hahaha...mutlu kal.
benimde dördüncü günüm ucu şiş tontiş ama okadar hoşuma gidiyor ki etli tontiş burun çok incelmez inşallah,,,,
bu arada sanada mutlu gülümsemeler çok sevindim memnun olmana
ewet eklemedim burda artık amacını aşan bazı kişiler olduğunu düşünüyorum bunu senin için sölemiyorum eklemediğim bi çok kişi var ama sen lütfen bni görmeye gel olurmu...=P
ekledim..seni..ewet tüm fotograflarımın altına kaç günlük olduklarını yazdım ..bnm 6 ay ve hala yer yer şişlkler war ama yinede süper burnum tabiki kimse asla sölemezsem anlamıo fakat çok güzel burnum olduğunu sölüolar=))
benimde dördüncü günüm ucu şiş tontiş ama okadar hoşuma gidiyor ki etli tontiş burun çok incelmez inşallah,,,,
bu arada sanada mutlu gülümsemeler çok sevindim memnun olmana
varda pc de progamım bozuk fotoları duzenleyemıyorum çok buyuk ..bı tane daha yuklucem..gerçekten ıyı olmşmu henuz çok yenı,doğal foto koymak ıstedım olmak ısteyenler gerçeklerı gorsun korkmasın dıye
selam kızlar uzun zamndır forumu takip edemiodum cemil tugayın forumdaki ilk hastası ve ilk yönlendirmeleri yapan biri olarak gelen özelden mesajlar için öncelike teşekkürü bir borç bilirim ve cemil tugay hayranlarına en eski hasta olarak burnumun son halini talepler doğrultusundaekleyerekmerakınızı azda olsa gidermiş bulunuyorum buyrunuz=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?