Bade İşçil Süalp'ten şoke eden boşanma dilekçesi

korkusundan mı vazgeçti acaba boşanmaktan

göbek bağı kesmek mi?bence bu adamdan bir an önce boşanmalı

Almanya da babaya kestiriyorlar göbek bagini. Belki sosyetede de yaygindir. Köpegi dövmek nedir? Sinir olurum hayvana eziyet eden yaratiklara. Yazik ya

benim iki çocugumun gobegini esim kesti bund abisey yok ki
niyet onemli tabiki :)

ben Bade nin bu adamla mutsuz olduğunu anlamıştım evlendiğinden beri magazinlerde resmi videosu çıkıyodu enerjisi yok ve yüzü gülmüyordu gözlerinde mutluluk pırıltısı yoktu bence ayrılsın ya psikolojik şiddet en beteri

böyle manyakların tehdidine boyun eğmek, eğmemekten daha fena.

Maalesf ben de aynı şeyleri yaşıyorum pskljik şiddet.. fiziksel şiddet.. ama boşanmak o kadar kolay olmuyo işte..

Bu psikopat dereceli adamlar güya adam vasfında olanların artık gözüken yüzü. Para tabi ki özgüvenlerine bir kat daha özgüven katıyor ama bu zihniyetlerden hemen hemen her evlilikte var.
kadın göremeyebilir sevgiliyken normal. Erkek kadının güzelliğini kullanıyor tutuyor kendini bi müddet. Sonra yüzünü gösteriyor. Bu esnada kadında karşı çıkıyorsa, erkek sözünü dinletmek için her türlü baskıya başlıyor.

Hiç ünlülerde oluyor diye düşünmeyin her erkekte olan bir bozukluk bu. İstisnaları hiç çevremde göremedim kusura bakmayın.

fazla uzun sürmez yakında boşanırlar, çatırdamış sonuçta.

Ben çareyi araya mesafe koymakta buldum boyle de evliliğe benzemiyo ama başka çare yok yoksa sürekli pskljk şiddet görüyorum artık hiçbişeyin tadı kalmadı iki yabancı gibiyiz çocuklarım için katlanıyorum herşye ne zamana kadar böyle yaşayabilirim bilmyrm

pardon ama sizce bır tuhaflık yokmu,kadın eğer bunları yaşıyorsa nasıl o muhteşem mutlu pozları verıyor,mutluluktan uçan yüz ıfadesi var,aksına adam mutsuz duruyor,hiç ınanmıyorum admaın bunları yaptığına,adamın daha önce çok uzun süreli bir kaç sosyetik ilişkisyle gundeme geldi,böle sorunlar olsa o bayanlarla sürmezdi,bence badede çocukdan sonra bır sorun olmuş piskolojısınde gibi...

bade işcil yalancının tekiymiş. adamdan para koparmak için elinden geleni herşeyin manasini bulmaya çalışııyormuş... malkoç bey ev almiş o evde oturmak için siginacak yerim yok demiş bak bak. severdim önceden tandikça sogudum zaten boşanir bunlar dedim.. oldu bile..

Ya kızlar ben yeni katıldımda bu paylaşımları nereden yapıyorsunuz

ben bu kadının söylediklerine inanmıyorum, ayrıca ece erken'e de.
aşıkken de abartıyorlar, ayrılırken de abartıyorlar.

allah kolaylık versin badecigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…