bade82 Burun Estetiği Ameliyatı

resmı sabırsızlıkla beklıyorum yenı uyeyım bende 6 gun oldu amelıyat olalı burnum çok şiş ama morlugum yok hemen gectı

BADE benı bu yıl ıcınde eklıyecekmısın acaba merak edıyorumm

yanııı bende merak edıyorummmm ne zaman kabul edecekkkkkk dıyeee sonucta burda arkadas olmak fıkır amaclı bır bırımıze yardımcı olmakkkkkk.....bade sanat eserını heralde pek gostermek ıstemıyorrrrrr......

şimdı oldu şukur ogrendım,ıkı tane yukledım bırı eskı bırı yenı burnum yanı bır haftalık henuz..sımdı bakılabılıyor resımlere

evet gördüm canım çok güzel gözüküyor, Allah bir an önce morluklardan da kurtarsın , çok güzel olmuş maşallah ! Başka fotovar mı

evet gördüm canım çok güzel gözüküyor, Allah bir an önce morluklardan da kurtarsın , çok güzel olmuş maşallah ! Başka fotovar mı

varda pc de progamım bozuk fotoları duzenleyemıyorum çok buyuk ..bı tane daha yuklucem..gerçekten ıyı olmşmu henuz çok yenı,doğal foto koymak ıstedım olmak ısteyenler gerçeklerı gorsun korkmasın dıye

canım süper olmuş gerçekten bakışların bile değişmiş emin ol. hem bence çok da iyi toparlamışsın sakın sıkma canını

herkese merhaba uzun zamndır yazmıyodum ctesi öğleden sonra cemil beyde randevum var bu kadar merak edenler o gün muayenaede beni görebilirler=)

herkese merhaba uzun zamndır yazmıyodum ctesi öğleden sonra cemil beyde randevum var bu kadar merak edenler o gün muayenaede beni görebilirler=)

siizden beni arkadaş olarak eklemenizi rica etmiştim anladığım kadarıyla benim gibi pek çok insanı da eklememişsiniz ,çok komik olmuş yorum. umarım istediğiniz tarz bir buruna kavuşmışsunuzdur. maalesef sizi görmeye gelemem , çünkü küçük bir oğlum ve daha önemli işlerim var. yinede sizi görmeye gelecek olan arkadaş varsa şimdiden kutlarım kendilerini.

ewet eklemedim burda artık amacını aşan bazı kişiler olduğunu düşünüyorum bunu senin için sölemiyorum eklemediğim bi çok kişi var ama sen lütfen bni görmeye gel olurmu...=P

ewet eklemedim burda artık amacını aşan bazı kişiler olduğunu düşünüyorum bunu senin için sölemiyorum eklemediğim bi çok kişi var ama sen lütfen bni görmeye gel olurmu...=P

Yok rica ederim hiç üstüme alınmam , nacizane hayat felsefesi olarak elimden geldiğince insanlara yardım etmeye çalşan bir insan olmaya çalıştığım ve seninde başta insanlara yardımlarını gördüğüm için bu şekilde arkadaş olmaya çalıştım. Nasıl bir durumla karşılaştığını bilemediğim için çok da hüküm yürütmek istemiyorum ve seni anlamaya çalışıyorum. Aslında gelmeyi isterdim , arkadaşlarımın her anında yanında olmak her zaman beni mutlu eder. Dediğim gibi umarım mutlusundur, sanat şaheseri bir burun görmek güzel olurdu, ama inan gelmem ama anladığım kadarıyla sen keyifli bir kişiliksin keşke başka şekilde tanışsaymışız, böyle insanlara ihtiyaç var hayatta , bak bir fikrim var ben ameliyat olunca Reyhan da buluşuruz olmadı bak buda bir seçenek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…