Elti gibi olsaydınız olurdu ama bacanak gibi olunca sanmam..Evet tam da boyle bir arkadasim var.Iliskimiz kanka boyutunda. Onun yanindayken sinirim yok.o kadar rahatim ki ama etkileniyorum bir yandan da.Ya o odun ben hoduk.Bizden olur mu?
pardon ikinizde iki kardrse mi asiksinz bacanak oluyorsunz:) sen in misin cin misin yoksa erkek misinEvet tam da boyle bir arkadasim var.Iliskimiz kanka boyutunda. Onun yanindayken sinirim yok.o kadar rahatim ki ama etkileniyorum bir yandan da.Ya o odun ben hoduk.Bizden olur mu?
Yani onu demek istemedim aramızdaki iliski bu yönde. Kanka gibiyiz.pardon ikinizde iki kardrse mi asiksinz bacanak oluyorsunz:) sen in misin cin misin yoksa erkek misin
Ben erkek gibi davraniyorum galiba biraz .yani iki erkek kanka gibi oliyoz onunla .Yani muhabbetim o yonde.Elti gibi olsaydınız olurdu ama bacanak gibi olunca sanmam..
kNka gibiyseniz bozmayin derimYani onu demek istemedim aramızdaki iliski bu yönde. Kanka gibiyiz.
Ya insallah hayirlisiİnsanlar önce arkadaş olmalı, birlikte eğlenebilmeli bence. Sonra aşk gelince daha iyi olduğunu düşünüyorum. Neden olmasın diyorum
Ben kiskanirim ama onu bilemem.birbirimize hic ozel hayatimizi anlatmadik ve ondan hic sinyal almadim.sadece benimle ugrasir durur.okulda hep tepemdedir.en iyi ihtimal buAkrabalık ilişkileri konusunda yaşadığın kavram kargasasini duyguların için de yasamadigina emin misin? " Bacanagin" hoşlandığı bir kızdan bahsetse nötr olabiliyorsan devam...yok o beni kıskanır ben onu kıskanıyorum ve birbirimizin özel hayatini kisitliyoruz diyorsan bence yaşadığınız "bacanak " ilişkisi değil
Hayir degilim daha onceki durumlarima bakinErkek üye geldi, bacanağına olan zaafını itiraf ediyor, buralar yıkılacak oh mısırımı da alim gelim diyordum ki, kocamla benim 8 sene önceki halim çıktı ya konudan.
Sadece iliski boyutumuzu anlattim bi tabir ile.Erkek üye geldi, bacanağına olan zaafını itiraf ediyor, buralar yıkılacak oh mısırımı da alim gelim diyordum ki, kocamla benim 8 sene önceki halim çıktı ya konudan.
Ay ama bu çok ayıp olurdu. İnsan bacanağına yan gözle bakar mı, ne günlere kaldık ahshfahErkek üye geldi, bacanağına olan zaafını itiraf ediyor, buralar yıkılacak oh mısırımı da alim gelim diyordum ki, kocamla benim 8 sene önceki halim çıktı ya konudan.
Benim de aklıma ilk o geldiAy ama bu çok ayıp olurdu. İnsan bacanağına yan gözle bakar mı, ne günlere kaldık ahshfah
Damadına aşk mektubu yazan kayınpeder geldi aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?