Bacaklarımı inceltmek için yöntem/kür önerisi?

canm daha başlamadım inşallah yarın başlıcam :) biberiye yağını sürüp streçlicem ve yürüyüş yapcam umarım faydası olur yoksa sopa gibi bacaklarla yaşamaya devam :9:

Anladım canım ozmn biraz deneyip sonuclarını yazarsın merakla beklicemmm :52:

bu nasıl bir biberiye yağı yaa :43: en fzla 3 saat dayanabildm bacaklarım çok fena yandı ve kaşındı :43: bunu sürenler nasıl durdu acaba :43:

bu nasıl bir biberiye yağı yaa :43: en fzla 3 saat dayanabildm bacaklarım çok fena yandı ve kaşındı :43: bunu sürenler nasıl durdu acaba :43:

biberiye yakıcı bir yağdır.cildi hassas olanlar kızarıklık gibi olursa fındık yağıyla karışım yaparak kullanabilirler. fındık yağıda sıkılaştırcı toparlayıcı özelliği vardır.

biberiye yakıcı bir yağdır.cildi hassas olanlar kızarıklık gibi olursa fındık yağıyla karışım yaparak kullanabilirler. fındık yağıda sıkılaştırcı toparlayıcı özelliği vardır.

çok teşekkür ederim cnm şmdi daha iyi anlıyorum bacaklarımın nden yandığını :1:

Kızlaaar! Yeni bir yontem buldum hemen paylaşayım dedim :D Uzun sure maksimum performansta bisiklet çevirmek ve parmak ucunda merdiven inip çıkmak bacakları inceltiyor ;) Maksimum hız dediği mesela yarım saat boyunca en dusuk sertlikte yapabildiğiniz son hız mesela 25 km/h hızda falan aralıksız pedal çevirin ;)

Kızlaaar! Yeni bir yontem buldum hemen paylaşayım dedim :D Uzun sure maksimum performansta bisiklet çevirmek ve parmak ucunda merdiven inip çıkmak bacakları inceltiyor ;) Maksimum hız dediği mesela yarım saat boyunca en dusuk sertlikte yapabildiğiniz son hız mesela 25 km/h hızda falan aralıksız pedal çevirin ;)

Merdiveni parmak ucunda deneyeceğiim :-))

kızlar aranızda bacakları kalın olan,bu nedenle ne kot pantolon bulan nede etek giymeyi sevmeyen var mı???bacaklarımı hiç sevmiyorum bunun içinde bi kür olsa ne iyi olur........

Benim de çok kalın değil ama kalın biraz.Bol koşu yap.Sıkı bir diyet yap.Oluyor.Hemde çok hızlı. Ben günde 1 kepekli ekmek yiyorum akşam 3 kaşık sebze öğlen 1 hamburger köftesi salata.Ama eğer sadece bacakların kalınsa internette egzersiz videoları felan var.Bi bak tavsiye ederim.:49:

Back
X