bade82 Burun Estetiği Ameliyatı

ideal ameliyat benim icin ameliyatan sonara arkadaslarimin ameliyati farketmemesi ama güzellistirdigimi de görmeleri...yani gelip bana: ay ne güzel görünüyorsun...saclarini mi degistirdin" desler cok mutlu olurum.... sizce???
Dogalik daha güzel degimidir

bende düşünüyorum araştrmalar yapıyorm bana yardımcı olursanz sevinirim arkdşlık isteği gönderdm kabul edrsenz
sevinrm

yorumları okudumda gerçekten merak ettm cesaretimi de toplayamıyorum çk korkuyorum bana yardımdı olurmusunuz izmrdemi bu dr ve üçret ne kadr talep ediyor ben de izmrden geldm ancak vanda öğretmnlik yapıyorm bayram tastilinde hemn olabilirmymn acaBA size sormak istedğim sorular var msnmi versem sizinle irtibata geçebilirmyz ya da burdan farketmez umarım bu msj erken görürüsnz ekiin_yagmur2005@hotmail.com

kızlar ben izmirde ali gökçen akdall görüştümm.ama yaptığı burunları beğemiyorum..ailem ytanıdığı için ona yaptrcam..ama ben cemil tugayı düşünüyorum...sizce ali gökçen akdal nasıl??

Canım Cemil Bey İzmir'de canım, şuanki tarifesi 3500 TL ancak Eylül ayından sonra 4000 TL olacak, mail yoluyla kendisine ulaşırsan sana yardımcı olur, en azından ben şehir dışından gideceğim için kendisine mail yoluyla ulaşmıştım ve sağolsun maille attığım resmime tasarım yapmıştı, doktor beyle mail aracılığıyla görüştükten sonra direkt muayenehanesini arayıp bana uygun günde ameliyat istediğimi söyledim ve o güne ameliyat için randevu aldım, ameliyat günü de hastanede tahlillerim yapıldı, muayenemi yaptı, burnum üzerinde konuştuk ve karar verip hemen ameliyata girdim, ameliyata girmeden önce sakinleştirici yapıyorlar çok rahatlıyorsun. Doktor beyin sitesini araştır googledan ve kendisine mail atarak anlat durumunu, en kısa zamanda sana döneceğinden emin ol. Şimdiden geçmiş olsun.

Canım benim düştüğüm hataya düşersen sen de ikinci ameliyatın için gider Cemil Bey'den gün alırsın ve o zamana kadar yaşadıklarında işkenceye dönüşür. Ben bahsettiğin doktorun ismini hiç duymadığım gibi, Cemil Tugay'ı bu sitede yapılan yorumlardan buldum, yaptığı burunları gördüm ve kalkıp Amasya'dan İzmir'e gittim, sen ki İzmir'deyken sakın bir hata yapma, iyice araştırarak kararını ver, sonradan beğenmiyeceğin bir burunu yaptıracağına hiç yaptırma, Cemil Bey'le görüşmeden kesinlikle kararını verme derim.

ben olsam resimlerimi gizlemezdim sonuçta tedavi amaçıyla gösterilecek olan resimler bu kadr tedbrli olmannın gereği varmı bilemiyorum güvenli bir site değilmi ben yeni üyeym de resim yükledm ama sıkıntı yaşamam inşallh

bade82 canim sana arkadaslik istegi yolladim kabul edersen cok sevinirim bende gormek isterim yeni burnunu:) bende aralikta ameliyat olacagim insallah karar sureci cok zor malesef...tesekkurler :):)

bade82 merhaba,

Burnunu ben de çok merak ediyorum .Burnum büyük ve kemerli Doğal bir burun olsun istiyorum. Kime ameliyat olmalıyım? Senin doktorun kimdi?

Şimdiden teşekkürler

tahlil derken ne gibi tahliller yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…