- Konu Sahibi calimeros_82
-
yediklerim basene belime gidiyor. bacaklarım yine aynı incelikte. psikolojik olarak moralim çok bozuk. giydiklerim hiç güzel durmuyor. ben de tayt ya da streç pantolon giymek istiyorum .mafoldumben.
ben de ayak bileğimin doldurduğu botlar giymek istiyorum.
ağırlık aldım 3 er kiloluktan ve o bölgeleri çalıştıracak hareketler yapmaya çalışıyorum. yararı olur mu dersiniz.
bacak için yapabileceğim aklınıza gelen önerileriniz var mı?
gerçekten psikolojim çok bozuk.
Kalın ,odun gibi bir bacaktansa ,ince bacağı tercih ederim ben . Neden bu kadar taktınız ki ?.mirmirmirmir.
kızın sölemek istediğini yanlış anlamışsınız heralde...
tabiki oda kimse gibi odun bacaklara sahip olmayı istemiyodur ama incecik bacakta eğer vücuduna da orantısız duruyosa inceliği dert edilicek bi konu bence...
/I]
benımde ınceceık napım salla ya bıhterınde ınce ozgu namalında ooo herkesın ınce ne yapalım:)
evet o ikisinin de bacakları ince farkındayım. ama ben bişey yakıştıramıyorum kendime.
şu son trendler bana hiç yaramadı söliim.. dar pantolonlar, botlar.
eskiden ne güzel bol paça pantolon giyerdik bi tarafımız belli olmazdı. şimdi o pantolonlarımı giyip çıksam kendimi başka senelerde yaşıyormuş gibi hissediyorum geri kaldım yaaaaaa:hulya:
kıslar sadece bacak kaslarını geliştiren hareketler var onları düzenli olarak yapın bacaklar kaslandıkça yada kaslar çalıştıkça şişer tabı duzenli yapmak lazım yoksa puf diye yıne iniverır ama fazla deil gunde 10 dk nızı ayırarak bacakları çalıştırmak mumkun banım bacaklarda sorunyok tam tersi aldığım kiloyu bacaklara alıorum ust tarafa kaydırmak için bacak hareketleri yapıorum aldığım kilolarım yukarı doğru kayıyor şukur ama aynı zamandada bacaklarım kaslanıor ve şekil almaya başladı oyle çırkın bı kas kutlesi deil tabi ama gören arkadaşlarım bacakların iyi olmuş dio hem şeklı duzeldi hemde sıkılaştı hemde giydiğim şeyler yakışıor kaslar çalıştıkça bacak kalınlaşıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?