Doğuma Hazırlık Bacaklarını açtı ve sonundaaaaa.... isim ne koysam??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sulucan57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
280
7
96
19 haftalık hamişim.sonunda bebeğim bacaklarını açtıda gördük cinsiyetini. bebeğim erkek. isim ne koysam bilgi verirmisiniz??
not:kısa isimleri seviyorum...

isim bilgileri için tşk canlarım ... efe veya ege diye düşünüyorum ama efe çok anlamlı geliyo sizce nasıl arkadaşlar. bebeğimi efe ismi yakışır sanırım ..

ben de kısa isimleri çok seviyorum...o yüzden bebeğime Cem ismini vericem...inşallah sağlıkla mutlulukla gelir bebişlerimiz...

ben de kısa isimleri çok seviyorum...o yüzden bebeğime Cem ismini vericem...inşallah sağlıkla mutlulukla gelir bebişlerimiz...

amin cnm sağlıkla sorunsuz mutlulukla kucağımada alırız inş.cem güzel isim bende efe düşünüyorum.çok anlamlı kısa ve öz söylemesi kolay hoş bbir isim yiğit anlamınada geldiğinden çok beyendiğim bi isim inş. sağlıkla kucağıma aldığımda efem diycem biricik oğluşuma...

ÖNCELİKLE RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞNA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...emir,efe,eymen,eren,kayra,yiğit,sayhan,mustafa,mehmet,furkan .....kolay gelsin seç beğen al

Back
X