Bacanak gibiyiz ama hoslanmaya basladim

Yani onu en iyi siz anlayabilirsiniz ,ama anlattığınız kadarıyla pek var gibi de durmuyor benimde öyle çok samimi bi arkadaşım vardı ben hissetmedim bişey arkadaş olarak gördüm belki o tarafa çeksem olurdu ondan yana ama .. belkide siz öyle istediğiniz için görüyorsunuz .. siz söylemeyin ilginizi ama lütfen bacanak gibi de konuşmayın .. mesela samimi olduğu kızlar varsa şaka yollu kıskanmış imajı verip tepki ölçebilirsiniz vs vs

Benden baska kimseyle samimi degil.

Bu muhabbetler çok uzar benden söylemesi.
bir çeşit flört bu ama kimse cesur davranmazsa araya muhakkak biri girer.
Ben de yaşadım zamanında bir b.k olmadı
İşin kötüsü duygular ağır bastıkça daha beter bir ortam oldu biz birbirimizle küsmeyi tercih ettik çok mantıklıydı

Zamana bırakın gözlemleyin tavrınızı da birazcık değiştirip öyle konuşun derim :)
Az once bir sey soracaktim isle ilgili.mesaj attim. insallah kacirmislardir seni dedi.laga luga yaptik.Sonra bir seyler istedi karailiginda yoksa soylemem dedi. Iyi tamam soyle bas belasi dedim. Ben de yemek ,sinema filan demesini bekliyorum hevesle.bir de uzatti hemen demedi..Sagliga zararli bir sey istwdi.Pofff tamam dedim.sonra bugun bir seyler yapmistim .yaptigim yemegi övdü. Ilk defa olmus dedi filan.Ben de niye sana begendiriiyorim ki ya filan dedim..Aynen git baskasina kakala dedi.Hic oyle bir derdim yom sen kendine bak deidm.o da ayni seyi dedi ve kapattik..bekledihim gibi gecmedi konusma.

Evet Özel bir ilgisi gözükmüyor sen ilgilen belki değişir tavrı ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…