Bacanak gibiyiz ama hoslanmaya basladim

Ya aynen belki konussa ,acilsa oyle olmayacak.Isinamayacagiz birbirimize.Ya ben yas aldikca cocuksulasiyorum nasil diyeyim sorumluluklarla yetiştim. Mesela herkesin yaninda kibar bir insanken onun yaninda daha rahatim,daha cocuksuyum.Espirilwrim bile çocukça .O da bana karsi oyle.Olgun bir insa benim yanima gelince o da ergen gibi. Belki de bu duygu hosuma gittj.

Ben kiskanirim ama onu bilemem.birbirimize hic ozel hayatimizi anlatmadik ve ondan hic sinyal almadim.sadece benimle ugrasir durur.okulda hep tepemdedir.en iyi ihtimal bu

Freud amca "Hiçbir erkek arzulamadığı bir kadınla yakın arkadaş olmak istemez" demiş ama bilemiyorum :)

Üni zamanı böyle kara sevdaya düşmüştüm. Kaybetme korkusuna açılmadım da hiç. O da habire bacımsın diyo ahshdh. Güzel birkaç fotoğraf, biri bana asılıyor tadında göz açmalar filan çektim kendime. Kadın ol biraz dişiliğini hissettir düşer avucuna

Kizlar konumu guncelledim bakar misiniz?☺

Sen ilgin var değil de ilgin alakan hiç yok gibi konuşuyorsun söyleyeceği varsa da söylemez daha
Galiba.Ondan yana var midir?Aylar once ona bi mesaj atmistim.O zamanlar boyle degiliz tabi.arkadasiz ama samimi boyutta degil. Benden yana yeni olusmaya basladi bu duygular.Sonra bana kisa ve net rwsmi cevap vermisti.Sonra yeni gelen biriyle samimi gördüm. Kizin da mwger sevgilisi varmis,bosluktaymis herhalde.Tabi olmadi ama herkes onlari yakistirdi.uzuldum.Neyse ben de hic bozuntuya vermedimArkadasliga devam, samimiywt ilerledi.hic bir sey yokmus gibi sordum.O da yalanladi.Ama kesin bir sey vardi ve bizimki ortada kaldi veya kizin bosluguni degwrlendirmek istemedi. Ondan bu yana adim atmak istesem bile atamiyorum.Gelip söylemedihi surece anlayamam.Yine soguk yazarsa korkusu var...

Bacanak gibiyiz başligini okuyunca.
Bacanak gibi nasil oluyor diye dusundum.
Akisina birakin. Ama fazlaca ahbab aģziyla konusuyorsaniz o deme alişir iliskiniz bilemiyoruz. Herkesin iliskiden beklediği farklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…