bacaklarım çarpık(resmini koydum) tayt giymemeliyim değil mi?:)

elfnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
9
0
86
İstanbul
kızlar bir bakar mısınız ? :) sokakta görseniz direk ay çok kötü olmuş keşke giymeseymiş mi dersiniz?

Eklentiler

• $DSC_0011~2.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 3.229
Canim kotu durmuyor sokakta o kadar insan varki ozguven patlamasi yasamis etek giymis bildigin parantez yani :) dert etme benimde ayak bileklerim cok ince ama bir turlu etek giymeye cesaret edemiyorum

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Kotu degil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bir bakar mısınız ? :) sokakta görseniz direk ay çok kötü olmuş keşke giymeseymiş mi dersiniz?

Bence gayet güzel yakışmış canımm bak sen bu zayıflığınla dert ediyosun dışarıda milyonlarca insan bunu dşnmüyo kilolu oldğu halde

Benim bacaklarım da seninkilere benziyor. Hiç bir zaman kompleks yapmadım, sen de takıl kafana göre Millet neler giyiyor

Aynı bacaklarımız var da neyini utanıyorsun bizi de komplekse sokma şimdi

Çok hoş duruyor sen görmezsin biz anlarız takma Ben mini şort etek tayt her şeyi giyerim çarpık bacaklarla yürümesini bil.

canım bacaklarının neyi var boyle bacaklarım olsun çok isterdim benimkiler bilgidin dolma
tamam manken gibi değilsin ama göze batacak bir çarpıklıkta yok
hem sokakta neler görüyoruz biz neler :)

bu arada boyun kaç acaba öğrenebilir miyim

e benim bacaklarımda seninkine benziyo ama ben hiç takmıyorum istediğimi giyiyorum

öncelikle bacakların olduğu için şükretmelisin ki ufacık bir şeyi komplex yapma gayet güzel Allah'ın gücüne gider böyle ufak şeyleri kusur olarak görmeye çalışmak üzgünüm belki kırıcı yazım ama kibir en büyük günahlardan şuram iyi değil buram düzgün değil demektense sağlıkla tüm organlarına sahip olmak en büyük mutluluk olmalı

Kiz carpik bacak gormemisin neler var neler..

canım alakası yok çok normal duruyor bence rahatça giyebilirsin en azından bacakların ne çok ince ne çok kalın :S tavuk budu gibi bacaklı olanlar obeziteler veya kemik bacaklılar rahatça giyebiliyorsa sen hayli hayli giy canım

Canm bencde kesnlkle alakası yok gayet iyi bence o kdar insan varki kendne güvenip ne halde neler giyenn.. Gayet güzel bence 😊

Ben bir çarpıklık göremedim gayet iyi durmuş.
Ben tayt sevmiyorum o ayrı

Sokakta görsem yorum yapmam ama burada yazınızı gördüm ve yorumum; 'iyi hissediyorsan giymelisin!'
Başkalarının güzellik algısına göre hareket etme bence...

kötü değil bence. kalın bacaklı birçok insan giyiyorken sen niye giymeyesin? evet çok muntazam değil bacakların ama önemli olan ince olması bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…