bade82 Burun Estetiği Ameliyatı

benimde dördüncü günüm ucu şiş tontiş ama okadar hoşuma gidiyor ki etli tontiş burun çok incelmez inşallah,,,,
bu arada sanada mutlu gülümsemeler çok sevindim memnun olmana

Merhaba Bade82, burnunu bende merak ettim, resimlerin bana doktor secme konusunda yardimci olur umarim. Arkadas olarak eklersen sevinirim.

Selamlar

benide eklermisin fotolarina bakmak istiyorum. simdiden tesekkurler

sen kime oldun sadelina arkadaşlar doktorları da yazarsanız yardıma ihtiyacımız var

bade 82 forumda burnunuzla ilgili bayağı yorum okudum.arkadaşlık davetini onaylarsanız fotonuzu görmek isterim.

bıraz sacma gelecek sana yazdıklarım bılıyorum ama 25 kez katılmazsam sohbetlere resımlere ulasamayacagım yazıyordu o yuzden sacmalayıp durdum.ama ben senın resımlerını gercekten gormeyı cok ıstıyorum.yardımın ıcın sımdıden sagol cnm.

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel burun badenin ki, bende böyle bir burun isterdim ama yüzüme uymazdı.

Nazar değmesin şekercim

Veee sadelinada ki değişim muhteşem, onada benden bir nazar boncuğu

Son düzenleme:
selam kızlar uzun zamndır forumu takip edemiodum cemil tugayın forumdaki ilk hastası ve ilk yönlendirmeleri yapan biri olarak gelen özelden mesajlar için öncelike teşekkürü bir borç bilirim ve cemil tugay hayranlarına en eski hasta olarak burnumun son halini talepler doğrultusundaekleyerekmerakınızı azda olsa gidermiş bulunuyorum buyrunuz=)

bir cemil tugay hastası adayı olarak resmilerini çok merak ettim ark teklifi göndermiştim, kabul edebilir misin :)

Badenin ameliyatından sonra ben de Cemil Tugay'ı düşünür olmuştum, özellikle önden görünüşü mükemmel, ama ben hep bişey merak ettim, acaba eski burnun nasıldı bade canım ya? Bir de tasarımı yaptırırken doktora nasıl tarif ettin acaba, ben bişeyleri yanlış yapıyorum sanırım :SSS

tamemen ona bıraktım desem yanlış olmaz çünkü yaptığı 2 burnu görmüştüm ve müdahale etmemem gerekio die düşünerek tamamen ona bıraktım zaten çok güsel bi burnun olacak die sölemişti hiç karışmadım,ölede oldu=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…