor. ağrılara gelirsek ,malesef ben çok dolaşamıyorum yani ağrıyor bacağım daha sonrada belime çıkıyor ağrı. bunun sebebi vücut ekseni olması gereken yerde olmuyor yani bacak dışa doğru eğim aldığı için kilonuz az bile olsa taşımakta güçlük çekiyor. ki okuduğum bir kaç makalede en az derecede eğrilikler bile ilerisi için kireçleme riski taşıyor.

mükemmel mi?değil ama çok şey fark etti.evliyim eşime söylemeden annemlerin yanına tatile geldiğimde 10 gün önce yaptırdım.şimdi iyiyim.
merhaba arkadaslar,ben de esime söylemeden yapirmak istiyorum,sadece diz cinden yag aldirinca cabuk iyilesiyor mu?ortalama ne kadar süre gerekli?

kızlaar bende göze çarpan bir bozukluk var mı

$2013-06-16 15.52.17.webp

Back
X