- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.009
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Önceki halimi bildigim için bana çok kalin geliyor her gören de bacakların kalinlaşmış diyorDelirme ya ...fıstık gibi vücudun var
1. Fiziğin cok güzel.34 bedenden 36 bedene çıktım üc ayda ve bacaklarim inanılmaz kalınlaştı.Son 1 aydir tuzu şekeri unu bıraktım.Haftada en az 3 gün spor yapıyorum hicbir şey yapmasam en az 100 merdiven in-çık yapiyorum.Fakat yarım cm bile incelemedim.Aksi gibi kollarım ve belim cok ince bacaklarim çok göze batıyor.Nasılsın kurtulucam bunlardan ?
Üst bacak:55.5
Kalça:92
Göğüslerim 70A büyümüyo lanet desteksiz takinca hic yokmus gibiHayatım benimde göğsüm küçük, yıllardır 75 ten 80e cikmaya çalışıyorum da nafilee.. Şuan kendimi kabullenmeye çalışıyorum ama zor bir süreç yabunun yanı sıra bacağın da öyle çok kalın değil boşa takıyorsun sal gitsin anacım
Evde leslie yapiyorum ancak spor yapmaktan karin kasim bile oldu ama hala bacaklarim kalın (kaslı değil yağlı )Tempolu yürüyüş yap tatlım benimde üst bacaklarim kalın 2 saat tempolu yürüyüş (5.5 6 hızında yürüme bandında) yap zayıflar bende öyle yapıyorum
Calisiyorum zaten pilates yapiyorum 1 aydir yememe icmeme de cok dikkat ediyorum ama bir türlü incelemedi kollarim ve karnim sıkı ve hafif kaslı ama bacaklarim inanılmaz yumuşak bi türlü sıkılaşmıyo
Sikilasrirci yagla destekleseniz belki yardmci olur ben krem kullniyordm marka vermim baya baya geriyorduCalisiyorum zaten pilates yapiyorum 1 aydir yememe icmeme de cok dikkat ediyorum ama bir türlü incelemedi kollarim ve karnim sıkı ve hafif kaslı ama bacaklarim inanılmaz yumuşak bi türlü sıkılaşmıyo
Bana özelden yazar mısınız markayı deneyeyimSikilasrirci yagla destekleseniz belki yardmci olur ben krem kullniyordm marka vermim baya baya geriyordu
Evde leslie yapiyorum ancak spor yapmaktan karin kasim bile oldu ama hala bacaklarim kalın (kaslı değil yağlı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?