- 8 Aralık 2019
- 50
- 85
- 3
Yani onu en iyi siz anlayabilirsiniz ,ama anlattığınız kadarıyla pek var gibi de durmuyor benimde öyle çok samimi bi arkadaşım vardı ben hissetmedim bişey arkadaş olarak gördüm belki o tarafa çeksem olurdu ondan yana ama .. belkide siz öyle istediğiniz için görüyorsunuz .. siz söylemeyin ilginizi ama lütfen bacanak gibi de konuşmayın ..Galiba.Ondan yana var midir?Aylar once ona bi mesaj atmistim.O zamanlar boyle degiliz tabi.arkadasiz ama samimi boyutta degil. Benden yana yeni olusmaya basladi bu duygular.Sonra bana kisa ve net rwsmi cevap vermisti.Sonra yeni gelen biriyle samimi gördüm. Kizin da mwger sevgilisi varmis,bosluktaymis herhalde.Tabi olmadi ama herkes onlari yakistirdi.uzuldum.Neyse ben de hic bozuntuya vermedimArkadasliga devam, samimiywt ilerledi.hic bir sey yokmus gibi sordum.O da yalanladi.Ama kesin bir sey vardi ve bizimki ortada kaldi veya kizin bosluguni degwrlendirmek istemedi. Ondan bu yana adim atmak istesem bile atamiyorum.Gelip söylemedihi surece anlayamam.Yine soguk yazarsa korkusu var...
Napimm o da ciddi konusmuyo ki‘Düşünme bunları, küçüksün sen’ demeyeydin iyiydi sanki
Benden baska kimseyle samimi degil.Yani onu en iyi siz anlayabilirsiniz ,ama anlattığınız kadarıyla pek var gibi de durmuyor benimde öyle çok samimi bi arkadaşım vardı ben hissetmedim bişey arkadaş olarak gördüm belki o tarafa çeksem olurdu ondan yana ama .. belkide siz öyle istediğiniz için görüyorsunuz .. siz söylemeyin ilginizi ama lütfen bacanak gibi de konuşmayın ..mesela samimi olduğu kızlar varsa şaka yollu kıskanmış imajı verip tepki ölçebilirsiniz vs vs
O sizi kıskanır mı oldu mu öyle bi durum ??Benden baska kimseyle samimi degil.
Bu muhabbetler çok uzar benden söylemesi.
bir çeşit flört bu ama kimse cesur davranmazsa araya muhakkak biri girer.
Ben de yaşadım zamanında bir b.k olmadı
İşin kötüsü duygular ağır bastıkça daha beter bir ortam oldu biz birbirimizle küsmeyi tercih ettik çok mantıklıydı
[/QUOTE kusemiyorum.o kadar sevimli ki
Yoo bilmiyorum ki.is yerinde sadece benimle samimi kizlardan digerleri ile arasi yok.O sizi kıskanır mı oldu mu öyle bi durum ??
Zamana bırakın gözlemleyin tavrınızı da birazcık değiştirip öyle konuşun derim :)Yoo bilmiyorum ki.is yerinde sadece benimle samimi kizlardan digerleri ile arasi yok.
Az once bir sey soracaktim isle ilgili.mesaj attim. insallah kacirmislardir seni dedi.laga luga yaptik.Sonra bir seyler istedi karailiginda yoksa soylemem dedi. Iyi tamam soyle bas belasi dedim. Ben de yemek ,sinema filan demesini bekliyorum hevesle.bir de uzatti hemen demedi..Sagliga zararli bir sey istwdi.Pofff tamam dedim.sonra bugun bir seyler yapmistim .yaptigim yemegi övdü. Ilk defa olmus dedi filan.Ben de niye sana begendiriiyorim ki ya filan dedim..Aynen git baskasina kakala dedi.Hic oyle bir derdim yom sen kendine bak deidm.o da ayni seyi dedi ve kapattik..Zamana bırakın gözlemleyin tavrınızı da birazcık değiştirip öyle konuşun derim :)
Evet Özel bir ilgisi gözükmüyorAz once bir sey soracaktim isle ilgili.mesaj attim. insallah kacirmislardir seni dedi.laga luga yaptik.Sonra bir seyler istedi karailiginda yoksa soylemem dedi. Iyi tamam soyle bas belasi dedim. Ben de yemek ,sinema filan demesini bekliyorum hevesle.bir de uzatti hemen demedi..Sagliga zararli bir sey istwdi.Pofff tamam dedim.sonra bugun bir seyler yapmistim .yaptigim yemegi övdü. Ilk defa olmus dedi filan.Ben de niye sana begendiriiyorim ki ya filan dedim..Aynen git baskasina kakala dedi.Hic oyle bir derdim yom sen kendine bak deidm.o da ayni seyi dedi ve kapattik..bekledihim gibi gecmedi konusma.
Artik cok gec ..Bi tavsiye: hoşlandığınız erkekle kanka muhabbeti yapmayın. Karsi taraf beynine kanka olarak kodlar. Iyi bi yaklaşım değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?