ekledim seni kabul edersen görürsün mutlu kal.
burnun çok güzel görünüyo canım dedikleri kadar varmıs:)gözlerde süper :) ben çok kararsızım ya herkes yaptırma burnun güzel diyo zaten bi kez ameliyat oldum ben 2007de ama cok oldu ilkten begeniyodum burnumu simdi begenmiyorumalbüm oluşturayım bende bi fikir verin bana
yorumları okudumda gerçekten merak ettm cesaretimi de toplayamıyorum çk korkuyorum bana yardımdı olurmusunuz izmrdemi bu dr ve üçret ne kadr talep ediyor ben de izmrden geldm ancak vanda öğretmnlik yapıyorm bayram tastilinde hemn olabilirmymn acaBA size sormak istedğim sorular var msnmi versem sizinle irtibata geçebilirmyz ya da burdan farketmez umarım bu msj erken görürüsnz ekiin_yagmur2005@hotmail.com
kızlar ben izmirde ali gökçen akdall görüştümm.ama yaptığı burunları beğemiyorum..ailem ytanıdığı için ona yaptrcam..ama ben cemil tugayı düşünüyorum...sizce ali gökçen akdal nasıl??
bende merak ettim lütfen..
Canım Cemil Bey İzmir'de canım, şuanki tarifesi 3500 TL ancak Eylül ayından sonra 4000 TL olacak, mail yoluyla kendisine ulaşırsan sana yardımcı olur, en azından ben şehir dışından gideceğim için kendisine mail yoluyla ulaşmıştım ve sağolsun maille attığım resmime tasarım yapmıştı, doktor beyle mail aracılığıyla görüştükten sonra direkt muayenehanesini arayıp bana uygun günde ameliyat istediğimi söyledim ve o güne ameliyat için randevu aldım, ameliyat günü de hastanede tahlillerim yapıldı, muayenemi yaptı, burnum üzerinde konuştuk ve karar verip hemen ameliyata girdim, ameliyata girmeden önce sakinleştirici yapıyorlar çok rahatlıyorsun. Doktor beyin sitesini araştır googledan ve kendisine mail atarak anlat durumunu, en kısa zamanda sana döneceğinden emin ol. Şimdiden geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?