Çalışıyorum fakat bunu karşılayabilecek kadar kazanmıyorum

aynı şeyleri ben de okumuştum, lenflerin zarar görebileceğini ve lenfödeme bile dönüşebileceğini ama sonradan şu mantığı kurdum mesela yener demirtaş vaser liposuction yapıyor bu şekilde tedavi ediyor başka araştırdığım birçok doktor un da vaser liposuction yaptığını ben gördüm mesela ve aynı operasyonda aynı riskler hep vardır, bu hastalığa sahip olmayıp liposuction yaptıran kadınlar için de vardır yani bu risk çünkü lenf sistemi herkeste var, tabii ki bu hastalıkta yağ hücreleri değişime uğuyor ve inatçı şekilde parçalanamaz bir hale geliyor araştırmalarımızdan öğrendiğimiz bu ama işte titiz ve işinde iyi olan bir doktor bulabilirsek o da illa ki lenf sistemine zarar verilmeden yapılması gerektiğini bilir bu tip operasyonların , bilmiyorum tabii ki yanlış düşünüyor da olabilirim, tabii ki risk almaya da korkuyor insan ama ben yine de başka doktorlar araştıracağım. Bacaklarımı fotoğraflayıp yollarım tabii :) yarın göndereyim :) buradan nasıl yollanıyor inanın bilmiyorum ama kurcalar bulmaya çalışıp buradan atarım olmazsa da numaramı veririm whatsapptan falan da yollayabilirim :) bilgiyi paylaşmak çok önemli :)